Zdravím, chcel by som sa spýtať či je tu niekto, kto rozbehal hru Final fantasy X na PC cez ps2 emulátor? Ak hej, tak cez ktorý?(práve sa chystám vyskúšať » pcsx2.net/)... ak to už dakto rozbehal poprosil by som o radu, díky
ps2 emulator na PC ziadny funkcny neexistuje... ak mi neveris tak skus ten pcsx2 iny "lepsi" neni, ale odrazu ti poviem ze ak dosiahnes 10FPS tak si macher
Ja som cez emulátor Pcsx2 hrával Final Fantasy XII. FPS závisí od výkonu PC. Pri mojej PC konfigurácii ( C2D E7200 @ 3,8 Ghz + Radeon HD4850) mi počet snímkov neklesol pod 50 fps. Ak máš jednojadrový PC, tak to nemá zmysel hrať.
@Foxhound nie, jednojadrový nemám, a je potrebné potom v emulátore nejaké špeciálne nastavenia? a ešet sa chcem spýtať či ti to šlo pod win vista (mám 7 čku teraz, ale to je to isté čo vista)?
@Zahi mylny nazor, pred par rokmi som tu hru presiel, myslim ze to bolo cez epsxe alebo ten pcsx2 niesom si isty uz... a bezalo to pekne okolo 30fps akurat ked bola tazsia scena tak to kleslo, vtedy boli este aj nejake problemy s video sekvenciami ale hru som presiel takze nic co by sa nedalo prezit
@Xennus jo a pacilo sa ti to ta hra, ja som hral VII a ta bola paradna , len trosku kockatejsia grafika Xko som zatial videl len na animackach a zevraj tam je fajn pribeh
@Foxhound cauko, stiahol som uz aj hru, aj ten emulator no nejak mam problem zohnat bios, az ho mas v compe a mal by si chvilku cas ci by si mi to neposlal... ? napisal by som ti v tske moj email a s pluginmi sa potom pohram, len najskor potrebujem otestovat ci to vobec bude slapat
@Foxhound vlastne uz nic, dik, rozbehal som to nejako stiahol bios a uz len to ponastavovat... nech mam krajsu grafiku trosku a tak zatial to vypada paradne, akurat ze pustam shadow of colosus a nie final fantasy...(to este nedotahalo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov