onee totalne sa nudim,,taaak podla toho aj vypadaa tato diskusia.. ale ked ja už nvm čo mam robiť. no tak ma zaujiima že.,., ako flirtujete ? idete na to pohladom,alebo mate ine "praktiky"? ked sa vam zapači dievča/chlapec.. ako sa ho/ju snažite z
no maam ae to je len taka do boku ja cem taku rovnu en nvm či by sa mi to hodilo aa tak sebaucta, to jo ae vieš ved ke d sa ti dosi paači a tak ved to ho nemusis hned zbaliť..xD
nooo
1. robit sa nevinne a slusny byt
2. nahodit komunikaciu s holkou a vydrzat to tych par hodin ze sa s nou zhodujem v nazoroch a je ocarena
3. potom ma uz sama vyzlieka a ,,ex,, sa odohrava kde kolvek na wc, za smetiskom kdekolvek....
noo,ja som to v lete riskla a dala som si taku rovnu ofinu,presne nad oci...pacilo sa mi to,a vsetko,len sa o to treba doost vela starat,/vlastne zavisi to aj od toho ake mas vlasy/ potom je potrebme ich stale zelit,vycesavat,a prve dva dni potom som mala uplne divny pocit,ze to tam je ale to uz odveci....
a,co je najdolezitejsie,ze taka ofina sekne malokomu ... teda pokial nemas tvar najkrajsiu,tak to este viac upozorni na to,napr. vseobcne ked mas tvar gulatu,tak si ju nadavaj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
inac nedavam si ak nie ..neznasam ofiny
a k teme..nebalim nikoho ..mam trosku sebaucty
1. robit sa nevinne a slusny byt
2. nahodit komunikaciu s holkou a vydrzat to tych par hodin ze sa s nou zhodujem v nazoroch a je ocarena
3. potom ma uz sama vyzlieka a ,,ex,, sa odohrava kde kolvek na wc, za smetiskom kdekolvek....
das ist ...
a,co je najdolezitejsie,ze taka ofina sekne malokomu ... teda pokial nemas tvar najkrajsiu,tak to este viac upozorni na to,napr. vseobcne ked mas tvar gulatu,tak si ju nadavaj...
a podľa mna si to daj zmena nezaskodi
na prvu otazku radsej neodpoviem