vyssie spomenuty hokejbal som nehral hadam rok, takze som sa nechtiac zbavil zavislosti.. florbal ma z pociatku nebavil, ale uz som mu prisiel na chut a je to celkom sranda, aj ked na hokejbal to nema.. : )
kokos...Ori ako si toto mohol zadreť? ... myliš si pojmy z dojmami... skus si vygugliť pozemny hokej a hokejbal zistíš že su to dve rôzne hry...teda ak si to myslel na môj koment
pozemny hokej je s tymi dazdnikmi, a v tom teda buducnost nevidim. florbal hravam a je to super zabava, hraval som aj hokejbal, ale v blave to bolo o zivot, hlavne v petrzalke, a este aj beton neni moc dobry na behanie tak som to nechal a hram druhu florbalovu ligu
čo?...a vo florbale je akože buducnost? ...na slovensku sice pozemny hokej dobru základňu nemá ale myslim že je to ovela krajší šport ako florbal..skus si to niekedy zahrať s ludmi ktory to aj vedia hrať...uvidiš že mam pravdu..a myslim že by sa ti to pačilo viac ako florbal
ak sa teda bavime o tych dazdnikoch , teda tom sporte, tak som par zapasov videl a nejak som tam nevidel hracov lavakov, teda s palicou na lavu stranu, tak ako hra vacsina hokejistov. neviem ako by som si zvykal na hranie na opacnej strane, takze radsej ostanem pri florbale. ale kludne sa mozem mylit a o rok sa nahodou stretneme na nejakom zapase
hej hej hokejky su len lave ... teda tak ževraj držia hokejky lavaci to neviem posudiť lebo tak držim hokejku odjakživa ale mam kamošku čo prešla z ladoveho hokeja na pozemny..sice je to chvilku trvalo kym si zvykla ale zvykla si a teraz je genialna hokejistka hra sa len jednou stranou hokejky čiže je to uplne ine...
to nemozete ani miesat s loptou, jak potom robite nejake drsne triky? navyse z toho musi boliet chrbat, aj ked to iste si ludia myslia o florbale a neni to pravda
rubyrod neboj da sa miešať..a mna z toho chrbat neboli neviem posudiť lebo som malička a ked ces videt nejake triky sice nejsu nejake premakane ale nevadi tak kukni napr. toto
jasne že sa hraju... ale teraz je ešte halova sezona.. od aprila sa začne hrať v rači na myslim že na plickovej ulici(nejsom si istá) tam je ihrisko a zapasy su väčšinou v sobotu a nedelu ráno alebo skus www.szph.sk
a k tomu videu ten chlapec teda nemal moc velky švih minule sme florbal hrali na telesnej a som loptu napalila do ruky brankarke a zostala jej tam chudine modrina
to sa stava, ja ako obranca mam takych modrin po kazdom zapase nespocetne vela
no a mojej strely sa supery dost boja, viem sa do toho celkom slusne opriet, uz my ponukali aj pivo ked budem radsej nahravat
hm, keby som sa aspon trochu vyznal v blave(ako dochadzajuci student som dosiel tak maximalne po obchodnu ,navyse ja mam nejakych 190cm, takze by ma asi bolel chrbat
nie, my sme tvrdy chlapi ked si zvyknes na modriny tak je to v pohode, sak ta derava lopticka nemoze ublizit. vy hrate s takou tvrdou potvorou, ze? navyse som videl ako niekto dostal tou drevennou palicou do kolena, to moze dost boliet
jasne ze nahravam viac, ale na volne udery chodim strielat ja, a to strielam do supera z troch metrov(teda snazim sa ich obstrelit), takze sa im to moc nelubi
no hej s tvrdou ma hmotnost prosim pekne minimalne 156 g. inač ked dostane niekto do kolena tak mu to ešte aj odpiskaju ako nohu mam pocit ked ti to šlahne vyššie od kolena tak to neni noha a hra sa dalej ako reaguj rychlo ked ti niekto napali plnu šupu do stehna prijemny pocit velmi
no ano ja som s tou palicou dostala už všade možne... no ked som na treningu dostala do holennej kosti tak mi nebolo šecko jedno ...uplne ma to položilo a ta baba čo mi to tam šlahla na to len že "maš nosiť chraniče" ...
