A moment to remember ma rozplakal jak maleho chlapca (aj ked @keepoff som sa nepriznal ). Vlastne vacsina veci, kde hra Son Ye Jin mi miestami nazenu slzy do oci, kedze ona tie filmy nehra, ona ich zije.
...teraz sa strápnim, lebo prvý komentujúci chalan, pričom napíše celý zoznam, pričom baby pred ním každá napísali po jednom filme
čiže... vo veku asi 10 rokov Posledný jednorožec.
potom vo vekoch ktoré už nie je dôvod takto vyslovene spomínať:
Requirem for a Dream, plač áno
The Fountain, plač áno
Mr. Nobody, plač nie, ale mal silné momenty
3-iron, myslím že pár tichých ťažko definovateľných, horkosladkých sĺz na konci ukáplo
a určite ešte niečo čo bolo smutné a bolestivé od začiatku do konca, ale nespomeniem si čo presne.
jej, a Forrest Gump, lebo komplikovaný mix ľútosti, obdivu, smútku ohľadom toho ako dlho čakal kým sa s ním Jenny konečne dala dokopy, a toho ako krátko boli potom spolu, oproti dĺžke samotného čakania...
Requiem for a dream bol film, ktorý keď som videl prvýkrát, tak to bol dosť mazec - zmiešané pocity, zimomriavky ..a tak ..takže u mňa je asi best tento film. A potom ešte Seven pounds bol dosť silný filmový zážitok tiež.
bolo ich viac, Zachráňte vojaka Ryana,Pearl Harbor,Dear John,Remember me... a naposledy včera som si náhodou zapla telku a rozplakal ma koniec Pošli to ďalej
Už keď som založil túto tému tak napíšem niekoľko takýchto filmov aj ja. Filmy 8 statočných, Lassie, Dvaja bratia (včera išiel na Prime) alebo napríklad aj pri rozprávke Soľ nad zlato.
@tommyhot hlavne, že vždy keď spomeniem ten film tak povieš niečo v tom zmysle že si videl XY lepších tak nech nepreháňam a btw kto je teraz citlivý plačko?
@keepoff ano, tak isto jak si vyhrala, ked si pol hodinu lezala na lopatkach a nevedela si sa pohnut a uz stacilo, nerobme tu z toho kabaret... tema je o inom
inak si to ale neviem vysvetliť, lebo to bola celkom jasne vybudovaná hra na city a to si myslím, že som už celkom predvídavý a odolný divák...ale čuduj sa svete, fungovalo to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale viac slz maju na svedomi serialy.
čiže... vo veku asi 10 rokov Posledný jednorožec.
potom vo vekoch ktoré už nie je dôvod takto vyslovene spomínať:
Requirem for a Dream, plač áno
The Fountain, plač áno
Mr. Nobody, plač nie, ale mal silné momenty
3-iron, myslím že pár tichých ťažko definovateľných, horkosladkých sĺz na konci ukáplo
a určite ešte niečo čo bolo smutné a bolestivé od začiatku do konca, ale nespomeniem si čo presne.
jej, a Forrest Gump, lebo komplikovaný mix ľútosti, obdivu, smútku ohľadom toho ako dlho čakal kým sa s ním Jenny konečne dala dokopy, a toho ako krátko boli potom spolu, oproti dĺžke samotného čakania...
jediny film, pri ktorom som kedy v zivote mal slzy v ociach
inak si to ale neviem vysvetliť, lebo to bola celkom jasne vybudovaná hra na city a to si myslím, že som už celkom predvídavý a odolný divák...ale čuduj sa svete, fungovalo to