Ahojte, starý problém, spýtam na čerstvejšie info, idem na vysokú z gympla, s matikou, fyzikou, programovaním (C)nemám problém. Veci čo som počul FIIT = samovražda, FEI = flákač, vie to dakto uviesť na pravú mieru, poprípade neaké skúsenosti ? Ďakujem.
je rozdiel, ci je ucivo tazke preto, lebo je tazke, alebo preto, lebo vyucujuci chce, aby bolo tazke. na slovenskych vyskach je to vzdy ta druha situacia, na informe to plati 2x viac a na fiitke este raz 2x viac.
FIIT je samovražda, jedného študenta tej školy mám doma. Na tej škole sú schopní ťa kľudne vyhodiť aj vo 4. alebo 5. ročníku. Je tam plno ľudí, ktorí sú prvákmi už tretí rok... Priprav sa aj na to, že buď ideš na štvorročné štúdium alebo na trojročné a zopakuješ si prvý ročník -tam vyletí vždy najviac študentov. Ak náhodou nezvládneš FIIT, tak FEI recykluje ich študentov. Good luck vo výbere
presne to co pise naturalis, chodim na sukromnu skolu na informatiku a spominal akurat dekan minule, ze k nam prisiel chalan co ho vyhodili v piatom rocniku uplne na konci ... ze to je uplne nenormalne neviem. ja by som na slovensku skolu verejnu nesla, jedine do brna, tam su dobri aj profesori a to snazenie za nieco stoji
Som na FIITke v prvom ročníku. Prístup učiteľov je naozaj zlý, až na niektoré svetlé výnimky. Taktiež si začneš vážiť svoj voľný čas. Víkendy presedíš nad zadaniami ... Nejdem to tu všetko vypisovať, toho negatívneho je tam až nad mieru veľa. Keby som bol znova maturant tak si pošlem prihlášku asi na Matfyz na aplikovanú.
Ja som tiez na fiitke prvy rok, jednoznacne sa da suhlasit s tym ze si zacnes vazit svoj volny cas....fiitka ho bere naozaj vela, jednoznacne viac ako hocikala priemerna fakulta, odmenou za to je volnejsie skuskove, ak pocas semestra makas, a zapocty zvladas tak cez skuskove len opakujes, oproti ostatnym skolam kde sa drvia 300 stranove knihy je to super...
Som tu len prvy semester ale zatial nevidim niaky vyslovene zly pristup vyucujucich alebo cviciacich....zas je to VS nie zakladna skola.., nemozte od toho cakat neviem co...ale ja som nemal problem...ucil som sa, ked raz vies, tak mas pokoj. (Nesom ziaden genius, mal som Ecka a dcka). Ludia sa stazuju na zle prednasky....co je pravda...ale tiez si nemyslim ze inde je to niaka velka sláva. O to viac je potrebneho samostudia, dolezite je sa pripravovat na kazde cvicenie, robit zadania na cas, a nebudes mat problem ani so zlym pristupom cviciacich ani prednasajucih. Ako hovorim, dolezite je to brat vazne a secko je fajn....Ja keby som si mal znova vybrat, siel by som znova sem. Inf. Na komenskeho je asi lepsia ale aj tazsia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale tak neviem
ale moj sukromny nazor
Som tu len prvy semester ale zatial nevidim niaky vyslovene zly pristup vyucujucich alebo cviciacich....zas je to VS nie zakladna skola.., nemozte od toho cakat neviem co...ale ja som nemal problem...ucil som sa, ked raz vies, tak mas pokoj. (Nesom ziaden genius, mal som Ecka a dcka). Ludia sa stazuju na zle prednasky....co je pravda...ale tiez si nemyslim ze inde je to niaka velka sláva. O to viac je potrebneho samostudia, dolezite je sa pripravovat na kazde cvicenie, robit zadania na cas, a nebudes mat problem ani so zlym pristupom cviciacich ani prednasajucih. Ako hovorim, dolezite je to brat vazne a secko je fajn....Ja keby som si mal znova vybrat, siel by som znova sem. Inf. Na komenskeho je asi lepsia ale aj tazsia...