aj s loptou som už dostala aj do hlavy ako povim ti odvtedy ked vybieham pri rohu na strelca neni mi secko jedno... lebo nemam masku
jááj... no tak to je potom fajn ..tak to by si sa možno uplatlil aj v pozemnom ked maš taku šupu
no ako vystroj myslim že povinna je len hokejka ale inač normalny hrač by mal mať:dres(trochu odveci ale ked si to dal aj ty ) sukňu, tenisky, NOHAVIČKY ,holenne chraniče, chranič na zuby, chranič na lavu ruku a pri vybiehaní pri rohu by mal mať ten čo vybieha na strelca aj masku...len ta maska je strašne srandovná
ako ja nevem ale ked ste taky domodrinovaní čo nenosite aspon tie holenné? sak to musi aj boleť ked ti tam nahodou hokejkou šlahne ne?...
ten dres, trenirky a stucky su teda povinne len na ligu, inac tam mozeme pobehovat jak chceme
tolko chranicov, to tam teda musia byt pekne masakre ? ked sa musite tolko chranit
tak boli to ked ma seknu hokejkou, ale neni to take strasne, su to len dute lahke palice z uhlikovych vlakien, skor sa zlomia , navyse je prisne zakazane sekanie akehokolvek druhu ,
a vacsinu modrin mam na stehnach od lopty, na to by som si mohol dat jedine hokejove nohavice, a to by bolo trochu nepohodlne
fuha... no pekne... ako aj ja môžem na treningu pobehovať aj nahá..to je len pre moju ochranu tie chraniče ...a jasne že ani my na treningu nebehame v sukniach...
no masakre... ako sa to vezme ked sa ideš zahnať a niekto ti vbehne do rany tak jasne že mu môžeš hlavu odpaliť ale to je už taky šport...to ovplyvniť nedokažem
a jasne že aj u nas je zakazane sekanie..to je na kartu ale to sa podari proste aj neumyselne...
ja na stehnach ani moc nemavam..len ked sa fakt pritrafí... raz mi brankarka zahačkla jej hokejku medzi nohami, kokos..to bola bolesť... teda nezahačkla sa presne tam do tich slabin som dostala ... fuj ale nechutné nevem načo to hráme v sukniach...strašne nepraktické...
aj ja si myslim ze sukne su neprakticke , teda ako kedy
mne ked da hokejku medzi nohy v behu tak mu ju najskor zlomim(nastastie), ale ked som hraval hokejbal to bolo horsie, navyse sa tam hralo tiez s takou tvrdou loptou a v zime to bolo dost drsne, hlavne ked trafila lopta tam kam nemala ,to som sa potom valal celu tretinu za striedackou
ty vasi brankari mi pripadaju trochu smiesny: kartony na nohach , obrovske brany, sa tam daju asi celkom lahko davat goly, aspon mne sa tak zda , ale to som este ani nevidel cely zapas
tie sukne su podla mna tiež dosť neprakticke, ale zasa ako ktoré ale pači sa mi na tom to že to ten šport robi takym peknym elegantným
nechcela by som to musi bolet tam dostať loptou
ako podla mna ti brankari moc smiešni nejsu lebo ked si predstavim ako mna boli ked dostanem niekam loptou alebo hokejkou a to omylom...nechcem si ani predstaviť ako to musi boleť brankára keby nemal vystroj...pretože ked si pred bránou chceš dať čo najväčšiu šupu a prestreliť ho... a neboj neni to až take jednoduche dať gol aj ked je brana trošku velka ten brankar vie aj skákať
nie ze by boli na smiech, len ta vystroj v porovnani s hokejovou , je to taky nezvyk. to nasi ani betony nemaju, len sa v tej brane stale valaju , ale moc im nezavidim, vsetci nasi brankari maju problemi s kolenami z toho staleho klacania.
tak to je blbé u nas väčšinou stojí brankár a leží občas ale je to šupa ked v plnej rýchlosti do seba vrazime s brankarom ...to hned padnem na zem omračena
nasi golmani maju vyhradene brankovisko(ktore je dost male), mimo neho nemaju co robit , takze sa nemozeme zrazit, ale v poly sa hra dost tvrdo.
