Hľadám názov filmu ktorý som dávnejšie videla - je to niečo ako "špindíri" či tak dako. Je to o rodine ktorá sa nasťahuje do ulice plnej bohatých ľudí. No oni robia absolutnu špinu,bordel no susedia ich v láske moc nemajú. Nakoniec(neviem ako) sa im pod
@ridiculousnotion no ja tiez..podla mna to znamena ze mas hudobny sluch tak dobry ako ja ...dufam ze do rana mi to z hlavy vyprcha lebo tu pesnicku neznasam
@ridiculousnotion no ja ti neviem to bude asi tym ze asi pred dvoma rokmi ked som mal dlhsie vlasy sa mi jeden spoluziak smial ze sa podobam na jedneho stych typkou z beatles ..ale nic extra proti nim nemam a ak to teraz niekto z nich cita tak nech to neberu osobne
@exonr vieš o tom, že na začiatku mali všetci úúúúplne rovnaké vlasy, potom neskôr mali všetci dlhé a nakoniec sa všetci ostrihali na krátko? to tak nejak išlo s dobou
@ridiculousnotion no ved ja to dobre viem a preto som dal aj ja teraz nakratko ...a preto ze vsetci mali rovnake ucesi som ti aj pisal ze sa podobam na toho z dlhsimi vlasi..aby si si mohla vybrat ...inac ty sa tu neako drzis na birdzi vacsinou odtialto odchadzam v noci medzi poslednymi
@ridiculousnotion fuu no ai nehovor..ja som este furt naviknuty chodit spavat vtedy ked uz vonku zacina svitat a potom vstavat o dvanastej no a dneska vstavat o siedmej to je zabijak a potom za volantom na ceste do skoly mikrospanky ale uz je nacase pokusist sa zaspat..inac a mohla by si napisat TS ked uz sme taky beatlsaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1. John 2. Paul 3. George 4. Ringo
...k téme, nie, nepoznám, je mi ľúto...