Mám priateľa sme spolu 4 a pol roka doteraz nám všetko super klapalo, samozrejme sem tam sa vyskytla nejaká hádka ale všetko sa vždy dostalo na správnu mieru. Minulí týždeň som sa mu však náhodou dostala na sociálnu sieť a
dalsie naivna truba co sa necha zbuchat a ostane sama. boze .. je videt ze slovensko a dediny este stale funguju toto sedlacke zmyslanie je uplny konec
..ale na druhej strane keď mu je prednejšie flirtovanie cez internet ako ty a chce sa kvôli tomu rozísť, si myslím že nie je moc čo riešiť, má tie priority hodne poprehadzované...
Tak buď mu záleží viac na vašom vzťahu a môže to skúsiť riešiť napr. s psychológom, alebo jednoducho tým, že nebude chodiť na sociálne siete... Alebo mu je prednejšie chatovanie a potom nemáte spolu ďalej čo riešiť...
viac ako to flirtovanie by ti malo vadit to, ze na nete vystupuje ako nezadany. to je teda pekny hrdina, ked sa nevie priznat ku priatelke, ktoru si chce vziat.. hanba mu a aj tebe, ze sa nechas takto znehodnocovat.
lenže on ma doma teraz take problemy , tykajuce sa jeho rodicov a su dost vazne , flirtuje iba v nocnych hodinach ked nemoze spavat a ani jeho spravanie ku mne sa nezmenilo je stale mily pozorny , stale sa chce mojkat ...
4 a pol roka vtahu je pre mladeho chalana uz moc a potrebuje si dokazovat ze ako (MUZ) ma stale moznost mat inu zenu. Jeho egu staci len to virtualne pisanie. Tento (problem) ma asi 80% zadanych muzov.
Tak keby sa priznal, asi by si nepoflirtoval nie ? a ved pokial sa nestretol... az tak tragicky by som to nevidel, podla mna potrebuje skoro kazdy muz flirt, s tym sa treba zmierit. Neprikladal by som tomu taky vyznam. Chapem, ze je to pre teba neprijemne, ale nemala si mu tam vobec ani liezt a vsetko by bolo ok Flirt moze byt aj z nudy, ale zasnuby asi tazko.
a byt tebov tak mu to zarazim hned,kym to neprejde do takeho stadia ze s nou zacne spavat a tebe bude klamat ze nje,a mozno sa mu to zapaci a spravi to este raz a ak by si mala len podozrenie ze by to chcel spravit este raz a ze si stale vypisuje s tou s ktorou ta podkebal tak to skonci a hned..
je mnoho mužov (ale aj žien), ktorí majú potrebu vypisovať iným ženám na nete a flirtovať s nimi/či písať šteklivé správy.... buď si tým zvyšujú ego (a dokazujú si, že stále ich chce mnoho žien) alebo len zabíjajú nudu..... prípadne skutočne hľadajú "svoju obeť" -- nový vzťah alebo milenku...
otázne je však kam patrí tvoj priateľ a na to by si mala poznať odpoveď ty - ale určite nič nevyriešiš tým keď mu to budeš zakazovať, liezť mu do súkromnej pošty, či vytvárať fiktívne osoby....
... písala si si s ním, vyhováral sa na stretko, nakoniec pri tvojom naliehaní prestal odpisovať - mne z toho vyplýva toľko, že len zabíja nudu/zvyšuje si ego, ale skutočne ťa podviesť rozhodne nechce....
no... čo si budeš myslieť o tom ty, je už na tebe...
máš len dve možnosti - bude ti to vadiť natoľko, že sa rozídeš a nájdeš si niekoho kto to robiť nebude..... alebo sa s ním ešte raz v kľude o tom porozprávaš, vysvetlíš svoje pocity, svoje vnímanie... ale viac to už rozoberať nebudeš a budeš mu veriť... (veď vzťah je o dôvere, nie?) ...... aj tak zákazmi a kontrolovaním nič nevyriešiš... - skôr to pokašleš...
