@drejka O_o vyzerám ako niekto kto nečíta knihy alebo čo? čítanie o drogách mám ešte radšej ako filmy Poznáš Memento? Otrasná kniha ale som do nej zamilovaný až po uši
Memento je fakt úžasné, jednoznačne odporúčam ja som sa od toho nedokázal odtrhnúť..
A... Koka je rastlinka. máš pravdu. A fajčenie koky tiež nieje žiadne ťažké užívanie drog, lenže kokain je už o niečom inom, do kokainu ide aj chemia, bez chemie z rastliny prášok nespravíš.
@schizoofrenik tak ja v tom vidím jediný rozdiel že umelá je vytvorená v laboratórnych podmienkach, a potom sú už len rozdielne účinky v jednotlivých látkach, a väčšinou je každá droga pôvodom z prírody. teda ak sa nemýlim, jedine meth neviem či takto môžem tie veci zaškatulkovať je čisto syntetický a bol pôvodne myslený ako liek
@aenrel keď sa na to pozreš, žiadna prírodná droga v tebe nevyvolá fyzickú závislosť.
Ešte som nevidel človeka závislého na tráve, durmane, hubičkách šalvii alebo bobulách. Samozrejme a mak sú výnimky, lenže mak treba spracovať chemicky aby si z neho vyrobil ópium.
Zvyšné drogy sa vyrábajú chemicky. A "meth"(crystalic metamphetamine) bol pôvodne stimulant, používali ho japonský kamikadze piloti. K tomu sa dostal nejaký český študent, trochu prerobiol recept a vzniklo piko. To potom začali vyrábať aj ostatné krajiny, ale nikto nevie navariť také štruky ako češi. Raz som fúkal brnenský kryšt a to bola fakt sila. S tým čo robia díleri po celom slovensku sa to nedá porovnávať, češi sú úplne iný level... A napr. v amerike nezoženieš originál piko, myslím že by kukali keby im niekto dá koštnúť poriadnu linku... za oceánom sa väčšinou varí už len jodobenzén.... samozrejme čo inšie môžme očakávať od lám ako sú američania
@schizoofrenik super som rád že si pochopil že sa nechcem hádať len poznať nové info a doplniť si to svoje hej ten mak je pravda a máš aj pravdu s tou fyzickou závislosťou ktorá sa viaže k tým syntetickým. nikdy som si to neuvedomil.
@aenrel hádam sa len s neinteligentnýmy lamkami ktoré si myslia že dokážu diktovať človeka ako som ja bez násedkov
Nežerú kaktusy z mexických kaktusov "peyote" sa robí výťažok ktorý sa tiež chemicky upraví a volá sa to meskalín
Ale čo žerú kurvy ktoré si myslia že sú američania a pritom sú iba ttí čo vyvraždili pôvodných američanov ma netankuje... amerika pre mňa vždy bola a vždy bude iba banda kokotov.
@schizoofrenik ja viem mne by stačili aj tie kaktusy vraj to vydrží aj tisíce rokov a stále je to "funkčné"
a ak nemáš rád amíkov, tak na sibíre či kde vraj majú tie muchotrávky z ktorých aj moč toho čo použil moč je ešte aktívny, a nosia to u seba ako u náš flašku domácej pálenky
ale pozor na tých američanov možno tam máš nejakú rodinu čo tam šla za lepším životom a ani nevieš
Len velmi neprechvalte Rekviem za sen, lebo Aronofsky bude pokracovat v toceni filmov. Ale asi dvaja ludia mi odporucali Katku, z ktorej som videl asi 20 minut, co ma celkom zaujali, no musel som to vypnut, lebo som uz chcel ist konecne spat, cize to zacnem pozerat este raz. A pisal tu uz niekto Candy? Nechce sa mi citat vsetko.
