Jééj, to "Bejby nebude sedět v koutě." sa mi strašne páči Dirty Dancing ♥
Potom s kamarátom si v škole furt hovoríme hlášky z Bridget Jones: Nechci skončit jako stará panna a nakonec mně seřerou vlčáci. A poznám ich veľa len takto narýchlo si na ne nespomeniem...
ešte sa mi pačii z filmu ,,29 a ešte panna,,... ako nakupovali v obchode a kamoška jej ukazala uhorku a ona že :...Nečakala som 29 rokov na to,aby som o panenstvo prišla z kúskom zeleniny
Ezechiel 25,17: Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!!!
Teď zmizíš! Budeš zmizenej nebo tě zmizím!
A potom úvodný výrok z Trainspottingu ale ten je príliš dlhý, nechce sa mi ho sem dávať.
"-Spívam si trapnou písničku..o jednom malém hobitovi, který se mne něco zeptá právě teď! -Ahoj Šmajdalfe!" (Pár Pařmenu)
„Já kdybych nežil, tak bych se posral.“(Mr.Nobody)
,,Ale je těžké zůstat rozlobený, když je na světě tolik krásy. Někdy cítím, že ji vidím všecku najednou a je jí tolik, že mi zaplní srdce jako balón a chce prasknout a pak si vzpomenu, že se mám uvolnit a přestat zkoušet se toho držet a pak to mnou proplouvá jako déšť a já necítím nic jiného než vděk za každou chviličku mého malého pitomého života ..
určitě nemáte ponětí o čem tady mluvím, nic si z toho nedělejte, jednou to poznáte." (Americká krása)
ten posledný som našla na nete, nezapmätala som si ho doslovne, ale páči sa mi strašne myšlienka...
Ruby: A co? Tvůj prdící polštářek a krávu v krabici?
Quentin: Ahoj, jmenuju se Quentin, jsem z Montargis! Ty jíš?
vězeň: Ne, právě kadim!
Ruby: Ještě mu řekni, jak se jmenuju a kde bydlím, ty pitomče!
Quentin: Promiň. Tohle je můj kámoš Ruby z Pitoe.
Quentin: Jsi lékař?
Ruby: ne proč? ... Hmm byl bych rad doktorem.. V Paříži ně někde v malém městě kde se Všichni znají například v Montargis..Přijde pacient doktore mě bolí Břicho apendix.. Kolik vám dlužíme doktore?.. Nic to je dárek.. Sem tam bych si udělal malou vloupačku abych přežil
Quentin: Drž hubu
No proste tie hlášky z filmu Drž hubu nemajú chybu.. najlepšia komédia akú som kedy videl a na ktorej som sa najviac nasmial
@quatrefoil hej, je super, ten zajac je fakt hnusny, ale tak podla mna sa este da, ale ked som si ho pozrel s priatelkou, tak tu vzdy myklo, ked tam bol, a vzdy ma chytila tak, ze som sa bal, ze budem mat modru ruku...
tatiiiii, a prdí taky hadi? (Ako vytrhnúť velerybe stoličku)
Nepotešil iste mně a ani já vás nepoteším (Marečku, podejte mi pero)
našli, moji rádcové, našli, našli (Byl jednou jeden král)
-Jsem nemocná. -Odvezu tě, zítra ti bude líp. Ne ne Landone. JSEM NEMOCNÁ. Mám leukémii. - Ne... je ti, je ti osumnáct, jsi dokonalá ( A walk to remember)
Před dávnými a dávnými lety byla vo velice smutné a hodně daleké zemi obrovská hora z černého a hrubého kamene. Při západu slunce vykvétala na vrcholku té obrovské hory z černého hrubého kamene kouzelná rúže. A kdo ji utrhnul stal se navždy nesmrtelným. Nikdo se však neodvážil k rúži přiblížit protože mala trny nalité jedem. Lidé toho hodně napovídali o strachu zo smrti a z bolesti, ale nikdy nic neřekli o slibu večného života. A tak ta rúže každý den zvadla aniž by mohla někomu odkázat ten dar. Zapomenutá a opuštená na vrcholku tehle temné, chladné hory. Navždy sama až na věky věkú. (Faunov labyrint)
"Odpustila by som mu jeho samoľúbosť keby neurazil tú moju"
"A tím jeho láska pohasla," vpadla netrpělivě Elizabeth. "Mám dojem, že tímto způsobem zchladl už mnohý žhavý cit. Ráda bych věděla, kdo první přišel na to, jak účinně poezie zdusí milostný žár."
"Žil jsem dosud v domění, že poezie lásku podněcuje," oponoval Darcy.
"Silný, zdravý, opravdový cit snad. Takový roste za všech okolností. Jde-li však o povrchní, lehkovážnou náklonnost, může ji jeden dobrý sonet dočista vyřídit, o tom jsem zcela přesvědčená."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
nemusím písať odkiaľ to je
(Gordon Gekko)
Škopek: "To víš, já ti to řeknu a začneš chlastat taky!"
@henqqa
...jsem Kentan a jsem z montage (neviem ako sa to píše) - drž hubu! (drž hubu!)
..chťel jsem , ale ty hajzli mi zablokovali simku.. (pán parmenú)
..pár krát som v nádoru paril... byly tam takhle velké jednohubky.. bylo na nich všetko... (par parmenu)
Potom s kamarátom si v škole furt hovoríme hlášky z Bridget Jones: Nechci skončit jako stará panna a nakonec mně seřerou vlčáci. A poznám ich veľa len takto narýchlo si na ne nespomeniem...
moja najobľúbenejšia: Asta la Vista Baby (Terminátor 2)
Teď zmizíš! Budeš zmizenej nebo tě zmizím!
A potom úvodný výrok z Trainspottingu ale ten je príliš dlhý, nechce sa mi ho sem dávať.
napr: "Ijene žiješ?" (viem že to takto nie je vtipné ale ten hlas to je dačo putovní kalhoty 2 alebo "sliším vrtačku" alebo
"ja neberu dengy za prakat no za to štop slest za slana" (to je z ruskej rozprávky
alebo "Vieš, ja mám veľmi rád kone a ty máš oči ako kôň" drž hubu
Dante: ty bys nechtel jit s hokou s velkym klitorisem ???
Randal: ne proto ze dalsi stadium je chlap s malim perem"
clerks 2
-Těžko říct...v tom šeru. Asi nějakej bůh.
-Bůh?
-Tady je každej něčeho bůh...nějakejch šutrů, potoka...
(Kuky se vrací).
-Zde
Kámen?
-Zde
Kámen?
...
Kámen?
Kámen se zase někde fláká že jo?
A Kámen určitě taky.
xD
,,Ale Bridget,ako to mluvíš!"
,,Máš pravdu.Nabudúce to už neposeru,matko!"
Denník princeznej: Drž hubu
„Já kdybych nežil, tak bych se posral.“(Mr.Nobody)
,,Ale je těžké zůstat rozlobený, když je na světě tolik krásy. Někdy cítím, že ji vidím všecku najednou a je jí tolik, že mi zaplní srdce jako balón a chce prasknout a pak si vzpomenu, že se mám uvolnit a přestat zkoušet se toho držet a pak to mnou proplouvá jako déšť a já necítím nic jiného než vděk za každou chviličku mého malého pitomého života ..
určitě nemáte ponětí o čem tady mluvím, nic si z toho nedělejte, jednou to poznáte." (Americká krása)
ten posledný som našla na nete, nezapmätala som si ho doslovne, ale páči sa mi strašne myšlienka...
pane uciteli hori hovno? - Pelíšky
Vlasto, řeklo se bez bab
Matt Farell: Slušná? Vždyť vy jste sundal autem vrtulník!
John McClane: Došly mi náboje.
(Smrtonosná past 4)
Ruby: A co? Tvůj prdící polštářek a krávu v krabici?
Quentin: Ahoj, jmenuju se Quentin, jsem z Montargis! Ty jíš?
vězeň: Ne, právě kadim!
Ruby: Ještě mu řekni, jak se jmenuju a kde bydlím, ty pitomče!
Quentin: Promiň. Tohle je můj kámoš Ruby z Pitoe.
Quentin: Jsi lékař?
Ruby: ne proč? ... Hmm byl bych rad doktorem.. V Paříži ně někde v malém městě kde se Všichni znají například v Montargis..Přijde pacient doktore mě bolí Břicho apendix.. Kolik vám dlužíme doktore?.. Nic to je dárek.. Sem tam bych si udělal malou vloupačku abych přežil
Quentin: Drž hubu
No proste tie hlášky z filmu Drž hubu nemajú chybu.. najlepšia komédia akú som kedy videl a na ktorej som sa najviac nasmial
Katie: Jak ta baba šukala v autě, na lodi, ve vaně a ten její pořád miluju tě, miluju tě a ona se nechytá a...
Becca: Ne... Podíváš se na ni, zazvoní telefon a...
Katie: Neznámý hlas ti oznámí, že za sedm dnů umřeš? Tu jsme s Joshem viděli o víkendu!
Becca: Ty jsi s Joshem strávila víkend?
Katie: Už je to tak!
Becca: Ty děvko!
xDDDD,,,scary movie 3 najlepšie nesmrtelné hlášky
a... viac mi momentálne nenapadá
"No to je dost! Kde se couraš Milosti?" (Princezná ze mlejna)
"Škoda, že nikdy nepocítila zázrak" - "Ale áno, pocítila. Bol si ním ty" (Nezabudnuteľná cesta / Škola pocitov)
@plutvonozceakrivozubky
Ethan: Môjho otca.
Peter: Čo??
Ethan: Popol môjho otca, čo si hluchý?!!
Peter: Pre kristove rany, prečo máš popol svojho otca v plechovke od kávy?
Ethan: Lebo je mŕtvy! xDD
( DUE DATE) xDDDDD
- NA MNE se muzes spolehnout !
- A nyni se presvedcime, zda-li je pritomen hlinik.
- Hlinik se odstehoval do Humpolce!
- Kamen?
- Zde.
- Kamen?
- Zde!
- Kamen?
...
- Kamen!
...
- No to jsem si moh myslet, kamen tady zase neni. A urcite ani druhy Kamen?
...
- No jo...
- Znate moji zenu?
- Jo sefe.
- Hezka, co?
- Jo, sefe.
- Vy jste se zase kochal, ze jo, pane doktore..
- Vite, jak se rika, ze laska je dulezita? Tak kyslik je dulezitejsi.
- Alice?
- Uz je moc pozde, Pavle.
- Vis, jak dlouho my uz jsme spolu?
- Ja mam zitra rano stani...
- Ale kdyz ja mam stani dneska..
- Sterace stiraji, ostrikovace strikaji!
- Ze se Vam do toho pletu, pane Parizek, ale ty sterace, ostrikovace to predsi nemusite hlasit. To predsi vidite.
- Mhm.. to je pravda.. diky! Erdo, ty sterace, ostrikovace nemusite hlasit, to predsi vidim.
(Tuuu! - zatrubi na klakson)
- Klakson troubi!
Nepotešil iste mně a ani já vás nepoteším (Marečku, podejte mi pero)
našli, moji rádcové, našli, našli (Byl jednou jeden král)
-Jsem nemocná. -Odvezu tě, zítra ti bude líp. Ne ne Landone. JSEM NEMOCNÁ. Mám leukémii. - Ne... je ti, je ti osumnáct, jsi dokonalá ( A walk to remember)
Před dávnými a dávnými lety byla vo velice smutné a hodně daleké zemi obrovská hora z černého a hrubého kamene. Při západu slunce vykvétala na vrcholku té obrovské hory z černého hrubého kamene kouzelná rúže. A kdo ji utrhnul stal se navždy nesmrtelným. Nikdo se však neodvážil k rúži přiblížit protože mala trny nalité jedem. Lidé toho hodně napovídali o strachu zo smrti a z bolesti, ale nikdy nic neřekli o slibu večného života. A tak ta rúže každý den zvadla aniž by mohla někomu odkázat ten dar. Zapomenutá a opuštená na vrcholku tehle temné, chladné hory. Navždy sama až na věky věkú. (Faunov labyrint)
Bejby nebude sedět v koute ste mi vyfúkli
"A tím jeho láska pohasla," vpadla netrpělivě Elizabeth. "Mám dojem, že tímto způsobem zchladl už mnohý žhavý cit. Ráda bych věděla, kdo první přišel na to, jak účinně poezie zdusí milostný žár."
"Žil jsem dosud v domění, že poezie lásku podněcuje," oponoval Darcy.
"Silný, zdravý, opravdový cit snad. Takový roste za všech okolností. Jde-li však o povrchní, lehkovážnou náklonnost, může ji jeden dobrý sonet dočista vyřídit, o tom jsem zcela přesvědčená."
A ešte viac .