podľa mňa to orientácia nie je. je to len výraz, za ktorý sa skrývajú bisexuáli, lebo sa k sebe nechcú priznať, alebo sa tak označujú heterosexuáli, ktorí nemajú problém začať si niečo s rovnakým pohlavím ... lenže pri orientácií podľa mňa nejde o to, s kým si začnete, ale o to, čo k tomu človeku dokážete cítiť. takže to orientácia asi nebude ...
každopádne, ja si už začínam myslieť, že toto rozširovanie sa kadejakých podivných orientácií je len reakciou prírody na to, že sa človek ako živočíšny druh premnožil... a keď sa všetci títo flexi- bi- a ja neviem čo ešte definitívne preorientujú, tak samozrejme s rovnakým pohlavím nesplodia dieťa a teda ľudská populácia krásne postupne prirodzene klesne!
(Ešte by to chcelo viac epidémií a civilizačných chorôb, ale všetko bude... asi nie do 2012, ale bude...
@snehovavlocka a šíriš okolo seba žiaru? Stavajú u vás nové námestie či štadión? (u nás námestie a okrem toho mám narodky deň po Harrym Potterovi, možno som aj ja! )
@snehovavlocka aj to možno! a nám postavili aj nové nák. centrum, aj s parkoviskom, možno z nášho mesta odídeme viacerí! len dúfam, že tam pôjdem s niekým, koho poznám a s kým vychádzam v pohode
Kokso, vidíš! Ale ja sa nechcem stretnúť s hentakými mimozemšťami, nechceš pre istotu moju vstupenku na loď?
(a ozaj, nezdalo sa ti, že keď opisovala tých mimozemšťanov, tak vyzerali ako Aštar? )
podľa toho Slovenská populácia rastie vďaka cigáňom, ak to tak pôjde ďalej tak nás jedného dňa v počte prdbehňu a bude nám vládnuť cigánska vláda....ale veď ta je tu už aj teraz.........filip
a nakoniec prečo je to tak vlastne? cigáni su asi ozajtní hetero a biely čo???
@snehovavlocka no, ani nie, ale plus ešte poberú všetky deti, a tých je aspoň polovica populácie (hoci otázkou je, dokedy sú deti pre nich ešte deti). takže šanca tu je
ale ani ja tam nechcem ísť! radšej tu hrdinsky zhyniem! (a som ďaleko od Prahy, čo má by´t zatopená
Podľa mňa tá žena, čo ju navštívila, bol Aštar, len on má chudák také ženské črty.... :/
to je pekna debilita..cely clanok aj s nazvom "flexisexualita" to su pekne nezmysli...hetero, homo, popripade bi...ale flexi? flexihypoteka od vub? to kde sme...
Tak ako sa mnoho homosexualov skryva za "bisexualmi" a bisexualky skryvaju a tymto pojmom. Jednoducho sa mi bud pacia zeny alebo zeny aj muzi alebo nikto, jake medzi ?
určite je to len výhovorka a nie bisexuálov, ale homosexuálov, ktorí si nechcú priznať svoju orientáciu a radšej sa budú skrývať za nejakou novou pseudoorientáciou. ani bisexualita podľa mňa neexistuje ako orientácia, je to len nerozhodnosť a u niektorých skôr vychcanosť sú tým, čo im vtedy viac vyhovuje nech sa už ľudia radšej rozhodnú, čím sú a nevymýšľajú si stále nové orientácie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
za všetko môže Madonna
no, mladé dievčatá sa už majú na čo vyhovoriť...
(Ešte by to chcelo viac epidémií a civilizačných chorôb, ale všetko bude... asi nie do 2012, ale bude...
Je už veľa hodín, už uvažujem nad kravinami
to dáva logiku, ona na to vlastne bola predurčená vďaka svojmu menu
že? Ešte vďaka nej isto aj nové náboženstvo vznikne!
a nie je? ale ona je v nejakom menšinovom sa mi zdá
je... zatiaľ, lebo jej ešte nenapadlo založiť vlastnú odnož!
dúfam, že nechodí na birdz (ach)
a teraz si pospevujem tú blbú pesničku "Ona je Madona, ona je Madona, stále žiari..."
myslíš, že by vedela po slovensky?
Toto mi nerob! Už aj mne sa chce!
okej, pozerám ďalej, ona ma desí...
možno tu má špióna
vidíš
a ty si aj písala o mimozemšťanoch, to nemôže byť náhoda!
Kokso, vidíš! Ale ja sa nechcem stretnúť s hentakými mimozemšťami, nechceš pre istotu moju vstupenku na loď?
(a ozaj, nezdalo sa ti, že keď opisovala tých mimozemšťanov, tak vyzerali ako Aštar? )
a nakoniec prečo je to tak vlastne? cigáni su asi ozajtní hetero a biely čo???
nie, ďakujem pokým nebudem vedieť, aké majú úmysly
neviem, ale nečudovala by som sa. tie kresby boli, no...
ale ani ja tam nechcem ísť! radšej tu hrdinsky zhyniem! (a som ďaleko od Prahy, čo má by´t zatopená
Podľa mňa tá žena, čo ju navštívila, bol Aštar, len on má chudák také ženské črty.... :/
ako partizán na strome škoda, že nepovedala, ako a prečo sa to stane
môže byť... myslíš, že tam nemajú ženy?
Za chvíľu bude pre prípady rôznych sexualít človeka aspoň 300 termínov ...
Náhodou je tam pešia zóna To neni náhodou to som nemal vidieť
no predsa pretože ľudstvo je celé skazené, až na tých 144tis!
a... možno len majú odlišné chápanie pohlaví, ako tu
@james144 práve preto! Ku mne bola takto krutá spolužiačka!
som zvedavá s čím ešte prídu
..kvak..
vidíš, no ktovie, oni sú asi ozaj inak stavaní...
to je dosť možné
Niekto zase objavil Ameriku a nazval ju Indiou: » cs.wikipedia.org/wiki/Pansexuali...