aby sa filozofovalo o tom prečo film Nekonečný príbeh má koniec keď má koniec a toto nemá koniec.Je to niečo ako otázka: Čo bolo skôr sliepka alebo vajce?
Inak tá scéna s koňom mala hlbokú pointu , ktorú si málo ludí uvedomuje, pretože to väčšina z nás videla ako deti a málokto si dá repete.
A ani ja to nenapíšm úplne presne,,,
Tam šlo o to, že keď prechádzali cez ten močiar , tak v tom močiari všetko, čo cez necho prechádza . stratí sny, odhodlanie , ambície, ideály.... proste na to slúžil ten močiar....
Je to obraznosť stavu, keď sa človek dostane.... do depresie, alebo také niečo a nemá odhodlanie ísť ďalej.... a prepadá sa , stráca sa.
A týchto prvkov je v tom filme mrte a aj preto si získal celý svet.
Rozhodne to nie je psycho , je to ako skvelá rozprávka pre deti, tak si odtial môžu zobrať vela aj starší.... lebo ten príbeh je vlastne realita prenesená do sveta fantázie... a ani moja slovná zásoba nestačí, aby opísala genialitu , ktorú Neverending story obsahuje......
Urážať ho skutočne nie je namieste.
Je to skvelý príklad toho, čo môže poskytnúť kvalitné fantasy a dôkaz, prečo je tento žáner dobrý.... ak sa píše dobre.
to sa mozem aj ja spytat, preco mam 2cm penis. je to proste 1 z tych veci medzi nebou a zemou a musime sa s tym naucit zit a hlavne stat opatrne a davat hore dosku, bo sa to tazko drzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
dnes nad tým rozmýšlam celý deň
Preto sa film volá Nekonečný príbeh.
ja som to do konca nikdy nedopozeral tak neviem ale myslím že im došli halucinogény tak sa na to vyprdli
Koniec Titaniku a keď tomu malému v Neverending story 1 skapal kôň
zakaždým, keď Bastian vezme knihu a začne ju čítať, tak je tam niečo nové... a ono... nekonečný príbeh je hlavne kniha, z ktorej spravili film
A ani ja to nenapíšm úplne presne,,,
Tam šlo o to, že keď prechádzali cez ten močiar , tak v tom močiari všetko, čo cez necho prechádza . stratí sny, odhodlanie , ambície, ideály.... proste na to slúžil ten močiar....
Je to obraznosť stavu, keď sa človek dostane.... do depresie, alebo také niečo a nemá odhodlanie ísť ďalej.... a prepadá sa , stráca sa.
A týchto prvkov je v tom filme mrte a aj preto si získal celý svet.
Rozhodne to nie je psycho , je to ako skvelá rozprávka pre deti, tak si odtial môžu zobrať vela aj starší.... lebo ten príbeh je vlastne realita prenesená do sveta fantázie... a ani moja slovná zásoba nestačí, aby opísala genialitu , ktorú Neverending story obsahuje......
Urážať ho skutočne nie je namieste.
Je to skvelý príklad toho, čo môže poskytnúť kvalitné fantasy a dôkaz, prečo je tento žáner dobrý.... ak sa píše dobre.
ale vraj kniha je omnoho lepšia
a vraj je to v knihe nejak inak, neviem ako...
» www.martinus.sk/?uItem=70019...
@aguri500 to je na zamyslenie
V tomto prípade nie je nad čím dumať