Vela ludi sa so mnou zhodlo,ze jednym z takych je napriklad Cruel Intentions(Velmi nabezpecne znamosti)...Ja som nad nim rozmyslala este asi tyzden,ked som to prvyraz videla...A pritom to neni moj najoblubenejsi film
Cize je velky rozdiel medzi najoblube
film nie, tie nebezpecne znamosti som ani nevidela tusim,len som o tom pocula..
Mňa ale "chytila za srdce"knižka,ktorú som práve dočítala,..skončilo to tak zvláštne,že sama neviem ako to skončilo..ale ja som mam rada,ked si mozem domyslat
Mne nedal spavat film Pirati z Karibiku.. Hm, nie je to moj najoblubenejsi film, ale stale som sa zamyslala nad Johnnym Deppom.. Stale som ho videla vo "vaznejsich" rolach a Jack je take sialene cudko, ze mi to neslo nejako dokopy... A teraz ked ho znova vidim hrat serioznu postavu tak si predstavim uz len Jacka..
Mne nedá spávať film Closet Land (myslím, že slovenský názov to ani nemá).
V celom filme (ktorý je myslím 18+, ale kto by to dodržiaval, že) sa vyskytujú len dve postavy.Bolo to strašné psycho, koniec som priznávam celkom nepochopila...vôbec vzťah medzi Obeťou a Vyšetrovateľom, nie je jasné, čo je pravda, čo halucinácia a čo zinscenovaná lož, nie je jasné, za aký čas a na akom mieste sa všetko odohralo, nie je jasné, kto koho zneužíval...a mne osobne nie je jasné, prečo sa Obeť tak strašne bránila podpísať prehlásenie.Samozrejme, zásadovosť a iné patetické vlastnosti, no ale...(tiež je možné, že Closet Land mal pre ňu príliš osobný význam, aby sa vzdala a podpísala nepravdivé vyhlásenie).
IMHO film, ktorý sa nedá správne pochopiť ani po šiestich zhliadnutiach.
...Matrix I. ale aj II. a III sú celkom fajn ale na jednotku nemajú hlavne ked to vidíš v kine ...apropo nežijeme v Matrixe :o (som čítal jedno fórum ,že sa to nedá ani potvrdiť ani vyvrátiť )
fight club...(alebo klub rvaču, klub bitkatov)
...i´m jack´s broken heart...
perfektny film....treba ho vidiet viac krat, lebo 1x si ho pozriete, 2x ho pochopite, 3x si vsimnete veci a pochopite veci ktore ste si este nevsimli a nepochopili...a 4-99999999x je to len vychutnavanie (a pripadne vsimanie dalsich zaujimvych veci...)
zreteľne si spomínam na film The Primal Fear, priemerný, ale výkon Nortona ma rozvášnil na niekoľko dní, konečným výsledkom boli moje dlhé pobyty v čitárni a hľadanie zdrojov o tomto géniusovi
tiež taký starší film o Ježišovi Kristovi
a film o Rasputinovi
á v neposlednom rade dlhé úvahy o výkonoch hercov z hororu REC
a za srdce ma chytajú vojny v Pánovi Prsteňovi, dokola ich sledujem, viac menej ich už analyzujem (našla som už aj Gandalfovu chybu v zoskupovaní mužov v treťom diely
mna "strata pamäti" to som videla asi 10krat a aj tak som to nepochopila.. a este dodnes nad tym rozmyslam ze o com to vlastne bolo.. lebo to fakt nedava zmysel..
film into the wild som prvykrat videl cca pred mesiacom, je to fakt bomba...vcera som ho videl druhykrat a zistil som ze je ste lepsi ako som si myslel ...mozem ho len odporucit...
mn aosobne zaujali filmy ako requiem for a dream, buterrfly effect a hlavne donnie darko, donnieho som videla 9 krat a zakazdym som ho pochopila inak pretoze vzdy s atam neico objavilo co zmenilo moju minulu myslienku....kompletene som ho pochopila az za 2 meisace co som ho videla prvy krat ...dalsi diel donnieho je samatha darko ale to bol akoby prepadak ale tiez dost nedal spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a co sa tyka Cruel, tak tie mam rada a ani neviem preco
Mňa ale "chytila za srdce"knižka,ktorú som práve dočítala,..skončilo to tak zvláštne,že sama neviem ako to skončilo..ale ja som mam rada,ked si mozem domyslat
Ale naposledy ma chytil The Butterfly Effect...absolútna pecka.
A srdcovka čo ma vždy chytí za srdce je Forrest Gump
ja som si dost oblubil -a walk to remember-
A z miery ma vyviedlo aj Bournovo Ultimátum, to bol tak dokonale natočený akčňák, že som si scény z neho v hlave stále znova a znova opakoval ...
V celom filme (ktorý je myslím 18+, ale kto by to dodržiaval, že) sa vyskytujú len dve postavy.Bolo to strašné psycho, koniec som priznávam celkom nepochopila...vôbec vzťah medzi Obeťou a Vyšetrovateľom, nie je jasné, čo je pravda, čo halucinácia a čo zinscenovaná lož, nie je jasné, za aký čas a na akom mieste sa všetko odohralo, nie je jasné, kto koho zneužíval...a mne osobne nie je jasné, prečo sa Obeť tak strašne bránila podpísať prehlásenie.Samozrejme, zásadovosť a iné patetické vlastnosti, no ale...(tiež je možné, že Closet Land mal pre ňu príliš osobný význam, aby sa vzdala a podpísala nepravdivé vyhlásenie).
IMHO film, ktorý sa nedá správne pochopiť ani po šiestich zhliadnutiach.
...i´m jack´s broken heart...
perfektny film....treba ho vidiet viac krat, lebo 1x si ho pozriete, 2x ho pochopite, 3x si vsimnete veci a pochopite veci ktore ste si este nevsimli a nepochopili...a 4-99999999x je to len vychutnavanie (a pripadne vsimanie dalsich zaujimvych veci...)
tiež taký starší film o Ježišovi Kristovi
a film o Rasputinovi
á v neposlednom rade dlhé úvahy o výkonoch hercov z hororu REC
a za srdce ma chytajú vojny v Pánovi Prsteňovi, dokola ich sledujem, viac menej ich už analyzujem (našla som už aj Gandalfovu chybu v zoskupovaní mužov v treťom diely
sachmer, hej,už som ho videla možno aj 6krát, už mi začína liezť na nervy, ale dobrý je