@kosmiklove Ja som bol spokojny pokial to nespoplatnili...Mas pravdu nie je tam toho az tak vela aby si dovolili spoplatnit... potom ostavaju uz len torrenty, ale to je NELEGALNE!!!!
@11 ved titulky stiahnes zo stranky, prepises ich nazov na nazov suboru s filmom a spustis..a je jedno, ci to spustas cez quicktime, vlc alebo nieco ine
@mcvpn bs player si dokaze stiahnut titulky k filmu? dobre vediet
@trdelniiiq ako pozeram je to omnoho vyhodnejsie ako na uloz.to ale na uloz.to som nasiel zatial vsetko co som potreboval..na share-rapid som zavital len par krat...aj to som si dal obnovit heslo na ucet ktory som daroval kamosovi lebo potreboval nieco stiahnut aj s kreditom ktory si tam on dobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
titulky.com
na mac neviem aky prehrávač dokáže stiahnuť titulky okrem xbmc
@elesh myslim si, ze tak, ako torrenty, tak aj ostatne veci su nelegalne to je vsetko piratstvo
ale pre mna je lepsie najst vhodnu verziu/stiahnut titulky od cloveka, u ktoreho viem, ze to preklada dobre a ma ich kvalitne
@trdelniiiq ako pozeram je to omnoho vyhodnejsie ako na uloz.to ale na uloz.to som nasiel zatial vsetko co som potreboval..na share-rapid som zavital len par krat...aj to som si dal obnovit heslo na ucet ktory som daroval kamosovi lebo potreboval nieco stiahnut aj s kreditom ktory si tam on dobil
to dokáže aj media player classic-home cinema, ale len z open subtitles a nie je to tak zautomatizované