je toho veľa, ale väčšinou sú to sračky, stále o tom istom, žiadne extra príhody, ani príbeh.... radšej sa zameraj na autobiografie, alebo iné skutočné príbehy zo života, hlavne Burroughs, Thompson a podobne... a @4 má pravdu, v tom Šňup cez tie zábery, efekty, príbeh, problémy postavy je presne vykreslený život pikera... a okrem toho je to aj dobrý film s príbehom, láskou 'n shit
potom podobné sú Perníková věž a Requiem for a dream
najradšej mám filmy, kde sú stavy, hlavne psychedelické vyobrazené ako z pohľadu prvej osoby, napr. Fear and Loathing alebo veľmi pekný trip v tom novom filme Woodstock... potom je ešte nejaká stará klasika, kde je super vyobrazený trip na Ayahuasce, ale nepamätám názov...
potom srandičky o hulení ako Smiley Face alebo Zahulíme Uvidíme 1 2 3... lacné komédie... trochu prehnaný príbeh, ale pekne to ukazuje, ako lenivosťou, prežieraním a paranojami vznikne sled udaostí, ktorý ťa dovedie až do úplných sračiek...
a potom ešte na youtube názov Teenage Heroin Epidemic na kanáli Vice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
To je úplne dokonalá ukážka pikerskeho života
a ešte jednu dobrú som kedysi čítala, ale už neviem ako sa volala
ak chces film skus trinactka
potom podobné sú Perníková věž a Requiem for a dream
najradšej mám filmy, kde sú stavy, hlavne psychedelické vyobrazené ako z pohľadu prvej osoby, napr. Fear and Loathing alebo veľmi pekný trip v tom novom filme Woodstock... potom je ešte nejaká stará klasika, kde je super vyobrazený trip na Ayahuasce, ale nepamätám názov...
potom srandičky o hulení ako Smiley Face alebo Zahulíme Uvidíme 1 2 3... lacné komédie... trochu prehnaný príbeh, ale pekne to ukazuje, ako lenivosťou, prežieraním a paranojami vznikne sled udaostí, ktorý ťa dovedie až do úplných sračiek...
a potom ešte na youtube názov Teenage Heroin Epidemic na kanáli Vice
A potom poznam uz spominane Memento a My deti ze stanice zoo
mas to aj na YT