ja som nastastie celkom slusne narastol, takze sa do mna radsej supery nepustaju a skor sa vyhybaju subojom so mnou, ale je to celkom pekny pocit poslat niekoho cez mantinel
ja som hral v pondelok skolsky turnaj, no bolo to skor ako sutaz drevorubacov , ale na ligovych zapasoch sa hra nastastie cisto, teda ked to ma rozhodca pod kontrolov , rameno na rameno je normalny suboj.
treba sa prist pozret, ved v blave je dost klubov co hraju zapasy, ale netreba si robit velke nadeje , casto to byva nuda, i ked z ihriska to vzdy vyzera o cosi lepsie
ako je komu po chuti , ja nikoho nenutim na florbal, ale za pozretie nic nedas
ja by som rad skusil lakros, to ma celkom laka, ak sa bude hrat v nasom malom mestecku , tak tam pojdem, zatial sa o tom len hovori, zial o pozemnom hokeji este nepadlo ani slovo, mame tu trochu obmedzene moznosti , hlavne co sa tyka ihrisk, ale to pride, ved bratislava je nase predmestie
no jo no... sak kuknut niekeddy pôjdem ale na ženy... mne sa viac páči ženská hra ako mužska ani nevem prečo...tie ženy su take elegantnejšie do toho športu vnašaju niečo čo chlapy nevedia
no lakros mam pocit že v BA je len jeden lakrosovy klub...a nevem či nahodou neni jediny na slovensku ale to sa mi len marí tak nevem...
pozemný hokej bude asi ešte dlho čakať kým sa u nás dostane do popredia viac ako cez reklamu na panadol
florbal rastie dost rychlo , ved pred par rokmi nikto nevedel co to je a teraz sa u nas konaju vsetky mozne podujatia, napr. kvalifikacia muzov do A kategorie sa konala u nas v MA , nasi postupili
tak je to urcite zaujimavejsie sa pozerat na baby , ale po sportovej stranke mi tam chyba tvrdost a nasadenie, teda aspon u nasis dievcat
no jo no... pozemny hokej existuje už dooosť dlho..je to olimpisky šport a je uplne zabudnuty..ale pri tom uplne genialny ked o tom malo ludi vie tak sa bude ťažko rozrastať...kdežto florbal sa hraje aj na školách asi aj preto že je to finančne nenaročný šport...
ale čoby... baby maju tiež nasadenie a tvrdosť... len kukať sa na spotenych chalanov ktorym ide z ust sama nadavka a plujú kade môžu a kedy môžu neni najkrajší podhlad... a preto si myslim že ženy hraju krajšie
tak florbal nie je zrovna lacny sport, zalezi s cim je ochotny clovek hrat, moja hokejka nebola rozhodne lacna , no a nemoze sa hrat vonku, takze 3x do tyzdna musime platit halu a este aj cestovat na zapasi musime, ale aspon nemusime platit za ziadne chranice
jasne ze sa pri tom musim zabavat , inak by som to uz davno nerobil, ale obcas si treba na ihrisku zjednat respekt
ale hlavne mame dobry kolektiv, nasiel som si tam kopu dobrych kamosov a preto tam je vzdy zabava
nooo, tak dal som za nu 2700sk, ale oficialne to bolo 4000sk, kupovane z Ciech, dovazane z Finska, moja oblubena znacka Fat Pipe
ale problem je v tom kolko som uz do nej investoval, moja strelba ma aj nevyhodi, tak raz za pol roka kupujem novu cepel, uz som kupil 5 novych a kazda stala okolo 800sk
dobreeee som si nemyslela že je to až take drahe..moja stala 85 euro čiže nejakych 2805 sk + rukavica 850 sk... čepel si chvalabohu nemusim kupovať to by moj tatko skrachoval ale planujem si kupiť na dalšiu sezonu aj halovu hokejku čiže dalšich nejakych 2800 sk a tiež je mojej oblubenej značky TK to sice neviem odkial pochadza značka ale asi z nejakej indie a rukavicu mam made in pakistan
tak asi tak no srandy kopec..ale zase florbalovu hokejku zoženeš aj v tescu za par korun...
