Goon, I split on your grave, americká panna, The avengers, skus ma rozosmiať a napadajú ma už len bežne veci ako prcičky a rôzne rozprávky: rio, smurfs a tak
myslela som to, ako .. by film bol nejaký nižší level knihy. môj jediný a najväčší problém s filmom bol jej smrť a vlastne hej, to je dosť veľký problém.
ale zase, myslím si že ak niekto nečítal knihu tak ten film sa mu môže páčiť.či nie?
@lenuska175 ano, moze, ale v tom pripade ma ten divak velmi slabe poziadavky mne ten film prisiel ako bez duse, stale sa v podstate nic nedialo, stale na nieco cakas a nic. a potom ta smrt. z tvojho prispevku sa neviem vysomarit, ci si knihu citala alebo nie ale ak nie, tak ver tomu ze vo filme bolo toho velmi velmi malo. a velmi velmi vela podstatnych veci vynechali. akurat herci boli pekni, a to prostredie.
súhlasím s tebou - je tam málo málo vecí, čítala som aj slovensky aj anglicky aa hej, máš pravdu.
ale ja som si už nejako tak zvykla že sú filmy vždy horšie ako knihy a moc sa nad tým nepozastavujem.len mi príde ten film aj kniha ako rozdielne 2 veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nemaš zač
seriózne: One day
myslela som to, ako .. by film bol nejaký nižší level knihy. môj jediný a najväčší problém s filmom bol jej smrť a vlastne hej, to je dosť veľký problém.
ale zase, myslím si že ak niekto nečítal knihu tak ten film sa mu môže páčiť.či nie?
súhlasím s tebou - je tam málo málo vecí, čítala som aj slovensky aj anglicky aa hej, máš pravdu.
ale ja som si už nejako tak zvykla že sú filmy vždy horšie ako knihy a moc sa nad tým nepozastavujem.len mi príde ten film aj kniha ako rozdielne 2 veci