Zdravím, Potreboval by som pomôcť, sledujem nejaké videá napr. na čeknito.sk aaa nejde mi vo videu zvuk, mám nainštalovane zásuvne moduly všetky neviem čím to je, nevieťe nejako pomôcť stým ? nejake info ohladom mojho zvuku by som vám dál, len neviem akým
no to prve neviem o co sa jedna ale skus si pozriet nastavenia ze ci nemas vypnuty niekde zvuk...a to druhe...skus si stiahnut vlc media player, ten ti prehra vsetko a pojde ti v pohode
ja mam priamo od adobe stiahnut ho mozes tu: » get.adobe.com/flashplayer/...
dokonca tam mas aj balicek pre ubuntu .. ten co pouzivas teraz odinstaluj a stiahni a nainstaluj flash z odkazu a pojde ti to.... s tym sekanim je to na 100% zly ovladac na grafickej..nainstaluj si envyng .. on ti ju automaticky nakoniguruje... link na forum som ti uz posielal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Máš integrovanú zvukovku v matičnej doske alebo nie?
ja mam priamo od adobe stiahnut ho mozes tu:
» get.adobe.com/flashplayer/...
dokonca tam mas aj balicek pre ubuntu .. ten co pouzivas teraz odinstaluj a stiahni a nainstaluj flash z odkazu a pojde ti to.... s tym sekanim je to na 100% zly ovladac na grafickej..nainstaluj si envyng .. on ti ju automaticky nakoniguruje... link na forum som ti uz posielal
» knihy.root.cz/kniha/linux-dok...
nauci vas zaciatky z linuxom...a vysvetli ako to vlastne cele funguje na urovni systemu