prosím vás neviete náhodou ako sa volá film.. o takom chlapíkovi, ktorý mal v tele nejakú drogu (alebo vírus alebo neviem už čo to bolo) a musel byť stále v pohybe? ..pamatám si že pri živote ho držal len adrenalín.. vždy sa musel hýbať.. inak by zomrel..
on v jednotke sa zabil nee ? jak padal s tej helikoptery ci co to bolo uz nwm , tak potom o com je dvojka ? ci to sa v dvojke stalo ? a videl som len dvojku ?
@torpedo08 Nezabil sa, šak zažmurkal keď dopadol Dvojka začína tak že ho potom chytili nejakí mafoši a vybrali mu srdce, lebo ich boss mal dosc slabé srdce a potreboval transplantovať nejaké silnejšie No a namiesto toho mu dali nejaké umelé srdce čo sa musí nabíjať elektrinou, tak podobne ako v jednotke potreboval adrenalín v krvi, tak v dvojke potrebuje elektrinu..
@torpedo08 Jednotku mám rád, ale dvojku som nejak nevedel dopozerať zatiaľ Buď ma moc sralo že to bol nekvalitný kinorip alebo to bola až moc velká haluz Dakedy stiahnem DVD-rip a skúsim
@torpedo08 Hlavne ten kinorip nesťahuj Lebo som normálne ochotný veriť že keď ma to v polke začalo nudiť, tak to nebola chyba filmu ale kvality záznamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
diky za info
a to ze to je moc velka haluz mna len tesi hned zajtra sa pustim do stahovania ,, snad