jo btw 6x denne strava je zbytocnost, ak ti to z nejakych podmienok vyslovene nevyhovuje.
Proste take monnotosti nie su nutne, to su nejake vymysly a neviem preco sa stale vsade tlacia. Praveze na chudnutie neni dobre furt pchat do seba stravu, lebo akurat tomu branite a hlavne, ked su v kazdom jedle sacharidy.
ja len takto ti poviem - NEROB TO!
moja jedna kamaratka bola na 4 sutaziach bikiny fitness, neskor body fitness musim povedat, ze cez sutaz vyzerala fakt dobre mala tak 55kg, teraz ma chudatko 80kg. A ani v tom obdobi medzisutaziami nevyzerala dobre.
stravuj sa tak, aby si vyzerala dobre, lebo to co robia bikiny su extremy - bez sacharidov posledny tyzden. a pred sutazov si dat piskody zaliate dzemom aby vobec vladali vyjst po schodoch na podium.. a tie rezervy co si robi organimzus - prvykrat schudnes velmi rychlo a lahko, potom to uz pojde tazsie a tazsie, az to nakoniec nepojde vobec na to aby si robila bikiny musis mat aj predispozicii, mrte rychly metabolizmus od prirody, aby to chudnutie ti taky problem nerobil a samozrejme potom si musis spravit aj kozy
@drhouse to je hlupost. Vacsina zien sutazi roky a nema problem. To, ze ona asi nevie to je jej chyba. To, ze sa takmer nejedia sacharidy tak co je natom? je to extrem ale o tom je sport a potom sa jedia kvoli tomu aby bola plnost svalov. Ak clovek vie ako na telo chudnutie je stale rovnake a takisto rychlost metabolizmu sa casom da zvysit....
@mefistofel nič normálne mi tam nenašlo :/ ale zato som si zasa stiahla milión ďalších aplikácií @yeya malého máš chlapa @qwedsayxc prečo?? O.O @drhouse - nebooj len som srandovala ale tak mám to v rodine dvaja ľudia v rodine chodia pravidelne súťažiť.. navyše ja mám trénera doma v posteli a on je topka.. takže ak niekedy prestane byť lenivý a odhodlá sa ma trénovať.. tak o taký rok-dva-tri by som sa na to kľudne aj dala
@bress ona trenovala zevraj dost s uznavanym trenerom na Slovensku, zucastnena na miss olympia - tak asi trocha to vedela alebo Weiterova tiez to nevie? mimo sezony vyzerala kazda druha lepsie (ked som chodieval este do Fitupu v BA). a co je na tom ked clovek neje sacharidy? bez nich sa nedokazes ani vysrat, dokonca ani pomysliet na to, ze by si sa chcel vysrat. viem ze pre tento typ sportu je to podmienkou, zhodit co najviac tuku co moze a dost casto sposobuje naslednu stratu menstruacie (ktora je zevraj tiez neskodna, pritom to uplna pravda tiez nie je). a podla mna zena, ktora by sa chcela venovat tomuto sportu by mala patrit urcite do takej genetickej skupiny ludi, ktora pozostava z prebytku energie a rychleho metabolizmu. Je to jeden z limitujucich faktorov, lebo v bikiny bitness este nerozhoduju az tak svaly, ako v body alebo kulturistike. takisto tam nemusi ani tolko zhodit, co pri pomalom metabolizme by bol problem. viem, ze metabolizmus sa da ciastocne ovplyvnit, ale urcite si myslim ze je to limitujuci faktor, ako ked sprinter potrebuje co najviac rychlych glykotickych vlakien. a takisto aj vyzor, plet, a symetria tela su limitujuce faktory v tejto kategorii.. peace
@drhouse akoze samozrejme, ked chces byt najlepsi musis mat nejake geneticke predispozicie. Ak na fitness ma proste zlu kostru tak smola. A ja suhlasim s tym, ze fitnessky vyzeraju lepsie mimo sezony, sam som trenoval vo fitku, kde boli nejake majsterky sveta a mimo sezony vyzerali lepsie. Ale ten sport je o tom ako clovek vyzera na podiu. Ono ziaden vrcholovy sport nema ziadne negativa. A bez sacharidov sa da, dostanes sa do ketozy a normalne fungujes. Tyzden bez sacharidov je este uplne nic, vysrat sa neni problem akurat treba prijmat dost externej vlakniny a neni problem A problem s menstruaciou ma vela sportovkyn a ja suhlasim s tym, ze to ma nejaky dopad. Ale oni si to sami vyberu kvoli sportu.
