Nie, uz roky nikto nejaví extra záujem písať si somnou. ... vzdy to zacalo dievča v podstate. Išlo to tak uplne prirodzene. Keď si rozumiete a poznáte sa tak ide všetko...
Tak v prvom rade sa k nej nesprávaj ako idiot, nebuď nafúkaný, maj k nej úctu a buď sám sebou - to má asi väčšina rada. Záleží aj o aké dievča by si sa chcel zaujímať, pokiaľ o nejaké prirodzené, milé, s dobrou povahou, skromné, tak k nej buď slušný, vnímavý, môžeš jej aj nejako polichotiť v niečom adekvátnom, nech vie, že ti na nej záleží. A určite nezačínaj tému o sexe a ani zbytočne nerozoberaj bývalé vzťahy a nevykladaj o bývalých. To asi nemá nikto rád si pripomínať to zlé, čo sa stalo. Zbytočne to riešiť a rozoberať minulosť, ktorú už nejde aj tak vrátiť späť. Želám veľa šťastia, aj to je potrebné.
Ja zase neznasam ked ma niekto volá princezná,moja,zlatko,pusinka... úplne inú reakciu to vo mne vyvolá... Proste flirtovať treba vedieť...a nedá sa zovšeobecniť na všetky typy rovnako
napis "nemam kredit"
tym jej ukazes, ze ti na nej zalezi (lebo pises, hoci nemas kredit) a zaroven vytvoris dojem nezavislaka - ze sa nejdes pre dievku posrat a liezt jej do riti silou mocou - ved nemas kredit, tak vlastne ani nemozes, ani keby si chcel
Nebuď sprostý a treba vedieť hovoriť o kadejakej téme, mať prehľad a tak. Proste zaujať a ona už vidí aha nie je mongol (korektne?) A nebyť úchyl, sťažovať sa, za svoje zlyhanie hrešiť iných. Už to, že si dal toto fórum, je prvý výkričník ( otáznik) chyba a zvesť toho, že ešte niekoľko rokov si nezašantíš asi . A nevyzerať ako skuruthai. A samozrejmosťou je do sms vmiesiť správnu gramatiku ( neplatí pre žienky, ktoré píšu chiba, abi) (tam stačí mať kešene a vedieť sa podpísať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
bud pekny, maj prachy, bud pozorny a nebud dotieravy
Hovorí za teba tvoj profil
A vlastizrada, vlastizrada je dolezita!
tym jej ukazes, ze ti na nej zalezi (lebo pises, hoci nemas kredit) a zaroven vytvoris dojem nezavislaka - ze sa nejdes pre dievku posrat a liezt jej do riti silou mocou - ved nemas kredit, tak vlastne ani nemozes, ani keby si chcel