the curious case of benjamin button je uuuzasny skvely proste.. sedem zivotov je asi seven pounds? ak hej tak tiez uplne super a ta vymena poprosim anglicky nazov
jj videla som vsetky 3, boli to fakt vyborne filmy...kvalitne ale riadne smutne, na konci mi aj slzicky vybehli...velmi sa ma pacili vsetky neviem povedat ktory bol najlepsie, vsetky 3 boli zaujimave z ineho uhla pohladu
videla som dva a musím povedať, že nato ako sú ospevované a vyhlasované do neba, ani jeden ma nezaujal.
Button bol dobrý nápad ale obsadenie ma trošku sklamalo, aj keď kd si máte vybrať mediz Pittom a nejakým Bohoviekým je asi jasné na koho si lístok kôpite, takže povedzme že finančné + .Dať pitta s jeho piatimi výrazmi do takého filmu neustále som mala pocit že sa pozerám na Jacka Blacka a nebolo to len jeho odfarbenou ofinou. Príjemne ma prekvapila vizuálna atmosféra filmu aj keď musím povedať že príbehvo to bolo predpokladateľné a pre mňa nudné.
Výmena je akože reálný prípad a všetkých to malo chytiť za srdce v úlohe matky kto iný ako plnouparourodička Angelina Kolagén Jolieová ale tak isto sa mi to zdalo preceňované napriek podla mňa úžasne vytvorenému prostrediu ktoré nielen mne pripomínalo Prelet nad Kukačím hniezdom . Je to tu holywod začína brakovať už aj najlepšie z najlepších.Ale stále lepšie ako Button
Sedem životou som zatiaľ nevidela a bojím sa z traileru dosť božského komplexu u Willa Smitha ale skúsim v Legende exceloval možno ma opäť príjemne prekvapí.
@whataboutsusan no on ma sice malo poz, ale to neznaci, ze sa tam nehodil.. skor naopak, ja si myslim, ze niekoho takeho bolo treba.. vlastne to nezahral zle..ale je tiez pravda, ze ako to vsetci ospevuju, tak ziadna slava a na oskara fakt nemal //inak zacinam mu prichadzat na chut a joe blacka som davno nevidel, tak musim kuknut znovu//
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
fakt odporučujem vidieť
a tie druhe dva neviem ci poznam
a poviem pravdu, benjamin bol fajn a zaujimavy.. no viac sa tesim, na slub milionaire
Button bol dobrý nápad ale obsadenie ma trošku sklamalo, aj keď kd si máte vybrať mediz Pittom a nejakým Bohoviekým je asi jasné na koho si lístok kôpite, takže povedzme že finančné + .Dať pitta s jeho piatimi výrazmi do takého filmu neustále som mala pocit že sa pozerám na Jacka Blacka a nebolo to len jeho odfarbenou ofinou. Príjemne ma prekvapila vizuálna atmosféra filmu aj keď musím povedať že príbehvo to bolo predpokladateľné a pre mňa nudné.
Výmena je akože reálný prípad a všetkých to malo chytiť za srdce v úlohe matky kto iný ako plnouparourodička Angelina Kolagén Jolieová ale tak isto sa mi to zdalo preceňované napriek podla mňa úžasne vytvorenému prostrediu ktoré nielen mne pripomínalo Prelet nad Kukačím hniezdom . Je to tu holywod začína brakovať už aj najlepšie z najlepších.Ale stále lepšie ako Button
Sedem životou som zatiaľ nevidela a bojím sa z traileru dosť božského komplexu u Willa Smitha ale skúsim v Legende exceloval možno ma opäť príjemne prekvapí.
Už som ti hovoril, že do mňa sedemkrát udrel blesk?
Preplakali sme pri tom polku filmu, ja neviem prečo ostatní diváci v kine neplakali ...
No, mne sa veľmi páčil ...
A ešte by som rada videla Valkyriu...lenže ten som v kine už prepásla ...
Uvidím ho až keď sa vrátim domov, a niekto mi ho požičia
...