alebo skákanie na malých trampolínach..Venuje sa tomu niekto? Dá sa na tom schudnúť (a na akých častiach najviac)? Rozmýšľam, že tam začnem chodiť, a tak by som si chcela vypočuť vaše názory a postrehy Vyzerá to zaujímavo a rada skúšam nové veci
da na na tom chudnut - no pri aerobnych aktivitach sa VACSINOU chudne, ak nezeries ako prasa
a na akyc castiach najviac - lol, to si tu este niekto mysli, ze urcitymi cvikmi chudne viac na urcitych partiach? to, kde chudnes/priberas je dane geneticky, nie cvikom. rovnako ako rozne jedla sa neukladaju do roznych casti tela. som si myslela, ze toto clovek co vychodil aspon zakladku musi vediet...
@staphylococcus tak niekedy ak cvičíš niečo konkrétne, tak z toho chudneš/spevňuješ najviac... ja sa v tomto tu nevyznám.. v týchto fitness/posilka/šport veciach..preto ti možno moja otázka prišla divná..ale tak ak niečo chce človek vedieť, tak si to zisti
"Spevnit" a schudnut su 2 rozne veci. "Spevnis" nieco tak, ze naberies svalovu hmotu. Ta sa DA nabrat cielene na urcitom mieste - na tom, ktore zatazujes. Ale ked chudnes tak chudnes odvsadial najviac alebo ako to mas geneticky dane.
A tvoja otazka sa mi nezda divna, iba hlupa
komentáre -.-
je to super, choď do toho! určite sa tým dá tvarovať postava, cvičíš teda hlavne nohy, ale aj ruky a je to makačka, tak sa zapotíš, ale skáčeš pri tom, takže je to zábava... tiež chcem začať niekam chodiť pravidelne, síce mám doma trampolínu, ale nedonútim sa sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a na akyc castiach najviac - lol, to si tu este niekto mysli, ze urcitymi cvikmi chudne viac na urcitych partiach? to, kde chudnes/priberas je dane geneticky, nie cvikom. rovnako ako rozne jedla sa neukladaju do roznych casti tela. som si myslela, ze toto clovek co vychodil aspon zakladku musi vediet...
A tvoja otazka sa mi nezda divna, iba hlupa
je to super, choď do toho! určite sa tým dá tvarovať postava, cvičíš teda hlavne nohy, ale aj ruky a je to makačka, tak sa zapotíš, ale skáčeš pri tom, takže je to zábava... tiež chcem začať niekam chodiť pravidelne, síce mám doma trampolínu, ale nedonútim sa sama