jeden taký americký film, hlavnú postavu hral nejaký černoch, neviem ako sa volal, mal za úlohu oslobodiť ruskú elektráreň od čečencov, neviem ako sa ten film volal, ale taký smiešny film som fakt nevidel (a to som viel aj Walkera)
myslím, aj keby to bol iný, tak vždy je práve Amélia z Montmartru ten najsamprvší, čo ma napadne je to jednoducho zmes všetkých emócií, nie len jedného "druhu"
Určite medzi naj filmy, ktoré v človeku vyvolávajú veľké emócie patria : 7 pounds (7 životov), Statočné srdce, Gladiátor, A walk to remember (nezabudnuteľná cesta) ...
strasne peknym filmom je Zivot je krasny » www.csfd.cz/film/642-zivot-... a zatial ma zo vsetkych filmov najviac zle naladil film Requiem for a dream...bleeee... ...videla som ho raz a uz ho nechcem nikdy viac vidiet
ako taky prvy film to bol strihoruky edward ked som bola mala .. no a tak ta zelena mila, amelia z montmartru a kopec takych filmov .. ale este na mna velky dojem urobil requiem for a dream
Uf veľa ich je veľa Americká Krása, Eternal Sunshine of Spotless Mind, Strihoruký Edward, Fight Club, Dobrý Will Hunting, Safety Of Objects, American History X, Shawshank Redemption, FOREST GUMP, Donnie Darko. Elephant, Boys don"t cry, ..... veľa priveľa
mesto anjelov... to je taký zvláštny film... ale chtá citovo úplne že mega...
a ešte pán prsteňov, ale z toho mám veľa dojmov.. tam hlavne ide o to nekonečne priateľstvo, ktore v dosledku spojenia hudby s vizualom na mne robi divy... poslednu hodinu navratu krala som vzdy permanentne prerevala
drvivá vväčšina z týchto trhákov čo ste tu uviedli ma absorobovala a dejovo hlboko zasiahla, no teraz posledný, kt. k nim môžem zaradiť a ešte sa tu nespomínal je Skafander a motýľ... už len kvôli tomu, že to bolo podľa realnych udalostí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
potom requiem za sen a donnie darko
inak mňa okúzlil forest gump, zelená míľa a ospalá diera
a hej,zelenu milu som zabudol...to je fakt tak na emocie
Ono je to vlastne jedno,ja plačem pri takmer každom filme dokonca aj pri Dobe Ľadovej,som veľmi senzitívny človek.
Ale skôr tie smutné emócie
A mozno to bude zniet cudne,ale aj Freebird, mi pomohol o niecom porozmyslat
a ešte pán prsteňov, ale z toho mám veľa dojmov.. tam hlavne ide o to nekonečne priateľstvo, ktore v dosledku spojenia hudby s vizualom na mne robi divy... poslednu hodinu navratu krala som vzdy permanentne prerevala
New World, Amelia z Montmartru - príjemné filmy, relax