kdežto pozemnu hokejku ked už kupiť tak poriadnu aby som na tom zase neprerobila lebo zase furt chodiť do viedne alebo zhanať po nete neni buhvico...
tak tie z tesca nestoja za nic, s tym sa snad ani hrat neda , a navyse hokejka musi mat licenciu, inak sa s nou hrat nesmie. moja patri medzi najlepsie na trhu, aj ked je uz dost stara(3roky) a dost vymekla, ale nevymenim ju ani za nic , ved som s nou dnes zase dal gol
to nehrate s tymi istymi vonku aj v hale? jaky je vlastne medzi nimi rozdiel, ved drevo ako drevo
tak to je super..to som nevedela že musi mať licenciu..to mi je novinka ..hmm
nie nie... ako dá sa hrať s takou istou aj vonku aj v nutri..ale je to rozhodne iný pocit s halovou v hale lebo ta halova je omnoho lahšia je tenšia, obratnejšia je proste lepšia podla mna... ale psssst
ta ma von je ťažká a myslim že je aj viac ohnutá ale nejsom si istá alebo naopak? hmm...
no myslim že ludia ktory to vyvynuly tak vedia prečo sa líšia a prečo je to tak... a rozhodne si myslim že každá patrí tam na kde bola vymyslena čiže outdoor hokejka na travu a indoor hokejka do haly
no ano ale zas ked nevieš či je to to čo chceš robiť dlho tak ti je na prd poriadna výstroj... račej najprv tesco hokejku a potom ked zistim že ma to važne bavi tak si kupim normal super extra špecial hokejku ako si kupiť dobru palicu a po pol roku ju hodiť do kúta že toto neni ono
ved aj ja som zacal s lacnou a az po roku som kupil poriadnu palicu ktoru mam dodnes , no poznam aj takych ktori kazdeho pol roka kupuju novu, lebo poculi od niekoho ze taka a taka hokejka je lepsia a oni si myslia ze s nou budu lepsi , potom su akurat na smiech
no jo no...len v mojom prípade sa to vlastne ani nedá kupiť si naprv "shit" a potom kupiť dobrú... lebo v SR obchod nieje... a chlap ktory predaval tak už skončil... čiže je to na prd..
cakal som ze sa hra vo vacsich mestach , aj ked vlastne aj nase holky hravaju tusim len v nemsovej, no muzska extraliga sa hra aj v kosicach, seredi, trencine...
v nedelu je finale extraligy, ak si chces pozret nejaky zapas, odporucam prave tent , my tam pojdeme asi tiez, "ucit sa"
Tak to je potom dobre, to kazdeho povzbudi. Gratulujem No nasi chalani su fakt sikovni, vsak to je aj vidiet na vysledkoch. Samozrejme, ze som tam bola, to by som predsa neprepasla. Kto vie kedy bude este taka moznost vidiet cele dianie tak blizko. Ked tak, snad sa mi podari dostat sa do zenskej reprezentacie, ale nedavam tomu zelenu, tiez musim na sebe zapracovat. A ty si tam bol tiez?
od stredy kazdy den, vzdy na zapase nasej repre. bolo super, akurat to cestovanie zacinalo byt trochu otravne, a to studujem v BA, takze by som mal byt na cestovanie zvyknuty
To bude super. Asi tam pojdem aj ja, ale nie s klubom. U nas sa zatial nic take nedohadovalo. Musim aj kuknut na moje nasetrene penizky a podla toho sa zariadim. Pocuj ty poznas Mariu Uhrovu? Ona hra za vas klub.
no to sedi, akurat to cislo nemam podla mena, to som si dal z ineho dovodu, ktory si uz nepamatam , ale nosil som ho este na hokejbale, takze takych 15 rokov ho mam
na tej nasej stranke sa da tusim zistit vsetko , len na tej vasej som moc nenasiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
a nejake florbalove paradicky
a k tomu videu ten chlapec teda nemal moc velky švih minule sme florbal hrali na telesnej a som loptu napalila do ruky brankarke a zostala jej tam chudine modrina
no a mojej strely sa supery dost boja, viem sa do toho celkom slusne opriet, uz my ponukali aj pivo ked budem radsej nahravat
hm, keby som sa aspon trochu vyznal v blave(ako dochadzajuci student som dosiel tak maximalne po obchodnu ,navyse ja mam nejakych 190cm, takze by ma asi bolel chrbat
ako ked si obranca tak by si teoreticky nahravať mal ne?
