Ja neviem či som už ozaj taký deduško ale vysvetlí mi tu niekto čo je také výnimočné na LOL???
Ja som to osobne raz videl ale pravdepodobne som ten film nepochopil presne tak ako som nepochopil jednu moju spolužiačku na strednej, keď sa jedenásty krát vracala urevaná z Titanicu.
Prosím Vás vysvetlite mi niekto pointu LOL, pretože som sa v tom pravdepodobne stratil.
@spisovatel nie je na tom nič výnimočné.. je to typický teeneagerský romantický film...ale trošku "súčasnejší"- drogy, alkohol, atď... teeneagerské komédie sú veľmi žiadané a populárne a tento je jeden z novších a v podstate sa ani tak moc nelíši od predošlých. a nie je len pre dievčatá, ako ostatné tieto romantické veci, ale kludne si ho môžu pozrieť aj chalani.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som to osobne raz videl ale pravdepodobne som ten film nepochopil presne tak ako som nepochopil jednu moju spolužiačku na strednej, keď sa jedenásty krát vracala urevaná z Titanicu.
Prosím Vás vysvetlite mi niekto pointu LOL, pretože som sa v tom pravdepodobne stratil.
Ďakujem všetkým za odpovede.
Nie je to síce úplne ,,top,, ako LOL ale myslím si, že je to celkom fajn spracované.
Myslím si, že je to hodné aj viac ako 92%