pri filmoch neplačem.. stalo sa mi to len dva krát - most do krajiny therabitia (v kine dokonca! normálne že slzy mi tiekli..) a pri titanicu, asi ekd som ho videla miliónty raz
Asi prvy pri ktorom som plakala bol Levi kral, to som mala 4 roky potom stary Tarzan (ten hrany) ked odchadzal od opic, Noznicovoruky Edward( film meho mladi ... potom dlho dlho nic... az prislo Finding neverland... dalsie: Zelena mila(staci mi vidiet poslednych 10 minut a niekolko krat sa znasobi spotreba vreckovie , El laberinto del fauno, Big fish( tam to nebol plac ale rev polrocneho decka , La vita e bella (po navrate z Osviencimu som sa rehotala a plakala zaroven) Knockin on heavens door(moja srdcovka) a este Prelet nad kukucim hniezdom.... ci pana... ja osm jaka urevana
No ja som plakala len pri rozprávkach. Levý kráľ 1 a ešte niečo s nejakým jednorožcom,už ani neviem jak sa to volá,ale bolo to dojemné. Aha.. a ešte keď zomrel Cedric Diggory.Nechápem prečo
Zelená míľa,Skrotená hora, Mesto anjelov, Duch a keď som bola malá: tak keď zomrel ten uplne 1.policajt v Komisarovi Rexovi A pri Titanicu som tiez neplakala Inak Tysha: ked zomrel Cedric Diggory aj mne bolo riadne do placu ale som bola v kine tak som sa tam nemohla len tak rozsmrkat a udrzala som sa
kopec len titanic, a horsie, armageddon, och och, skuste pozriet faunov labyrint, potom sa len budete dusit placom, est ehorsieako maerican history x, pri tom som tiez revala, Umucenie Krista dava tiez zabrat, ale ked som bola mensia, tri dni som revala za komisarom Moserom, ako Rex za nim cely skluceny vosiel do izby a ta jeho hracka mu spadla na dlazku, piskal nou, aby prebudil svojho pana, tak to bola pre mna hotova trauma
Patrisa169 - akurar sledujem joe blacka , skvely film da sa dlho pozerat ...
ja som sa ked zabili spartaka v SPARTAKUSOVI (2004) ale jeden film bol uzasny ale nazov si nespomeniem , bolo to o 5 sestrach ktore nemali otca a bolo z takeho 19st. a jedna zo sestier im zomrela a dalsia isla na vytvarnicku skolu , a z hl,akterky sa stala spisovatelka .... velmi pekny film ....
A sakra tych bolo Closer, Juno, Finding neverland, El laberinto del fauno, Walk to remember, moulin rouge, zelena mila, Forrest Gump, Eternal sunshine, Mighty heart, V for Vendeta, Leon... napada mi ich nekonecne mnozstvo
No ja niektore filmy dost kruto prezivam ze som schopna sa rozplakat..tak forest gump,zeena mila jednoznacne,potom gladiatroi ked sa ta sestra zabila na bratovom meci lebo on to nedokazal urobit a potom supernatural je to sice serial ne film ale pri tom revem skoro furt
ja nerada filmy kde umieraju ludia co sa maju radi..moc prezivam..a este pri velmi nebezpecne znamosti..ked mladeho zobralo auto...
no takze rozpravky nepocitam bo to som bola velmi citliva a vzdy ked sa nejakemu zvieratku nieco stalo tak som plakala
no teraz je to jednoznacne notebook..kym skoncil rozplakalo ma asi 5 scen a to uz som ani medzi nimi nestihala prestat plakat.a videla som ho 5krat a zakazdym som revala ako mala plus este k tomu asi trojdnova depka a stasny pocit pri srdci.plakala pri nom moja sestra,cele kino,moja mama a dokonca aj ocino plus vsetky kamaratky ktorym som o nom povedala a pozreli si ho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
ano, aj chalani placu pri filmoch! ok, som divny
a ani raz mi logicky nedošlo, prečo som plakala
Naozaj, ja som schopná sa rozplakať snáď pri každej vete z toho filmu, keď sa hlbšie zamyslím
Potom dobré "srdcovky" sú napríklad - Pay it forward a Zelená míľa...
A špeciálne postavenie má Kult hákového kríža (American History)...
potom samozrejme Forest Gump
potom Walk to remember
a mnoho viac no a klasika titanic ale to asi najmenej som plakala.....
plakal som od smiechu
Walk to remember - to mi vyšla slzička, aj dve tri štyri päť osme sto tristo prznam sa
Zelena Mila - chudačik moj, to pozeram vždy ked to ide.....jaaj
Forest - no to som dááávno nevidela....možno by som sa aj rozplakala neviem
jak si spomeniem dalsie dopisem
ale raz ma rozplakal jeden krasny blog, ani nebol smutny, ale bol taky krasny...
ked pakone podupali mufasu a simba sa na to vsetko pozeral : disappointed:
a som jediný človek, ktorý pri titanicu nikdy neplakal?
ja som sa ked zabili spartaka v SPARTAKUSOVI (2004) ale jeden film bol uzasny ale nazov si nespomeniem , bolo to o 5 sestrach ktore nemali otca a bolo z takeho 19st. a jedna zo sestier im zomrela a dalsia isla na vytvarnicku skolu , a z hl,akterky sa stala spisovatelka .... velmi pekny film ....
-nas farar pri 2hod kazni na velkonocnu nedelu o spojitosti titanicu a bohom ...
ale pri tomto videjku sa rozplace uplne kazdy slubujem a dokonca aj chlapec
ja nerada filmy kde umieraju ludia co sa maju radi..moc prezivam..a este pri velmi nebezpecne znamosti..ked mladeho zobralo auto...
no teraz je to jednoznacne notebook..kym skoncil rozplakalo ma asi 5 scen a to uz som ani medzi nimi nestihala prestat plakat.a videla som ho 5krat a zakazdym som revala ako mala plus este k tomu asi trojdnova depka a stasny pocit pri srdci.plakala pri nom moja sestra,cele kino,moja mama a dokonca aj ocino plus vsetky kamaratky ktorym som o nom povedala a pozreli si ho.