Flanelové košele - dajú sa niekde zohnať aj lacné?
Som ten typ dievčaťa, ktorý tieto košele proste miluje no je mi ľúto že žiadnu nemám.. Nemyslím teraz tie také z absolútne nekvalitného materiálu, ktoré aj podľa mňa škaredo vyzerajú (také doma mám - je to nejaká umelina. Ale príjemné, bavlnené ale
muzska flanelova kosela v obchode s koselami. ja mam taku chlapsku z rakuska za 20e to je podla mna v pohode kedze ten flanel ja vazne makky prijemny super pohodlny genialny a milujem ho
60€ za flanelovu košeľu ? Ti hrabe dievča ? Zajdi do najblisieho obchodu s pracovnym oblečenim (tam kde sa predavaju monterky atd.) a kupiš si kvalitnu košelu za 3-5€ a vizera uplne rovnako ako ta za 60
Súhlasím, že treba pohľadať v sekáčoch. Máš záruku, že sa v nej nebude premávať polka mesta a keď sa Ti s ňou niečo stane, tak nebudeš truchliť za vyhodenými peniazmi.
Ja som si nedávno kúpila v Burtone, zacvakala som za ňu majlant a teraz v nej spávam.
Proste nahovno kvalita.
Ak si z BA, tak skús Nox, alebo niečo v tomto duchu.
ja som si kúpila flanelovú košeľu v Tesco... bola zlacnená na dajakých 10eur, čo je podľa mňa ok... takže radím Tesco alebo iné obchodné reťazce... majú často akcie a zľavy... alebo potom nejaký sekáč, ale to je hra nervov a času, kým niečo ozaj dobré nájdeš... a možno by sa niečo našlo aj v online secondhandoch
ja mám flanelové košele z jedného obchodu v BB, kde predávajú veci na jazdenie...ale myslím, že aj tak ako povedal @stormmast3r zoženieš takú košeľu lacno...
@idea no takze vystupis na stanici vlakovej a odvezies sa na Hodzove namastie (tam kde byva Gaštanovič) a pojdes smerom na Slovensku Technicku Univerzitu (ako idu autobusy, trolejbusy) no a budes tam mat L+S divalo, Kino Hviezda a Azijske Bistro Panda a medzi tym niekde je ucupeny kramecek Exclusive. tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
v čiňakoch máš samú umelinu a holka sa práve tomu chcela vyhnút
daj mi naňho číslo, hneď dostane ušný výplach
....ale nie, fakt som myslela, že by si zašla do sekáčov, náhodou, tam majú pecka veci a často ani nieje náznak, že boli používané
Mám od tiaľ dosť vecí a všetci sa čudujú, od kial beriem také super veci
a mimochodom uz ju ma kazda druha...
ja som ale v číňaku flanelky ešte nevidela
@tommyhot
Videl si v takej košeli už žieňa?
Ja som si nedávno kúpila v Burtone, zacvakala som za ňu majlant a teraz v nej spávam.
Proste nahovno kvalita.
Ak si z BA, tak skús Nox, alebo niečo v tomto duchu.