sak napisal ze frajerku nema nie? A klamal ze to uz nerobi? co este chces cestne prehlasenie ze sukal s nejaku? Daj mu kopacky a rychlo lebo sa preberes v manzelstve kde ma 3 milenky a ty si za hlupanu. Nebud naivna preboha
posli ho do riti..bo ak snim ostanes tak skor ci neskor si to budes sama sebe vyhadzovat na oci, ze preco som ho nenechala kym sa to dalo...akoze ked je vztah o dovere tak ti preco klame:???to je uplne nepodstatne ci s tymi babami flirtuje cisto z dokazovania si svojej muzkosti, alebo z nudy..robi to a to je podstatne a aj napriek tomu ze ti slubil ze to robit nebude...ved sa ktebe nepriznava...to co je za chlapa??to nemozes myslet vazne, ze vobec uvazujes nad tym stravit s takym chlapom zvysok svojho zivota....dufam pre tvoje dobro ze sa rozhodnes spravne...
@1 Niekto tu má zase preslov o rozdielností medzi ľuďmi z mesta a dediny. (ach)
Myslím, že 4 roky vzťahu zahodiť kvôli nejakému virtuálnemu flirtu nie je rozumné. Ale tiež mi pripadá, že chlapec i po tak dlhej dobe, čo ste spolu poriadne nevie, čo chce.
Inac, vy vsetci co chcete aby ho poslala kade lahsie, by ste boli prekvapeni, kolko ludi sa v dlhorocnych manzelstvach podvadza, vzajomne o tom nevedia a manzelstvo im moze fungovat lepsie ako tym, co su si verni. Ja to neobhajujem, aj ked to tak mozno vyzera....ja len,ze vsetko ma svoj dovod.
aj ja som mala partnera, ktorý mal debilnú potrebu namotávať holky a vypisovať im kadejaké "rečičky.... :/ ...vždy som mu na to prišla..vždy da dušoval, že už nebude...no neprestal.
Teda, keď ťa nepodviedol a nevyzerá na to že by chcel (kedže sa vyhováral) tak by som aj ja bola za to zvyšovanie ega alebo zabíjanie nudy.
Ale preboha... keď sa chce len skrz toto s tebou rozísť aj keď navrhol zásnuby a nie je ochotný sa obetovať tak teda... asi mu to je prednejšie ako ty. A to podľa mňa v poriadku nie je...
Ja osobne by som to priateľovi netolerovala. Nepriznáva sa ku tebe a flirtuje s inými na zvyšovanie si ega. Radšej sa s tebou rozíde ako keby mal prestať. Myslíš si , že takýto vzťah má budúcnosť ? Lebo ja nie. Keby bol ochotný , tak je tam náznak, že mu na tebe záleží. Áno nechce sa stretávať s tými ženami, ale toto sa nedá ako "závislosť" chápať.
@method no, takto, aby som ťa "opravila" nie len mužom, ale aj ženám raz za čas padne vhod flirt - ale vyhľadávať ho na nete mi dojde čudné. Ja to napríklad nevyhľadávam, ale keď som napríklad dakde v podniku a prisadne si k môjmu stolu nejaký zlatý chalan a ja viem, že nechcem nič riešiť, prečo si s ním zopárkrát slovne neprihrať, nezasmiať sa? Je to len dialóg, nie bozk, nie sex, nič iné. Je to príjemné spestrenie, rozhodne nie nevera a človeku to zdvihne sebavedomie.
Ale čo ja viem, toto, čo píše kočka hore, je celé nejaké čudné - on vyslovene vyhľadáva flirt, zapiera, že má priateľku, ktorú dokonca chce požiadať o ruku...? A namiesto toho, aby sa prepadol pod zem, keď ho "načapala", sa chce radšej rozísť ako s tým prestať? Ja by som ho rozhodne poslala dokelu.
