Emocionálne som nejakým spôsobom viazaná asi ku všetkým filmom, ktoré sa mi páčili, ale tak možno Cesta do praveku - pripomína mi moje detstvo, strašne sa mi ten film páči, videla som ho mnoho krát a dokonca asi trochu aj ovplyvnil môj život » www.csfd.cz/film/10103-cest...
@1 a @2 a potom Osudovy Dotyk 1 pretoze je to film s fajn myslienkou a mam ho raad potom Waste Land pretoze je to zo zivota a na zamyslenie a pretoze 99 nie je 10 Home 2009 lebo je to o tom co je najkrajsie a o ludskej stupidite potom 20 Seconds of joy pretoze netreba mat strach a nikdy sa nevzdavat a je tam pekna zenska ..a to je asi vsetko co mamomentalne napadne
@17 - ved si to ani nevidel.. pridal som to 17:08 a ty odpovedáš o 17:10 ... ja viem.. je vysoka pravdepodobnosť že to bolo myslene ironicky ale cez net to len ťažko posúdim..
@shiki Seven Pounds, Man on fire, zatiaľ som si spomenul na tieto dva pri ktorých som si celkom poplakal ale že emocionálne viazaný, tak by som to nenazval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nikdy ma neprestane prekvapovať východný svet a jeho príbehy o láske
lebo som na tom v podstate vyrastal
» img5.bdbphotos.com/images/orig/c/t...
A potom ešte Lilo a Stitch, Tangled, 3 adaptácie Malej morskej víly.
v poslednom case sa mi velmo pacil film balada o vojtovej marine