Po zhliadnuti tohto sme s otcom s okamzitou platnostou zakazali v dome sledovanie americkych filmov a serialov pre teenagerov. Takze mi to zmenilo zivot, uz sa tolko nerozculujem
Nezmenil asi žiadny, ale tendenciu namierne poopravenie uvažovania má určite butterfly effect, fight club, american beauty, amore perros.... A zopár by sa ešte isto našlo
nezmenil mi ho žiadny,pretože život sa mi zmenil pri iných príležitostiach,ale veľké zamyslenie my spôsobil film Mr.Nobody,Requiem for a dream, The Blind Side či už spomínaný City of Angels. Mám rada filmy s myšlienkou,ale žeby mi menili život to rozhodne nie
no nie nejaká bohvieaká zmena , ale : skejterský záťah : brutál ma to oslovilo, kúpila som si asi týždeň nato sk8 a teraz je to moja obľúbená zábava a liek na všetko
Zivot film nezmeni ale urcite donuti zamysliet sa a zmenit pohlad na svet, ludi, spolocnost... U mna su to tieto: Requiem za sen, Utek do divociny, Kult hakoveho kriza, Forrest Gump a Zelena mila. Uz teraz je takych filmov minimum, tocia sa iba komercne sracky.
dufam ze mi prida par rokov zivota ked som si dal predsavzatie ze nebudem pozerat , pocuvat ani nebudem v jednej miestnosti kde su zapnute take hnusne sracky ako Glee a .... v podstate @5
Rember me,Requiem za sen,Kult hakoveho kriza,Forest Gump,Zelena Mila,7 zivotov..ale nezmenili mi zivot len som sa nad nimi zamyslela a taak...urcite som este ne nejake zabudla
ako prvý mi napadol Yes man, zmenil mi život v tom ohľade že som viac otvorená novým veciam a som viac spontánnejšia... o tom je celý film (inak na csfd ma 74 % )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
....ale zmenil som sa sám. Ten film dokáže ale neskutočne nakopnúť.
napriklad "kto to tam speva", mi priniesol asi najviac milych. akurat mi je smutno ze uz sa take filmy davno nerobia..
nie, vážne......pri ňom sú všetky mindráky šuvix!
a na rozdiel od ostatných rozprávok má pozitívne morálne posolstvo
mňau
a PREDOVŠETKÝM
Amélia z Montmartru.
negatívne film Frozen, odkedy som ho videla mám panický strach z lanoviek
Gran Torino
@vast Gran Torino je silný film
@mayo911 Kult som nevidela ale okrem toho, skvelé filmy
všetky čo uviedli ľudia nadomnou majú myšlienku, skvelé prevedenie ale či menia život? donútia človeka sa zamyslieť ale ako dlho mu to vydrží?
Je to vinikajúci film!
American Beauty
Butterfly Effect
Forrest Gump
Remember me
Každý z nich je úžasný, výnimočný a niečo vo mne zanechal po dlhý, dlhý čas.