A s dietami, pokym clovek fakt nema nejaku geneticku vadu, co nema takmer nik, tak je to v konecnom dosledku jedno. Samozrejme nekomu bude stacit menej zamakat, nekomu viac ale ide to, hlavne pridat na kardiu. Len si povedzme, ne vsetkym by sa chcelo robit napr. 12hod kardia tyzdenne
ja mám tiež ciel raz súťažiť v bikini..neviem proste baví ma cvičiť tie baby ma motivujú k tomu stále sa zlepšovať a makať na sebe...
no a k tej strave.. ono sa to neda nejednotvárne..mozes si to troošičku obmieňať ale to uz je len na tebe ako ti to chutí..či maso uvaríš alebo upečieš s korením udusíš opražíš na panvici.. ale základ by mal byť stále tie isté suroviny..
napr ja jem 5x za deň, niekedy keď mam školu zabúdam na to ale snaha tam je .. a furt dokola kuracie prsia,cottage,bielka,aj prazenica raz za cas, tuniak vo vlastnej šťave, tvaroh (to ja neznasam ale je to super vec), protein, ryzove chlebiky, ryza, vlocky, biely jogurt atd...
teraz na jar drzim sacharidove vlny - asi vies o co ide zacnes tyzden s nizkou gramážou sacharidov a postupne pridávaš.. zrychly to metabolizmus..
no s tymi receptami ti asi moc nepomozem kedze ja som leniva dačo vymyslať a uz som si aj zvykla na to ze iba vyklepem kuracie prso dam nanho grilovacie korenie a uvarim brokolicu proste hlavne nevysmážať a jesť pravidelne, ovocie ked tak rano ...
vela dobrych receptov pridavaju fitnessky na fb, napr. pozri denisu lipovsku, sabinu plevákovú, michaelu brutenic... oni ma inspiruju a ak mas nervy na to variť tak urcite tam najdes aj rozne zdrave kolače
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tazko ti povedat kolko coho kedy jest, ked neviem ani aky mas ciel ani ako vyzeras...nic
Doslova sračka, ktoru ani prasce nezožeru...
Proste take monnotosti nie su nutne, to su nejake vymysly a neviem preco sa stale vsade tlacia. Praveze na chudnutie neni dobre furt pchat do seba stravu, lebo akurat tomu branite a hlavne, ked su v kazdom jedle sacharidy.
moja jedna kamaratka bola na 4 sutaziach bikiny fitness, neskor body fitness musim povedat, ze cez sutaz vyzerala fakt dobre mala tak 55kg, teraz ma chudatko 80kg. A ani v tom obdobi medzisutaziami nevyzerala dobre.
stravuj sa tak, aby si vyzerala dobre, lebo to co robia bikiny su extremy - bez sacharidov posledny tyzden. a pred sutazov si dat piskody zaliate dzemom aby vobec vladali vyjst po schodoch na podium.. a tie rezervy co si robi organimzus - prvykrat schudnes velmi rychlo a lahko, potom to uz pojde tazsie a tazsie, az to nakoniec nepojde vobec na to aby si robila bikiny musis mat aj predispozicii, mrte rychly metabolizmus od prirody, aby to chudnutie ti taky problem nerobil a samozrejme potom si musis spravit aj kozy
@yeya malého máš chlapa
@qwedsayxc prečo?? O.O
@drhouse - nebooj len som srandovala ale tak mám to v rodine dvaja ľudia v rodine chodia pravidelne súťažiť.. navyše ja mám trénera doma v posteli a on je topka.. takže ak niekedy prestane byť lenivý a odhodlá sa ma trénovať.. tak o taký rok-dva-tri by som sa na to kľudne aj dala
A s dietami, pokym clovek fakt nema nejaku geneticku vadu, co nema takmer nik, tak je to v konecnom dosledku jedno. Samozrejme nekomu bude stacit menej zamakat, nekomu viac ale ide to, hlavne pridat na kardiu. Len si povedzme, ne vsetkym by sa chcelo robit napr. 12hod kardia tyzdenne
no a k tej strave.. ono sa to neda nejednotvárne..mozes si to troošičku obmieňať ale to uz je len na tebe ako ti to chutí..či maso uvaríš alebo upečieš s korením udusíš opražíš na panvici.. ale základ by mal byť stále tie isté suroviny..
napr ja jem 5x za deň, niekedy keď mam školu zabúdam na to ale snaha tam je .. a furt dokola kuracie prsia,cottage,bielka,aj prazenica raz za cas, tuniak vo vlastnej šťave, tvaroh (to ja neznasam ale je to super vec), protein, ryzove chlebiky, ryza, vlocky, biely jogurt atd...
teraz na jar drzim sacharidove vlny - asi vies o co ide zacnes tyzden s nizkou gramážou sacharidov a postupne pridávaš.. zrychly to metabolizmus..
no s tymi receptami ti asi moc nepomozem kedze ja som leniva dačo vymyslať a uz som si aj zvykla na to ze iba vyklepem kuracie prso dam nanho grilovacie korenie a uvarim brokolicu proste hlavne nevysmážať a jesť pravidelne, ovocie ked tak rano ...
vela dobrych receptov pridavaju fitnessky na fb, napr. pozri denisu lipovsku, sabinu plevákovú, michaelu brutenic... oni ma inspiruju a ak mas nervy na to variť tak urcite tam najdes aj rozne zdrave kolače