Nepoznám ani jeden z týchto filmov, ale film Hunger Games je každopádne film s posolstvom... to som videla naposledy. Alebo ten film, čo zostal sám na svete... to bol taký americký film, ten sa mi tiež páčil, ale veľa ľďom to pripadá ako hlúposť. Neviem, ako sa volá teraz.
nikto nespomenul cloud atlas? hesher, boy a, remember me, never let me go, the art of geting by, the good heart, the weatherman, birdsong, spread, the flying scotsman, the station agent, win win, milion dolar baby
alebo imdb! a kukni si -ppl who liked this also liked..
@dandybrendy nevolal sa ten film nahodou love (2011, boli v nom zaiteresovaný Angels & Airwaves.. )
@candy36 že hranica medzi bohatými a chudobnými je striktne oddelená. Bohatí sú neľútostní k chudobným a zabávajú sa na ich úkor. Musíš ísť hlbšie do myšlienky toho filmu, veľa vecí je obrazných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo imdb! a kukni si -ppl who liked this also liked..
@dandybrendy nevolal sa ten film nahodou love (2011, boli v nom zaiteresovaný Angels & Airwaves.. )
Napadá mi V for Vendetta.
@c4ssie Ten film sa volal Ja, legenda