vy tušim ani holenne chraniče nemate čo?
jasne ze nahravam viac, ale na volne udery chodim strielat ja, a to strielam do supera z troch metrov(teda snazim sa ich obstrelit), takze sa im to moc nelubi
no ano ja som s tou palicou dostala už všade možne... no ked som na treningu dostala do holennej kosti tak mi nebolo šecko jedno ...uplne ma to položilo a ta baba čo mi to tam šlahla na to len že "maš nosiť chraniče" ...
aj s loptou som už dostala aj do hlavy ako povim ti odvtedy ked vybieham pri rohu na strelca neni mi secko jedno... lebo nemam masku
jááj... no tak to je potom fajn ..tak to by si sa možno uplatlil aj v pozemnom ked maš taku šupu
ale dostal som aj par striel, mam cele nohy flakate , a este ma aj jeden podkopol a som sa tresol do hlavy, nejaky som odvtedy strateny .
nemate tam nieco ako predpisanu vystroj?(ako u nas:dres,trenirky,stucky
no pekne pravidla mate, div ze sa tam nepozabijate
ako ja nevem ale ked ste taky domodrinovaní čo nenosite aspon tie holenné? sak to musi aj boleť ked ti tam nahodou hokejkou šlahne ne?...
tolko chranicov, to tam teda musia byt pekne masakre ? ked sa musite tolko chranit
tak boli to ked ma seknu hokejkou, ale neni to take strasne, su to len dute lahke palice z uhlikovych vlakien, skor sa zlomia , navyse je prisne zakazane sekanie akehokolvek druhu ,
a vacsinu modrin mam na stehnach od lopty, na to by som si mohol dat jedine hokejove nohavice, a to by bolo trochu nepohodlne
no masakre... ako sa to vezme ked sa ideš zahnať a niekto ti vbehne do rany tak jasne že mu môžeš hlavu odpaliť ale to je už taky šport...to ovplyvniť nedokažem
a jasne že aj u nas je zakazane sekanie..to je na kartu ale to sa podari proste aj neumyselne...
ja na stehnach ani moc nemavam..len ked sa fakt pritrafí... raz mi brankarka zahačkla jej hokejku medzi nohami, kokos..to bola bolesť... teda nezahačkla sa presne tam do tich slabin som dostala ... fuj ale nechutné nevem načo to hráme v sukniach...strašne nepraktické...
mne ked da hokejku medzi nohy v behu tak mu ju najskor zlomim(nastastie), ale ked som hraval hokejbal to bolo horsie, navyse sa tam hralo tiez s takou tvrdou loptou a v zime to bolo dost drsne, hlavne ked trafila lopta tam kam nemala ,to som sa potom valal celu tretinu za striedackou
ty vasi brankari mi pripadaju trochu smiesny: kartony na nohach , obrovske brany, sa tam daju asi celkom lahko davat goly, aspon mne sa tak zda , ale to som este ani nevidel cely zapas
nechcela by som to musi bolet tam dostať loptou
ako podla mna ti brankari moc smiešni nejsu lebo ked si predstavim ako mna boli ked dostanem niekam loptou alebo hokejkou a to omylom...nechcem si ani predstaviť ako to musi boleť brankára keby nemal vystroj...pretože ked si pred bránou chceš dať čo najväčšiu šupu a prestreliť ho... a neboj neni to až take jednoduche dať gol aj ked je brana trošku velka ten brankar vie aj skákať
to vam zavidim, nase dievcata nehraju v suknach
nasi golmani maju vyhradene brankovisko(ktore je dost male), mimo neho nemaju co robit , takze sa nemozeme zrazit, ale v poly sa hra dost tvrdo.
