ale soundfonty sú obvykle dosť oničom, tie free už duplom, čiže odporúčam normálne si tie zvuky vyrobiť (alebo nájsť, Sytrus má niekoľko presetov čo sú totálne trance synťáky, TS404 tiež dačo), nie je to až také ťažké a skôr či neskôr to aj tak začneš robiť, tak prečo nie teraz
@gukol Neda mi nevyjadrit sa.... je jasne ze kazdemu moze z nejakeho osobneho dovodu/moresu sediet viac ten ci onen program... ale z profesionalneho hladiska je upne jedno ake DAW pouzivas. Avicii, Afrojack, Deadmau5 (kedysi) to su len niektore mena producentov co robia v FLku... neviem o tom zeby sa Avicii stazoval na FL Studio... Je jedno aky program pouzivas. Ak mas talent a vies s tym dobre robit, vies vyuzit vsetok jeho potencial a makas na sebe tak dokazes spravit pecku v akomkolvek programe cize ak makas v FLku tak aj v FLku... To iste plati aj naopak- ak si "lama" bez (aspon) elementarnych vloh, ak nemas trpezlivost a nevies z danym programom poriadne robit tak mozes mat aj DAW z Marsu a nic poriadne nespravis...
@mightysheep plno ludi ti ale tiez povie, ze FL je oproti abletonu omnoho jednoduchsi program a ked niekto presiel z FL na ableton, bolo to sice narocnejsie ale pracuje sa im lepsie, ma viac moznosti, viac volnosti vyuzit svoj potencial, vacsia flexibilita pri praci s nastrojmi, fxs atd. dokonca som pocul od mnohych ludi, ze dane veci aj hudobne lepsie zneju v produkcii v abletone.
ked spominas aviciiho a afrojacka, tak ti produkuju dost jednoduchu hudbu, ktora posobi ze je uplne na jedno kopyto, takze im moze byt jedno na com robia
ale v zasade suhlasim, ze ak je niekto lavy, aj keby mu dali pred nos neviem co, robit na tom nebude vediet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.flstudiomusic.com/2011/12/20-synt...
» www.soundzone.info/content/downloa...
ale soundfonty sú obvykle dosť oničom, tie free už duplom, čiže odporúčam normálne si tie zvuky vyrobiť (alebo nájsť, Sytrus má niekoľko presetov čo sú totálne trance synťáky, TS404 tiež dačo), nie je to až také ťažké a skôr či neskôr to aj tak začneš robiť, tak prečo nie teraz
ked spominas aviciiho a afrojacka, tak ti produkuju dost jednoduchu hudbu, ktora posobi ze je uplne na jedno kopyto, takze im moze byt jedno na com robia
ale v zasade suhlasim, ze ak je niekto lavy, aj keby mu dali pred nos neviem co, robit na tom nebude vediet.
+ som nespomenul že je FL studio zlé alebo nevyhovujúce, len som vyjadril som názor a Ableton som si obľúbil viac ako FL studio