Ktorý film máte obľúbený, ale vaše okolie, alebo recenzie na internete ho považujú za zlý?
A naopak, ktorý sa vám páčil napriek negativnym recenziám či nazoru okolia?
Podľa mňa bol film Star Wars: The Last Jedi úplná katastrofa, ktorá zabila univerzum SW, bolo mi z toho snímku na grc podobne ako z následných urážok fanúšikov zo strany režiséra RUINa Johnsona a vedúcej Lucasfilm Kathleen Kennedyovej. Kvôli tomuto paskvilu rušili expandované univerzum? Fuj. Čo ale nechápem je fakt, že českým a slovenským deckám a ich mamičkám sa ten film nehorázne páčil zatiaľ čo v ostatných krajinách majú na ten film ľudia a najmä dlhoroční fandovia podobný názor ako ja. Tu je vidno, že priemernému slovenskému divákovi stačí pár pekných efektov a nejaká ta ničomná ženská hlavná postava, čo tam po príbehu, sympatických, nie zbytočných postavách a náväznosti k univerzu, že? Je mi z toho zle.
Zas na druhú stranu sa mi páčil nový Halloween a postrehol som pár negatívnych ohlasov.
iným sa páčili:
pulp fiction, tých prvých 15 minút čo som videla ma nejako nezaujalo
star wars - tiež ma to veľmi nezaujalo a nevedela som sa donútiť dopozerať to
mne sa páčil:
Sucker Punch - je to jeden z mojich obľúbených filmov, ale väčšina ľudí ho nemá rada aspoň podľa toho čo ja viem, nechápem čo im na tom chýba, hudba je dobrá, herci sú dobrý, scenár sa dá, prostredie je super a je tam ešte aj cool drak a dobrá pointa
hodnotenia a recenzie ma v podstate nezaujímajú... film sa mi buď páči alebo nepáči a je mi jedno, ci ma na csfd alebo imdb 10 aleo 90 % Ale su filmy, ktoré povazujem za dobre a staci mi ich vidiet raz ale su aj filmy, ktore mozem pozerat aj 50x medzi ne patri napr. prave "Pulp Fiction", ale tiez "Asterix a Obelix: Misia Kleopatra" alebo "Slunce, Seno...." prave posledne dva som videl minimalne 30x
uplna nuda je podla mna forrest gump a nebavia ma ani marvelovky, ale o tych nemozem povedat, ze su zle co sa mi pacilo a ostatnym velmi nie, hmm, to mi asi ziadny nenápadne
Arrival. to bola strasna picovina ale ze strasna. akoze mam rad hlbsie a filozoficke filmy ale tento "film" bol jednoducho strasny a to ja malokedy hodnotim filmy ako strasne
Pri Blade runner som zaspal a ani 12 opíc ma nijak nenadchlo. Ale BR ešte chcem raz skúsiť niekedy, dúfajúc, že ak udržím bdelosť a vnímavosť, tak by sa mi to mohlo páčiť
@chlorofyl toto forum som otvorila len preto, aby som videla, ci niekto zacne picovat na arrival. Som rada, ze som sa nesklamala
(Btw, pre mna to bol jeden z mala filmov ktore som len tak, sama z volnej chvile, zvladla dopozerat do konca.)
...Ale chapem, ze existuje urcita skupina ludi, co nan rada a s chutou picuje.
@pubertslatinocelny vidíš, to si mi pripomenul ďalší nudný film. Blade Runner som videl oba diely, pričom ten starý bol dosť o ničom, no a ten nový sa síce dal pozerať ale tiež nič moc.
@12 Americka krasa bola nekonciaca nuda a mala som co robit aby som pri tom filme nezaspala. Ked som si potom pozrela hodnotenie na CSFD, tak som ostala zaskocena, ako vysoko je ten film v rebricku najlepsich a najoblubenejsich filmov.
Werckmeisterovy harmonie bol asi najnudnejší film aký som videl, až to na mne zanechalo stopu. Na satanské tango sa radšej nepúšťam ani. Viem, že tam tie dlhé scény boli úmyselne, ale.... sú filmy, kde to bolo spracované lepšie.
rovnako sa mi nepáčila od lyncha eraserhead a twin peaks. A to je pre mňa mulholland drive najlepší film aký som videl.
veľká väčšina filmov od DC Comics je nepozerateľná, hlavne z tých nových idem grcať už len z traileru
tiez vyssie spomenuty Deadpool a neznasam a pride mi nudny aj Sam doma
@Monogatari ja som milovalaaa 500 days of Summer, najviac som ho pozerala a mala rada ked som bola sama, po rozchode. cim viac ho pozeram teraz vo vztahu tym viac ma ten film irituje
Páčil sa mi Man of Steel, hoci mnohým ľuďom sa to nepáčilo. A z vecí, ktoré sa mnohým ľuďom páčia a mne nie... Humor Monthy Python ide úplne mimo mňa. Proste nie som cieľová skupina
Neviem, ja som väčšinou ten kritik. Ale z opačného pohladu, čo sa mne nepáči môžem povedať, že sa mi nepáči Toto je Sparta... ... a ešte jeden film považujem za totalnu kravinu... ale neviem nazov a mojich retardovanych spolužiakov pre ktorych to bolo super film nebudem kontaktovať... strielal tam z rozkroku, cez telefon a podobne... ...A ked pozeram hodnotenie filmov na csfd tak Den nezavislosti Invazia... ak je to ten den nezavislosti tak ho rozhodne hodnotim vyššie ako nejakych 17%
U mna to nie je film ale seriál Lazy Town. Nerozumiem ako môže mať takýto inak celosvetovo velmi oblubený detský seriál v ceskoslovenskej databáze velmi zlé hodnotenie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Zas na druhú stranu sa mi páčil nový Halloween a postrehol som pár negatívnych ohlasov.
pulp fiction, tých prvých 15 minút čo som videla ma nejako nezaujalo
star wars - tiež ma to veľmi nezaujalo a nevedela som sa donútiť dopozerať to
mne sa páčil:
Sucker Punch - je to jeden z mojich obľúbených filmov, ale väčšina ľudí ho nemá rada aspoň podľa toho čo ja viem, nechápem čo im na tom chýba, hudba je dobrá, herci sú dobrý, scenár sa dá, prostredie je super a je tam ešte aj cool drak a dobrá pointa
(Btw, pre mna to bol jeden z mala filmov ktore som len tak, sama z volnej chvile, zvladla dopozerat do konca.)
...Ale chapem, ze existuje urcita skupina ludi, co nan rada a s chutou picuje.
rovnako sa mi nepáčila od lyncha eraserhead a twin peaks. A to je pre mňa mulholland drive najlepší film aký som videl.
veľká väčšina filmov od DC Comics je nepozerateľná, hlavne z tých nových idem grcať už len z traileru
tiez vyssie spomenuty Deadpool a neznasam a pride mi nudny aj Sam doma
@Monogatari ja som milovalaaa 500 days of Summer, najviac som ho pozerala a mala rada ked som bola sama, po rozchode. cim viac ho pozeram teraz vo vztahu tym viac ma ten film irituje
Z tých dobrých sú pre mňa sračky napr. obe Blade Runner, Exorcista 1, Forrest Guma...
@lakero jj, Krstny otec je dalsi z tychto pre mna absolutne hrozne podla mna