Pre mňa je to film - RENT (movie) - a to tým,že v živote nie je nič ľahké, ale ak máte priateľov okolo seba tak je to aspoň o niečo jednoduchšie + nevzdávať sa hneď pri prvom zlyhaní.
Vyvolávač dažda (The rainmaker) - film z mojej oblasti, v ktorom som sa dokonca našiel...a hoci je americký, podáva najviac pravdivý obraz zo všetkých filmoch o práve
Mňa inšpiroval hlavne film tacho. Keď ho poznáte, možno si poviete, že je to len čierna komédia. Mňa veľmi zaujala oddanosť hl. postavy k tomu, čo ho baví a ze čím si ide aj keď má v živote veľmi ťažkú situáciu.
"Maurice Richard - The Rocket" som pozeral včera, a celkom som sa v tom videl...príbeh hokejistu, ktorý sa tvrdou prácou a cez rôzne problémy presadil...odporúčam
od felliniho roma super film taky staršý ma vela do seba nič tragické tak trocha comedy a niekedy mi to trochu pripomína slunce seno erotika ten patrí tiež medzi moje best
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inland Empire
najviac amélia. viem, možno to je otrepané, ale proste... amélia. a hlavne hudba k nej.
a hlavne ten ktorý ju zložil.
"Maurice Richard - The Rocket" som pozeral včera, a celkom som sa v tom videl...príbeh hokejistu, ktorý sa tvrdou prácou a cez rôzne problémy presadil...odporúčam
Tá jeho samotná postava psychopata, ale hlavne to aký bol neskutočne vzdelaný
staré Hviezdne vojny
Shrek
Marečku, podejte mi pero!
mnohé komixovky.........napr. Batman začína
Forrest Gump
Jak utopit Dr.Mráčka.......
Inšpirovali v zmysle ,,Nárazu, toto chceš byť a toto nie."