Ahojte,viete mi odporuciť nejake fitka v okoli Karlovej Vsi,Stareho meste resp. niečo poblízku??? Niečo som googlila,ale našla som vačšinu na ročne clenske alebo abnormálne vysoke jednorazove vstupy. Mohli by ste mi sem hodiť cenu jednorazovej permanentky
@harper ja chodim do FitUp, ale je tam len rocne clenske. Plati sa 20 euro, alebo 30 za VIP. Ja som VIP a v cene mam aj napoje zdarma (mozem si dat kolko chcem) a solarko 13 minut denne a este nejakeho trenera na crossfit ale to som zatial nevyuzil. Co sa tyka solarka tak je to ozaj len nudzove riesenie pretoze tam nemenia trubice takze je slabe. Normalne solarko inde stoji 6 euro - 10 min a opalis sa tam hned.
Osobne Fit Up neodporúčam, celé je to skvelo vymyslené. Napr. 20 eur chcú za zálohu za kartu, ktorú budeš používať pri vstupoch. Ak budeš chcieť zrušiť zmluvu tak sa to dá len 8 týždňov pred výročím vzniku zmluvy. Ak na to zabudneš a budeš chcieť zrušiť tak Ti vyrúbu poplatok vo výške platby na ďalší polrok samozrejme s úhradou do 5 dní inak na Teba posielajú vymáhačskú spoločnosť. Osobná skúsenosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ako mozes zaplatiti 30€ za rok ,ked je VIP pre clenov na mesiac za 30€
pozri: » www.fitup.sk/ceny/...