Ja som to robila tak, že som tú pohľadnicu, resp. obálku ponorila do nádoby s vodou a po chvíli sa známka dala veľmi ľahko oddeliť. A, čuduj sa svete, tá známka sa vo vode nikdy nepoškodila...
@7 Mne sa to raz stalo úplnou náhodou... Keďže ja sa k známkam dostávam hlavne tak, že mi ich vystrihujú z obálok v rúznych úradoch, tak ich mám len na takých malých štvorčekoch... A ako som to raz tak držala nad parou, padlo mi to do tej vriacej vody... známka sa okamžite oddelila a tiež sa podľa mňa nepoškodila, nechala som ju vyschnúť a zavrela som ju na deň do knihy... Ale nie som si istá, či by takýto spôsob nemohol tým známkam nejako uškodiť.
@10 Áno, ešte stále sa to zbiera. Teda my niektorí to ešte stále zbierame. Hmm... ak nevieš, čo s nimi, môžeš mi ich darovať. Alebo ich môžeme nejak povymienať... alebo ich od Teba môžem odkúpiť. A myslím to vážne.
No do pohára z teplou vodou hodiť Joj to mi pripomína, že by som mal asi vyfúkať ten 7 ročný prach z albumu A najobľúbenejšia kúsok, no udrbal mi ju brat a bola to taká marocká známka Si pamätám ako v detstve som mu strašne závidel jeho album zo zvieracími známkami to bola krása
moj otec ma krasny album zo znamkami ale uz nezbiera, ani ja aj ked sa mi to paci. Inak mam teraz zopar cinskych znamok s myslim ze maom alebo tak v hodnote 50 cinskych niecoho Ak ma niekto zaujem mozem predat pripadne vymenit
inak poznate niekto capkovu poviedku sbirka znamek? to je nieco skveleee.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak poznate niekto capkovu poviedku sbirka znamek? to je nieco skveleee.