Ahojte, viem že už je dosť po termíne riešiť túto otázku, ale ak by sa tu našiel niekto kto v živote chodil na Filozofiu na UMB, bola by som rada Zaujímala by ma náročnosť predmetu a na čo je to zamerané ... Či na bifľlovanie konkrétnych filozofov a ic
biflit sa sice nemusis (niektore predmety s odborom suvisiace vsak ano), no hlavne musis vediet premyslat, argumentovat, hladat na prvy pohlad skryte suvislosti atd..skratene povedane
@vladqog : čo narobím, musela som si dať nejakú poistku ak nespravím anglinu
@trdelniiiq : mňa na biflenie skôr zaujíma tá filozofia, lebo ľahšie sa nabiflím odborné predmety ako predmet, čo ma nezaujíma a je len ako poistka... a podľa tvojich slov to vyzerá celkom v pohode, díky za koment
@lucka510 nepochopim ludi, co si davaju poistky..to ked ta nevezmu, budes rok chodit niekde, kde ta to absolutne nezaujima? za ten rok si mohla stihnut zahranicny kurz/cokolvek a netvrdnut niekde, kde byt nechces..
@trdelniiiq : ako poistka bol predmet, lebo na konci roka musím mať 60 kreditov a ak by som nespravila anglinu, nepustili by ma ďalej, v takom zmysle poistka A síce nechodím na ten štud. program ktorý som chcela (FInancie, bankovníctvo, investovanie) ale Verejná ekonomika a služby, o rok skúsim znova... aspoň fakulta je tá istá
Ahoj Lucka510....no k tej filozofii....ja som ju mala v prváku ..hodiny sa dajú prežiť, ale ten test, je no ako to poviem, taký ako sa dá od vyučujúcej toho predmetu čakať, kedže si VES tak vieš aký bude, kedže si mala v prvom ročníku politologiu ...aj ked test z politologie sa mi zdal ľahší .....tiež som mala prihlášku na FBI a chvalabohu ma vzali na VES, ktorý je medzinárodne akreditovaný teda bol škoda, a už z počutia tých, čo chodia na FBI by som odbor nemenila....mne sa tá naša katedra zdá byť taká najnormálnejšia a čo sa týka 2CJ a 3CJ tak na 3CJ sa učia základy
@marion9999 : teraz som zistila že 3CJ- angličtina ani neexistuje, tak nemám nad čím rozmýšľať... ja len idem do prvého ročníka tak katedry nemám zatiaľ preskúmané, ale budem ti veriť a prečo píšeš že bol? stále je tak vedený na stránke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
biflit sa sice nemusis (niektore predmety s odborom suvisiace vsak ano), no hlavne musis vediet premyslat, argumentovat, hladat na prvy pohlad skryte suvislosti atd..skratene povedane
@trdelniiiq : mňa na biflenie skôr zaujíma tá filozofia, lebo ľahšie sa nabiflím odborné predmety ako predmet, čo ma nezaujíma a je len ako poistka... a podľa tvojich slov to vyzerá celkom v pohode, díky za koment