@adrish ja som vydatá. A poviem ti, že chlap, s ktorým sa rozhodneš prežiť celý život môže mať rôzne chyby, ktoré mu budeš tolerovať a ľúbiť ho aj s nimi - ale to, že mu neveríš, nie je zlúčiteľné so vzťahom. Vzťah á byť založený na dôvere. A ja som bola vždy v srdci presvedčená a som dodnes, že môj manžel by ma nepodviedol. A keby som také podozrenie mala, nevezmem si ho. Aby som sa ja potom starala doma o deti a domácnosť a on sa mi bude dakde kurviť, nie? No to určite.
Na druhej strane sa mi vnucuje otázka, dávaš mu dostatok pozornosti? Dostáva od teba naďalej pocítiť, že je pre teba príťažlivý, zábavný, a tak podobne? Pretože presne pre nedostatok pozornosti a sebavedomia som ja podviedla svojho bývalého, s ktorým som bola tri roky...takže ešte môže byť chyba aj v tebe.
A flirtoval takto vždy? Lebo pokiaľ mu nedávaš dostatok pozornosti, ktorú každý z nás potrebuje, tak ju hľadá niekde inde, ale na druhej strane si ťa chce brať a pokiaľ vieš, tak ťa nepodviedol...takže sa nad tým zamysli, či chba nie je náhodou na tvojej strane.
@adrish neivdvela by som to tak čierno, proste chlap potrebuje lovit, ale ked sa s tebou ako fiktivnou babou nechcel STRETNUT tak co este chces? proste si len nieco dokazuje....
Presne ako @29.. to vypisovanie by mi nevadilo. proste chlapi.. chce sa cítiť dôležito..ale ten koniec s tým rozchodom.. ak to myslel vážne, tak je teda dobre mimo..neviem čo by som spravila.. ale je to celé divné.. a tvoj drahý by sa mal nad sebou zamyslieť a ten rozchod asi prehodnotiť najskôr
@adrish Prepáč, ale to že si mu na to prišla až po 4 rokoch je fakt zvláštne.. a aj keď 4 roky vo vzťahu sú dosť, tak by som to riadne zvážil, či ti to za to stojí. Večne ťa to baviť nebude.
@trdelniiiq A takto...na prvy pohlad, ze to vyzera ze to funguje lepsie, samozrejme , ze to nieje celkom v poriadku....teda otazne je co je v poriadku, spolocnost nam vnutila iste idealy a kazdy kto sa podla nich nechova, tak je zly. Podla mna je naivne si mysliet, ze si niekoho zoberies a teraz s nim budes 40 rokov stastny. Pudy su pudy a ked sa niekto bude musiet stale premahat x rokov, tak neviem ci je to az taky stastny vztah. Si zober, pride prve, druhe dieta, zena prestane mat chut na sex a muz cely nestastny s vidinou dalsich x rokov masturbacie asi velmi stastny nebude, budu sa len skriepit atd. kdezto keby si sem-tam niekde vrzol, aj doma by bol k zene milsi...zas to vyzera, ze to obhajujem Vidim len podstatny rozdiel v tom ak si s nejakou vrznem a s nejakou zijem x rokov, vychovavam s nou deti, mam s nou prezite zazitky, je skratka sutastou mojho zivota. A ked uz zena napr. nema chut na sex, alebo ho uz tolko nepritahuje, tak samozrejme najlepsie by to bolo po dohode, zeby to mal muz dovolene, ale tato spolocnost a filmy, nabozenstvo a neviem co este ti vstepia taky nazor, ze to sa taketo nesmie, ineho partnera...no a tak sa to robi tajne. S dobrym umyslom neprist o cloveka na kt. ti zalezi, lebo to vrznutie je stale len uspokojenie potreby (bez ktorej by ale aj tak nebol happy) Ale su rozni ludia, taki co svoje pudy vedia ovladat a taki co ich ovladat nevedia skoro vobec, ti potrebuju stale niekoho noveho... ono, ked to raz ma clovek v sebe tazko s tym bojovat, boj sam so sebou je najtazsi
