zatial o nom mikde nic nepisu iba to ze on bude hrat autora "alica z krajiny zazrakov" Lewisa Carolla a ze ali cu bude hrat ta mlada modelka...tod vsio..tiez by som rada nieco o tom vedela
Marilyn Manson : "sú to vízie Lewisa Carrolla a toho hrám samozrejme ja. Obe dievčatá, Tweedle Dee a Dum, sú dvojičky, ktoré sa spolu milujú. Rád spĺňam sny."
ja zbožňujem mansonove psychoticke myšlienky a výjavy, proste je to niečo čo sa nedá vysvetliť len to treba precítiť, už som sa pozeral na torentoch samozrejme že tam ešte nič nie je a :
@ujoperun neviem ale asi si nepochopil mansonovu politiku, jeho hudba je možno komerčná ale vždy mala v sebe posolstvo ktoré niektorí pochopili trochu zle (vraždy,samovraždy) ale tak inteligentný človek vie o čo mu išlo aj ide, ten koment si napísal ako keby si mal 40 a nie 20
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mne genitalie nevadia..stretavam sa s nimi casto...
snad sa uz dockame
@ujoperun neviem ale asi si nepochopil mansonovu politiku, jeho hudba je možno komerčná ale vždy mala v sebe posolstvo ktoré niektorí pochopili trochu zle (vraždy,samovraždy) ale tak inteligentný človek vie o čo mu išlo aj ide, ten koment si napísal ako keby si mal 40 a nie 20