naposledy ma zaujal Dokonaly trik (The prestige), dalej Wolverine, Watchmen, Matrix, Lord of the rings, Pirati z karibiku (ti posledni sa mi celkom pacili), Len na sex.
Ja som si naposledy pozrela Čiernu labuť...celkom zaujimavý film Aj keď je to psychotriler a ja nie som práve na tento žáner, páčil sa mi (Ak náhodou, nepozeraj to s rodičmi, mohla by si sa pri niektorých scénach cítiť trápne )
@luc.ka The Men Who Stare at Goats je parádny film Aj keď väčšina ľudí, ktorým som ho odporučila, ho ofrfľali ako somarinu... Podľa mňa si to označenie nezaslúži :/
@galinka hehehe nie každý sa chytá na taký humor... pre mňa to bolo lepšie a zábavnejšie ako burn after reading, proste čistá absurdita dohnaná do extrému i like it!
@galinka bolo tam pár skvostných scén, a najviac ma sklamalo, že pitt tam bol tak krátko... on bol skvelý teda to je on vždy ale celkovo sa mi kozy páčili oveľa viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
The Happening
Sama Chvala
Milionar z chatrce
S.W.A.T. - Pod Palbou
ale potom sa mi to páčilo oveľa viac
Ale trailer nikdy nie je tak dobrý ako film, ani kritika ho nepodá taký, aký je.
Zbožňujem myšlienku toho filmu A páči sa mi, aký sú oni. Takí netuctoví.
@zeriavka a návštevníci to skôr vylepšili
matka: čo sa robí v aleji zamilovaných
susan: no poviem ti tak mami... sex
matka: aha.... aký sex?
ten film je krásnou ukážkou toho, ako si američania naivne myslia, že 50te roky boli rokmi dobra, ked nik nemal sex a všetci boli ku sebe milí
Pelíšky
Samotáři
Eternal sunshine of the spotless mind
Inception
Kunsten å tenke negativt
Adams æbler
Salmer fra kjøkkenet
Shutter Island
Source code
Ženy v pokušení
500 days of Summer
Due Date