ono ale podla mna to je skor v psychologii cloveka ako v tom ze "vesmir to dal"... ludia si stanovia nejake ciele co chcu dosiahnut a drzi ich pri silach predstava buduceho zivota (mat dom, deti, auto) ako splnene zelanie...
u mňa to funguje ale problém je že vždy robím niečo zle takže si priťahujem veľmi veľa toho zlého....okey podľa filmu mám zmeniť svoje myslenie ale ono to nie je až také jednoduché ako sa zdá... :/
čítala som knihu a bolo mi to neuveriteľne nesympatické každá druhá veta typu "A teď máte klíč ke bohatstvu.. A teď už víte jak nato.." a ja som furt mala pocit, že mi to ešte nepovedali.. jei to psychologicky dobre napísaná kniha, vety postavené tak, že sa pre to nadchne každý človek, ktorý je už príliš zúfalý a potrebuje uveriť niečomu aby sa mal lepšie a mal nejakú nádej na lepší život navyše všetko tam krútili len okolo peňazí.. celé je to americko-kresťanský výmysel, ktorý nás učí pozitivnemu mysleniu = potláčať všetky negatívne emócie do nevedomia, kde sú ešte silnejšie ako vo vedomej forme.. ďakujem, neprosím
Videl som ho a to "tajomstvo" bolo zname uz v 80-tich rokoch dokonca si myslim ze aj skor,skutocne a je to aj logicke ze na seba clovek pritahuje dobre/zle veci a nemusia mi o tom hodinu a pol rozpravat ludia ktory vyzeraju ako podomovi predavaci vysavacov.....ja som si napr. strasne zelal ist na MS 2011 v hokeji listky kupila sestra o 12:45 no na druhy den bolo v novinach ze listky ludia nezohnali ani hned na zaciatku predaja (cize 12:00) a funguje je to aj v ovela sukromnejsich veciach nieje to ziadne tajomstvo
Nemyslím že by to doslovne bol nejaký kľúč k tajomstvu, vesmír a bla bla.. ale už len proste ovplyvniť svoje rozmýšľanie akoukoľvek pozitívnou formou je plus
@23 mozno to tak moze niekedy zniet ale naozaj to funguje sama to praktizujem a je to uzasne sami v knihe pisu ze to moze zniet ako reci v nejakej sekte ale je to tak
tak čakal som viac pozitívnejších názorov....a ešte preste to je tam povedané, že hoc tomu veríte či nie....existuje to...tak ako Boh.... no nič vďaka za názory...
ja to od tej doby čo som to videl a už veľa krát som to uplatnil vo svojom živote a fungovalo to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A človek stále hľadá dôvod na pozitívne myšlienky, tým pádom ma častejšie úsmev na tvári
Nemyslím že by to doslovne bol nejaký kľúč k tajomstvu, vesmír a bla bla.. ale už len proste ovplyvniť svoje rozmýšľanie akoukoľvek pozitívnou formou je plus
ja to od tej doby čo som to videl a už veľa krát som to uplatnil vo svojom živote a fungovalo to...