tak nvm, ja by som si nevedel len tak po robotke vrznut, prist domov a opytat sa zeny, co navarila na obed
ono, pudy su pudy mozme povedat tak maximalne pri nejakom zvieratu..pride mi to neskutocne alibisticke, ospravedlnovat svoje pochybenie, odvolavajuc sa na zivocisnu risu, pricom clovek sa tak nerad pocuje a vidi degradovany na obycajne zviera..ale mas pravdu..su aj taki ludia, ktori sa ovladat nedokazu
clovek predsa nie je skrecok a je to rozumova a mysliaca bytost, ktora prave vdaka rozumu ma vediet tieto afekty a pudy kontrolovat, odolavat im a nenechat sa nimi riadit, ako obycajna zver, ktora nevidi nic, len uspokojovanie tychto najelementarnejsich potrieb
prave to, ze mame rozum, dokazeme artikulovat urcite moralne zasady, resp. moralku ako taku, co nas v konecnom dosledku deli prave od tych spominanych zvierat..co, zial, mnohym ludom chyba
a to treba vziat do uvahy este atribut lasky, resp. lasky partnerskej, pretoze ak je vztah vo svojej podstate naplneny a harmonicky, je jedno, ci pride 15 deti alebo 1, ci su spolu manzelia 15 rokov alebo 40..ak to medzi nimi klape a vztah je v poriadku, ak pridu nejake problemy (aj tazsie a na prvy pohlad neprekonatelne), vsetko sa da riesit komunikaciou, vzajomnou pomocou a podobne
takze v skutocne fungujucom vztahu dovod na neveru nie je..ale to by som chcel od ludstva asi prilis pozitivne je aspon to, ze stale je mnoho takych parov a to su prave aj tie pripady, od ktorych by si ini mali brat priklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
zase neviem, je to aj flirtovač, na druhej strane sa nechcel stretnúť a nemal sa k tomu aby ťa podjebal tač o čo ti ide ?
..ale na druhej strane keď mu je prednejšie flirtovanie cez internet ako ty a chce sa kvôli tomu rozísť, si myslím že nie je moc čo riešiť, má tie priority hodne poprehadzované...
a byt tebov tak mu to zarazim hned,kym to neprejde do takeho stadia ze s nou zacne spavat a tebe bude klamat ze nje,a mozno sa mu to zapaci a spravi to este raz a ak by si mala len podozrenie ze by to chcel spravit este raz a ze si stale vypisuje s tou s ktorou ta podkebal tak to skonci a hned..
Podla motta:tri krat a dost..
je mnoho mužov (ale aj žien), ktorí majú potrebu vypisovať iným ženám na nete a flirtovať s nimi/či písať šteklivé správy.... buď si tým zvyšujú ego (a dokazujú si, že stále ich chce mnoho žien) alebo len zabíjajú nudu..... prípadne skutočne hľadajú "svoju obeť" -- nový vzťah alebo milenku...
otázne je však kam patrí tvoj priateľ a na to by si mala poznať odpoveď ty - ale určite nič nevyriešiš tým keď mu to budeš zakazovať, liezť mu do súkromnej pošty, či vytvárať fiktívne osoby....
... písala si si s ním, vyhováral sa na stretko, nakoniec pri tvojom naliehaní prestal odpisovať - mne z toho vyplýva toľko, že len zabíja nudu/zvyšuje si ego, ale skutočne ťa podviesť rozhodne nechce....
no... čo si budeš myslieť o tom ty, je už na tebe...
máš len dve možnosti - bude ti to vadiť natoľko, že sa rozídeš a nájdeš si niekoho kto to robiť nebude..... alebo sa s ním ešte raz v kľude o tom porozprávaš, vysvetlíš svoje pocity, svoje vnímanie... ale viac to už rozoberať nebudeš a budeš mu veriť... (veď vzťah je o dôvere, nie?) ...... aj tak zákazmi a kontrolovaním nič nevyriešiš... - skôr to pokašleš...
