Tak sme sa dočkali vytúženého FINÁLE Birdz síce trošku už tradične posral názov fóra ale to nám samozrejme nevadí hlasujte vážení občania birdzu za svojích favoritov a hotovo som povedau ! :S
@aventine jaaj jasne poznam ani som si nevsimol ze to neni od slovaka tak potom ona a Foku me su najslavnejsi aj ten je po celom svete preslaveny a si ho privlastnuju bulhari,rumuni a neviem kto ale my si ho nedame !!!
tak teraz budem za moralistku, ale práve pozerám akí šťastní ľudia sú tu na birdzi, že väčšina označila Meliška, noo ale demokracia...lebo ak by to bol váš sused, tak neviem neviem, a ak by to bol váš otec, alebo iný člen rodiny, tak ešte horšie...ja som si podobných ľudí zažila, konkrétne Meliška v ženskom prevedení a dodnes to je na grc, podľa mňa to je človek, ktorý týral svoju ženu, ktovie či Etela nebola na antidepresívach alebo inom matroši, či si nechcela hodiť mašľu a či Miško nemal neurózy...okrem jeho kreativity spojiť nespojiteľné vulgarizmy mi nepríde vtipný, ostatní z všetkých hlasovaní sa síce strápnili, ale aspoň sranda s nimi, nikomu neublížili
@mariquittka tak zrovna najidealnejsi muz a otec najlaskavejsi a mierumilovny samozrejme nebol ale je to nas majster a hotovo a mali sa s Etelou radi aj ked sa tam dialo to co sa dialo no bola to taka svojska laska bol tam alkohol,chudoba,zle hospodarenie a z toho vyplyvalo vsetko co sa stalo a Miskovia boli kanarici syn je Peter no a toto alebo nieco podobne sa deje v kazdej druhej rodine len to nikto nenahrava.... a ani o ostatnych nemozes povedat ze su svati ci uz Mojsejovci alebo ked niekto zvierata znasilnuje tiez nerobi nic pekne a o dalsich sa toho moc nevie co su zac alebo niekedy este budu
@torpedo08
jj chápem, asi preto to tak hodnotím,lebo mám osobné skúsenosti s takými Meliškovcami, aj v rodine sa nájdu a preto som až prehnane kritická
@mariquittka jasne mam aj ja skusenosti "meliskovske" aj v rodine aj vselijak no tu to netreba vnimat ide o to co koho najviac bavi pri kom z nich sa clovek najviac nasmial v zivote a podla toho zahlasovat
@pershing363 jasne poznam aj ja vela takych aj seba by som tam mohol zaradit ale toto su prave hviezdy ! tiez by som trochu ine finale zlozil ale rozhodol hlas birdzu hlas bozi A hlavne je ze vyhral ten spravny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Braňo Mojsej
Nora Mojsejová
Narafali
Chlapec čo ho uniesol sataň
Raper Roko
Ružový študent
Teta Tukabel
Ujo čo mydlil barana
Feťák Dušan
Matka a dcéra - autonehoda
@Teal ta zial prisla neskoro na scenu
@Torpedo08
existuje dokonca aj verzia s francúzskými "fonetickými" titulkami
jj chápem, asi preto to tak hodnotím,lebo mám osobné skúsenosti s takými Meliškovcami, aj v rodine sa nájdu a preto som až prehnane kritická
» birdz.sk/forum/kto-z-tyc...
» birdz.sk/forum/hlasovani...