@48 Mak netreba chemicky spracovat aby si ziskal opium... Opium sa ziskava tak ze narezes nezrele makovice a stavu (latex) ktora z nich vytecie nechas zaschnut. Aj ked sa tento produkt casto dalej spracovava chemicky (napriklad na heroin), uz v tejto forme sa da fajcit. Opium je cisto prirodna droga ktora vyvolava fyzicku zavislost.
Ja odporúčam prečítať si My deti zo stanice ZOO.... je to naprosto dokonalé..... Vďaka tej knihe viem, že nikdy ani za svet nebudem fetovať... Nič.... ani fajčiť nebudem...
@48 v škole sme mali prednášku toho dotyčného českého študenta čo vynašiel piko... Teraz robí v Bohnickej psychiatrickej liečebni na oddelení pre ludí po detoxe.... Pomáha svojim kamarátom, ktorí ešte žijú...
V pôvodnej partii ich bolo okolo 150, tohoto roku sa dožili siedmi..... Ten chlap bol dohromady (s veľkými prestávkami) 38 rokov na drogách... Keď raz varil, nejako mu to vybuchlo, vyhodil do vzduchu celý činžiak (myslím že v Dejvicích), oslepol na obe oči a ohluchol, prišiel o šesť prstov na rukách a o štyri na nohách.... Má nábeh na cyrhózu pečene, je slepý na jedno oko a hluchý na jedno ucho, pred očami mu zomreli stovky ľudí, jeho manželka spáchala samovraždu, keď si strelila nejaké svinstvo a mala naprosto príšerné halucinácie....
Doteraz kvôli tomu musí brať slabé antidepresíva....
@schizoofrenik myslím, že takto nechceš skončiť, takže som veľmi rada, že sa snažíš prestať.... držím palce
ukazoval nám aj fotky svojej dcéry, ktorá mala dva roky, keď sa jej mama zasamovraždila.... Teraz robí v proti-drogovom oddieli polície ČR, pretože chce bojovať proti tomu, aby niekto dopadol tak ako jej otec....
pre mna najlepsi drogovy film je Candy.. vrelo odporucam, je to take skutocne, zial.. no a hm samozrejme je tam moj milacik Heath proste stoji to za to, uz len kvoli nemu! okamzite kuknut!
mne sa páčila kniha o jednej kurve ktorá fetovala asi všetko...je to podľa skutočnosti a dosť ma to zaujalo. tak skús niekde nájsť knihu Tovar od Tatiany Melasovej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
Už dva mesiace nefúkam a zatiaľ sa darí, snažím sa nájsť nejaú poriadnu motiváciu typu "kurva takto predsa nechcem skončiť"
Furt ti niečo uchádza? Nechceš si dať facku? potom ti to možno dopne.
To je smiešne.
Omg tráva má od skutočnej drogy ďaleko je to len poondiata rastlinka
vetu o tom že som lepší človek mám napísanú na čele alebo čo?
Či odkiaľ si ju vyčítal? hm?
a ďalšia vec, ešte raz pri komunikácii so mnou použiješ "w" tak ti zničím život. nadobro.
v 13
Fuu.. tak to je fakt sila...
Memento je fakt úžasné, jednoznačne odporúčam ja som sa od toho nedokázal odtrhnúť..
A... Koka je rastlinka. máš pravdu. A fajčenie koky tiež nieje žiadne ťažké užívanie drog, lenže kokain je už o niečom inom, do kokainu ide aj chemia, bez chemie z rastliny prášok nespravíš.
Určite uznáš už aj keď porovnáš "THC" z "C10H15N" že to je už kurva rozdiel
@ilikemilk nie mne to nrpíde úbohé, možno sa ti do hlavy konečne natlačí že "w" sa v slovenčine nepoužíva
Podľa čoho si usúdil? podľa úcty k slovenskej gramatike či podľa čoho?
Ešte som nevidel človeka závislého na tráve, durmane, hubičkách šalvii alebo bobulách. Samozrejme a mak sú výnimky, lenže mak treba spracovať chemicky aby si z neho vyrobil ópium.
Zvyšné drogy sa vyrábajú chemicky. A "meth"(crystalic metamphetamine) bol pôvodne stimulant, používali ho japonský kamikadze piloti. K tomu sa dostal nejaký český študent, trochu prerobiol recept a vzniklo piko. To potom začali vyrábať aj ostatné krajiny, ale nikto nevie navariť také štruky ako češi. Raz som fúkal brnenský kryšt a to bola fakt sila. S tým čo robia díleri po celom slovensku sa to nedá porovnávať, češi sú úplne iný level... A napr. v amerike nezoženieš originál piko, myslím že by kukali keby im niekto dá koštnúť poriadnu linku... za oceánom sa väčšinou varí už len jodobenzén.... samozrejme čo inšie môžme očakávať od lám ako sú američania
ja som myslel že tam žerú kaktusy
Nežerú kaktusy z mexických kaktusov "peyote" sa robí výťažok ktorý sa tiež chemicky upraví a volá sa to meskalín
Ale čo žerú kurvy ktoré si myslia že sú američania a pritom sú iba ttí čo vyvraždili pôvodných američanov ma netankuje... amerika pre mňa vždy bola a vždy bude iba banda kokotov.
a ak nemáš rád amíkov, tak na sibíre či kde vraj majú tie muchotrávky z ktorých aj moč toho čo použil moč je ešte aktívny, a nosia to u seba ako u náš flašku domácej pálenky
ale pozor na tých američanov možno tam máš nejakú rodinu čo tam šla za lepším životom a ani nevieš
Trainspotting
ale kniha je parádna
Nemusím ani ja vedieť všetko, ale ak si si všimol tak som napísal aj to že mak je výnimka ktorá fyzickú závislosť spôsobuje
Pernikova vez
Requiem for a dream
Snup
21 gramov
Basketball diaries
Bratislavafilm-ale to je kokotina
Po krk v extazi
Strach a spina v las vegas
Trainspotting
Candy
Eraserhead/pí- to nie je o drogach tie filmy SU drogy
Kokain
Kto huli ten umi-trapas ale pozri si
Steve-O-demise a rise...to je ten chlapik z jackass a ostatni ho natacaju ako ide cez odvikacku od No2 a kokainu..
Vieac som ich nevidela tak dufam ze to pomohlo
@48 v škole sme mali prednášku toho dotyčného českého študenta čo vynašiel piko... Teraz robí v Bohnickej psychiatrickej liečebni na oddelení pre ludí po detoxe.... Pomáha svojim kamarátom, ktorí ešte žijú...
V pôvodnej partii ich bolo okolo 150, tohoto roku sa dožili siedmi..... Ten chlap bol dohromady (s veľkými prestávkami) 38 rokov na drogách... Keď raz varil, nejako mu to vybuchlo, vyhodil do vzduchu celý činžiak (myslím že v Dejvicích), oslepol na obe oči a ohluchol, prišiel o šesť prstov na rukách a o štyri na nohách.... Má nábeh na cyrhózu pečene, je slepý na jedno oko a hluchý na jedno ucho, pred očami mu zomreli stovky ľudí, jeho manželka spáchala samovraždu, keď si strelila nejaké svinstvo a mala naprosto príšerné halucinácie....
Doteraz kvôli tomu musí brať slabé antidepresíva....
@schizoofrenik myslím, že takto nechceš skončiť, takže som veľmi rada, že sa snažíš prestať.... držím palce
A poviem vám, je naozaj veľmi pekná
mne sa páčila kniha o jednej kurve ktorá fetovala asi všetko...je to podľa skutočnosti a dosť ma to zaujalo. tak skús niekde nájsť knihu Tovar od Tatiany Melasovej.
Snup - to je o PIKU
» www.csfd.cz/film/16364-snup...
potom keď tak cez YT downloader stiahnuť