@cool1223boy dufam ze si nejaky fake...lebo po precitani par tvojich prispevkov z for mam chut si ublizit, aby som s tebou nemusel zdielat tuto planetu -.-
@kalbun ty si zas kto...?? ,prosím asi by tu "fake" nemal foto,a celkovo musím rátať,že chceš niekoho strapnit,aby si sa niekomu zapáčil...tvoje ďalšie reakcie na mňa budem ignorovať,t.j.ťa ešte nemám dostatočne precitaneho...
@cool1223boy fakebijec som kedn iesi fake, o to horsie, lebo tovje prispevky su naozaj odveci a lutujem ludi co ta beru vazne -.- a pordait google na filmy, alebo v predoslom prispevku napisat ze si cvicil dva tyzdne ap otomis prisiel na ze sa neda cvicit bez chemie, ved ot je smiesne...teda mozon ksor na zaplakanie..prost nedalo mi to neragovat a nepoukazat na to ze tvoje nazory by mali ludia bat s velkou rezervou.
@elenocka25 len s titulkami ....ani nepozerávaj s dabingom filmy ...však to úplne stratí pointu pri našom úžasnom dabingu a navyše si trénuješ angličtinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Eurotrip, Superbad ...atď...
je už aj nadabovaný? pretože všade je len s titulkami...
ďakujem, ten film je fakt super!