Burton v kombinácii s Johnny Deppom a príležitostne Helenou Bonham Carter je proste... wow Také že Sweeney Todd, Nightmare before christmas, Tim Burton's Corpse bride, Sleepy Hollow či najnovšie Alice in Wonderland... Strašne super
tim burton je genialny...super ze prave tu atmosferu pouziva ako svoju ochrannu znamku takze sa da lahko spoznat a este k tomu ked robi s johnnym... no konec
@1 uuuplne súhlasim tim burton, johnny depp a helena su naj...najradšej mám sweeneyho todda ale aj iné napr sleepy hollow, nightmare, mrtva nevesta etc
burton je proste Reziser ... velmi rad mam jeho tvorbu.. nightmare before christmas, corpse bride, Charlie and chocolate factory... Sleepy hollow ani nevravim .. a tiez Edward a Beetlehuice.. a aj Batmana tie dva filmy co robil mam rad
No jasne super režisér. Vo vianočnom období som sa akurát mal možnosť uzrieť na ČT2 Nightmare before christmas. A ma to celkom chytilo tak som si pozrel aj mrtvú nevestu, síce už rozprávky moc nemusím ale táto bola perfektná Celkovo som videl už asi jeho komplet tvorbu (aj 6minutového Vincenta). Vidno, že má vzťah ku kresleniu síce tie postavy sú vždy na jedno kopyto Najviac ma dostala asi ospalá diera, a mam dosť velke nutkanie si teraz po šiestich rokoch pozrieť aj nožnicovorukého Edvarda.
Sleepy Hollow je tak vymakana vec, ze ktorukolvek sekundu filmu date pauzu (pochopitelne okrem titulkov),tak ten zaber vyzera ako umelecka fotka k filmu. Proste tak vymakat film, to v celej znamej galaxii nie je zopakovane!!!
On je supeeer!!!!! robi super filmy setky su uplne super najracej mam Nightmare before christmas, sweney tood, noznicovoruky edward, charlie and the chocolate factory, mrtva nevesta... mnooo proste setky suuuusuper je to moj najoblubenejsi reziser a milujeeeeeeeeeeeeeem Jacka Skellingtona!!!!!!!!!!!
jednoznacne sa mi jeho filmy pacia.. ...taky charlie a tovaren na cokoladu alebo sweenie todd...jednoducho vie vykuslit film ako ma byt.. ..a este ked je v nom johnny d.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
...btw ja ho zboznujem ..
Mrtva nevesta - patri k mojim naj filmom
Noznicovoruky Edward-super,Sweeney Todd-skvely film!!...
@22 do kelu Vincenta som chcela vidiet aj ja ale nikde som ho nezohnala odkial ho mas?
inak nightmare before christmas on nereziroval..robil vsetko okolo ale nereziroval