Myslím, že 4 roky vzťahu zahodiť kvôli nejakému virtuálnemu flirtu nie je rozumné. Ale tiež mi pripadá, že chlapec i po tak dlhej dobe, čo ste spolu poriadne nevie, čo chce.
Ale preboha... keď sa chce len skrz toto s tebou rozísť aj keď navrhol zásnuby a nie je ochotný sa obetovať tak teda... asi mu to je prednejšie ako ty. A to podľa mňa v poriadku nie je...
Ale čo ja viem, toto, čo píše kočka hore, je celé nejaké čudné - on vyslovene vyhľadáva flirt, zapiera, že má priateľku, ktorú dokonca chce požiadať o ruku...? A namiesto toho, aby sa prepadol pod zem, keď ho "načapala", sa chce radšej rozísť ako s tým prestať? Ja by som ho rozhodne poslala dokelu.
@adrish ja som vydatá. A poviem ti, že chlap, s ktorým sa rozhodneš prežiť celý život môže mať rôzne chyby, ktoré mu budeš tolerovať a ľúbiť ho aj s nimi - ale to, že mu neveríš, nie je zlúčiteľné so vzťahom. Vzťah á byť založený na dôvere. A ja som bola vždy v srdci presvedčená a som dodnes, že môj manžel by ma nepodviedol. A keby som také podozrenie mala, nevezmem si ho. Aby som sa ja potom starala doma o deti a domácnosť a on sa mi bude dakde kurviť, nie? No to určite.
Na druhej strane sa mi vnucuje otázka, dávaš mu dostatok pozornosti? Dostáva od teba naďalej pocítiť, že je pre teba príťažlivý, zábavný, a tak podobne? Pretože presne pre nedostatok pozornosti a sebavedomia som ja podviedla svojho bývalého, s ktorým som bola tri roky...takže ešte môže byť chyba aj v tebe.
A flirtoval takto vždy? Lebo pokiaľ mu nedávaš dostatok pozornosti, ktorú každý z nás potrebuje, tak ju hľadá niekde inde, ale na druhej strane si ťa chce brať a pokiaľ vieš, tak ťa nepodviedol...takže sa nad tým zamysli, či chba nie je náhodou na tvojej strane.
potom si asi pod fungujucim vztahom predstavujeme nieco diametralne odlisne
tak nvm, ja by som si nevedel len tak po robotke vrznut, prist domov a opytat sa zeny, co navarila na obed
ono, pudy su pudy mozme povedat tak maximalne pri nejakom zvieratu..pride mi to neskutocne alibisticke, ospravedlnovat svoje pochybenie, odvolavajuc sa na zivocisnu risu, pricom clovek sa tak nerad pocuje a vidi degradovany na obycajne zviera..ale mas pravdu..su aj taki ludia, ktori sa ovladat nedokazu
clovek predsa nie je skrecok a je to rozumova a mysliaca bytost, ktora prave vdaka rozumu ma vediet tieto afekty a pudy kontrolovat, odolavat im a nenechat sa nimi riadit, ako obycajna zver, ktora nevidi nic, len uspokojovanie tychto najelementarnejsich potrieb
prave to, ze mame rozum, dokazeme artikulovat urcite moralne zasady, resp. moralku ako taku, co nas v konecnom dosledku deli prave od tych spominanych zvierat..co, zial, mnohym ludom chyba
a to treba vziat do uvahy este atribut lasky, resp. lasky partnerskej, pretoze ak je vztah vo svojej podstate naplneny a harmonicky, je jedno, ci pride 15 deti alebo 1, ci su spolu manzelia 15 rokov alebo 40..ak to medzi nimi klape a vztah je v poriadku, ak pridu nejake problemy (aj tazsie a na prvy pohlad neprekonatelne), vsetko sa da riesit komunikaciou, vzajomnou pomocou a podobne
takze v skutocne fungujucom vztahu dovod na neveru nie je..ale to by som chcel od ludstva asi prilis pozitivne je aspon to, ze stale je mnoho takych parov a to su prave aj tie pripady, od ktorych by si ini mali brat priklad