Napadlo mi nieco take lahke na vecer Hodte sem filmy, ktore vas zaujali hlavne koli ich atmosfere. Take, ze ked si na ne spomeniete, citite ich atmosku v kostiach pre mna su to hlavne: American Beauty, Eyes Wide Shut, Gone Girl, Se7en, Basic Instinct
super atmosféru a hlavne takú divnú že sa človek cíti akoby bol niekde inde ked to pozerá, na chvílku zabudne kde je tak také majú pre mna ospalá diera, rad nešťastných príhod, tí druhí, osvietenie, pán prstenov, piráti karibiku (milujem pirátov), návrat do budúcnosti (totálne človeka dopletie až zabudne v ktorej dekáde sa nachádza),ludia z predmestia (podla mna jedna z najlepších hororových komédii), biele peklo a k19- stroj na smrť, indiana jones....
Stoker a Jane Eyrova, oba s Miou Wasikovskou, neuveritelne atmosfericke, umelecke, vizualne specificke filmy *dammit prehrievam sa*
A Scott Pilgrim vs the World, jednak zboznujem komiksovy vizual, jednak sa hrozne identifikujem so Scottovym univerzalnym luzerstvom. @foxylady mne sa Submarine silno paci!
@strangelove ospala diera a ti druhi tu uz padli viackrat, musim vyskusat...pri osvieteni ma mrazilo celu dobu, velmi dobry film. Piratov mam aj ja rad, len skoda ze to uz potom s nimi islo dolu vodou
@openmindedfreak pozriem, som zvedavy na mladeho Froda (ze jeden z jeho naj filmov) @Hnisavica toto mi odporucilo uz viac ludi, no vyzera to celkom strasidelne pozriem to radsej cez den
Pre mna najatmosferickejsie filmy ake si teraz vybavim - Zvraceni, Enter the Void, Drive, Stoker, Ti druhi, Only lovers left alive, Stalker, I origins... A ked dam odoslat tak sa mi vybavi milion dalsich
To co som ti pisala si uz vsetko videl? Gaspar Noe je pan atmosfery Z tych jeho filmov je vo mne ich atmosfera este dva dni po dopozerani Ale love som este nemala tu cest vidiet, ale hadam napravim coskoro ked ma napadnu dalsie pripisem, teraz som v krcme a moc ma toho nenapada.. Akurat tak Stay, alebo Dogville, ale to si tiez uz asi videl.. Pripadne Divna splitska noc, ak mas rad atmosferu chorvatskych miest plnych fetakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a potom mechanický pomaranč a zelená míľa!
Marek15693 neskušaj, su aj lepšie filmy
A Scott Pilgrim vs the World, jednak zboznujem komiksovy vizual, jednak sa hrozne identifikujem so Scottovym univerzalnym luzerstvom.
@foxylady mne sa Submarine silno paci!
@Hnisavica toto mi odporucilo uz viac ludi, no vyzera to celkom strasidelne pozriem to radsej cez den