Film v ktorom rodina hrala spoločenskú hru a vtiahlo ich to do nej - názov?
Ahojte. Zháňam názov filmu (myslím že to bol nemecký) v ktorom rodina s deťmi, chlapcom a malým dievčatkom, hrala spoločenskú hru, takú kamennú a vtiahlo ich to do deja. Lozili tam po skalách nad priepasťou a každý musel niečo splniť a dostal za to taký k
@belzeboss K tomu tehotenstvu, je to zápal nosových dutín Ale poriadny. Tak som myslela že ak som citlivá na pachy tak to môže byť... človek nikdy nevie. Ale dám si už pozor. A film pre sestru, nemôžem sa pozerať na to ako sleduje tie japonské rozprávky kde sa mlátia a ničia. Idem jej stiahnuť niečo krajšie
Heej minule to šlo ma Markíze, nie je to Jumanji ani Zathura... sakra neviem to nájsť.
To bola taká rodina, bola tam staršia dcéra, syn a jedna malá holka... a vždy keď niekto z nich zaklamal alebo nesplnil úlohu, boli v takej veži kde sa im tie kamene podsúvali a oni museli stlačiť nejakú kombináciu tam aby sa dostali naspäť A na konci prišiel ich strýko pre tú hru a vysvitlo z toho, že tu šlo o to, aby sa tá rodina dala dokopy... A hej, tá holka na konci obetovala svoju najmilšiu bábiku aby zachránila rodinu
@lilnicole Hľadala som to asi dve hodiny a vzdala som to. Použila som všetky kľúčové slová čo mi napadli. Ešte šťastie že nie sú všetci ako @belzeboss a pozerajú aj takéto filmy a pomôžu
A aj ja som to videla vtedy v telke. Veľmi pekný príbeh. Hlavne to s tou bábikou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
To bola taká rodina, bola tam staršia dcéra, syn a jedna malá holka... a vždy keď niekto z nich zaklamal alebo nesplnil úlohu, boli v takej veži kde sa im tie kamene podsúvali a oni museli stlačiť nejakú kombináciu tam aby sa dostali naspäť A na konci prišiel ich strýko pre tú hru a vysvitlo z toho, že tu šlo o to, aby sa tá rodina dala dokopy... A hej, tá holka na konci obetovala svoju najmilšiu bábiku aby zachránila rodinu
Jooj viem presne na čo myslíš ale neviem to nájsť
Ale som rada, že som pomohla ..
A aj ja som to videla vtedy v telke. Veľmi pekný príbeh. Hlavne to s tou bábikou
Je to Manatu