cawte cawte vsetci..najde sa tu niekto kto ide do 1.rocnika filozofickej fakulty odbor slovesky jazyk-psychologia??potrebovala by som nejake info lebo som nebola na zapise tak budem rada ak mi niekto pomozete.diky.pa
@0 Žiaľ je to trochu zložitejšie. Nechodím sice do Nitry, ale Trnavy, inak všetky zápisy sú na jedno kopyto.
Zápis je oficiálny vstup na pôdu vysokej škoy, preto so všetkou vážnosťou Ti odporúčam isť na štúdijné oddelenie FF.UKF, ak tam študuješ a okamžite to nahlás, pretože si štúdijné môže myslieť, že na štúdium nechceš isť a môžeu Ťa vylúčiť. Rozhodne choď, alebo si na stránkach Univerzity pozri, či náhodou nie je náhradný zápis pre študentov, ktorí nemohli nastúpiť na pôvodný termín...
@4 Dievča, radšej si tam osobne zajdi, pretože na štúdijných sú neneormálni byrokrati - jedno Ti povedia a inak konajú. Mám známych, ktorí tiež písali žiadosti i zavolali si, a mali obrovské problémy. Rozhodne neriskuj, telefonát sa dá ľahko zatajiť. A okrem Toho sa začnú o Teba zaujimať úrady, prečo si im nedoniesla doklady o štúdiu, lebo kým nie si riadne zapísaná, tak strácaš práva študenta... /rodine môžu stopnúť za Teba detské prídavky, poisťovňa Ťa môže evidovať ako dobrovolného ezamestnaného a v zamestnaní rodičom zoberú úlavy na Teba/
ahojte
je tu niekto kto chodi na etnologiu?chcela by som ziskat nejake infosky a osobne skusenosti z tohto odboru.chcela by som sa tam dostat....no ci ste spokojni a tak,ci by ste nieco zmenili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Zápis je oficiálny vstup na pôdu vysokej škoy, preto so všetkou vážnosťou Ti odporúčam isť na štúdijné oddelenie FF.UKF, ak tam študuješ a okamžite to nahlás, pretože si štúdijné môže myslieť, že na štúdium nechceš isť a môžeu Ťa vylúčiť. Rozhodne choď, alebo si na stránkach Univerzity pozri, či náhodou nie je náhradný zápis pre študentov, ktorí nemohli nastúpiť na pôvodný termín...
je tu niekto kto chodi na etnologiu?chcela by som ziskat nejake infosky a osobne skusenosti z tohto odboru.chcela by som sa tam dostat....no ci ste spokojni a tak,ci by ste nieco zmenili...