Aký najlepší film ste za poslednú dobu videli ? Taký ktorý by ste si pozreli aj 10x za sebou U mňa to bolo myslím že LOL(2012) to som videla aj 30x od leta
ja si musim kazdy film pozriet aspon dvakrat lebo prvykrat vzdy zaspim alebo sa pocas dvoch hodin nieco ine dolezitejsie na praci, a posledny taky fajn film bol asi Vendeta
@luc.ka som sa zlakla ze nebodaj kdesi online no jasne ze nedostanu iba do verejnopravnych do nocneho vysielania neviem ale o tom filme v nasom kine nic,
@luc.ka tak vlastne ani ja nie, len serialy vzdy, cize to je narovnako ale zas chystam sa aj cely rok nato tak je ine ked mas vzdy s kym do toho kina a to bude nejaky fest franc. filmov ze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
» www.csfd.cz/film/282120-lol...
inak vies mi vysvetlit, preco sa to logo "metro" podoba na logo dharma initiative z lost?
jednoznačne
Videla som to už strašne veľa krát a chcem to vidieť znova a znova ... Naposledy som si to pustila na návšteve
fajn film.
ale taký film, o akom hovoríš ty je len Harry Potter.
ostatné by sa mi všetky zunovali.
nehovorím, že bol nejak extra dobrý, vonkoncom nie najlepší, a isto by som si to viackrát nepozrela, ale... zasmiala som sa
95 % filmov čo som videla boli drámy,som na to naučená... Ale poplakala som si pri tom strašne veľa krát ...
tento rok som nic krajsie nevidel... mozno, ze este nikdy som nic krajsie nevidel...
no veď v kine ale tak to bolo na festivale, do bežného programu sa také filmy asi nedostanú
v živote som nevidela žiaden film online a ani sa na to nechystám ani do toho kina nechodievam už, ale tak iffba je iffba, ten má výnimku
A tak ja neviem, Keldeo bol fajn, ten mi aspoň zdvihol náladu, keď som to potrebovala
a este Těžká váha, takéto filmy mám rád
ale favorit je u mna Donnie Darko
A nie že by som si niečo pamätal, ale bol to fakt jeden z najhorších filmov čo som kedy videl. Aj z tých, čo som nevidel.