ja som nastastie celkom slusne narastol, takze sa do mna radsej supery nepustaju a skor sa vyhybaju subojom so mnou, ale je to celkom pekny pocit poslat niekoho cez mantinel
ako ja som nikdy ani nevidela florbalovy zapas..ako hrala som ho v škole..ale to je nič podla mna to je len taka zabavka
treba sa prist pozret, ved v blave je dost klubov co hraju zapasy, ale netreba si robit velke nadeje , casto to byva nuda, i ked z ihriska to vzdy vyzera o cosi lepsie
no aj kamoška ma už volala nech idem hrať florball ale mne sa ten sport nepači ja lubim môj pozemny hokej ale na zapas sa niekedy pozrieť pôjdem asi
ja by som rad skusil lakros, to ma celkom laka, ak sa bude hrat v nasom malom mestecku , tak tam pojdem, zatial sa o tom len hovori, zial o pozemnom hokeji este nepadlo ani slovo, mame tu trochu obmedzene moznosti , hlavne co sa tyka ihrisk, ale to pride, ved bratislava je nase predmestie
no lakros mam pocit že v BA je len jeden lakrosovy klub...a nevem či nahodou neni jediny na slovensku ale to sa mi len marí tak nevem...
pozemný hokej bude asi ešte dlho čakať kým sa u nás dostane do popredia viac ako cez reklamu na panadol
tak je to urcite zaujimavejsie sa pozerat na baby , ale po sportovej stranke mi tam chyba tvrdost a nasadenie, teda aspon u nasis dievcat
ale čoby... baby maju tiež nasadenie a tvrdosť... len kukať sa na spotenych chalanov ktorym ide z ust sama nadavka a plujú kade môžu a kedy môžu neni najkrajší podhlad... a preto si myslim že ženy hraju krajšie
pot, sliny a nadavky, to ktomu patri
, taky je sport
sak aj my hravame v hale cez zimu a na zapasy chodime tiež ... takže to moc neobstojí
ale tie sliny, pot nadavky su na tom nechutné ...šport neni o tom že si tam každý nadáva pluje (potit sa môže)
ja musim mať zo športu v prvom rade radosť a nie to brať ako nejaky boj
ale hlavne mame dobry kolektiv, nasiel som si tam kopu dobrych kamosov a preto tam je vzdy zabava
nooo, tak dal som za nu 2700sk, ale oficialne to bolo 4000sk, kupovane z Ciech, dovazane z Finska, moja oblubena znacka Fat Pipe
ale problem je v tom kolko som uz do nej investoval, moja strelba ma aj nevyhodi, tak raz za pol roka kupujem novu cepel, uz som kupil 5 novych a kazda stala okolo 800sk
no a teraz sa ukaz
tak asi tak no srandy kopec..ale zase florbalovu hokejku zoženeš aj v tescu za par korun...
kdežto pozemnu hokejku ked už kupiť tak poriadnu aby som na tom zase neprerobila lebo zase furt chodiť do viedne alebo zhanať po nete neni buhvico...
tak tie z tesca nestoja za nic, s tym sa snad ani hrat neda , a navyse hokejka musi mat licenciu, inak sa s nou hrat nesmie. moja patri medzi najlepsie na trhu, aj ked je uz dost stara(3roky) a dost vymekla, ale nevymenim ju ani za nic , ved som s nou dnes zase dal gol
to nehrate s tymi istymi vonku aj v hale? jaky je vlastne medzi nimi rozdiel, ved drevo ako drevo
nie nie... ako dá sa hrať s takou istou aj vonku aj v nutri..ale je to rozhodne iný pocit s halovou v hale lebo ta halova je omnoho lahšia je tenšia, obratnejšia je proste lepšia podla mna... ale psssst
ta ma von je ťažká a myslim že je aj viac ohnutá ale nejsom si istá alebo naopak? hmm...
podla mna je dobré mať obe
zrovna dnes som zostrojoval rezervnu hokejku z mojej starej, tak aby bola co najviac podobna terajsej, ale vazi o par gramov viac a je to citit
no musime mat opatrenia aby to nemohol hrat uplne kazdy , ale aj tak ta licencia je len taka mala nalepka ktoru mozes kedykolvek prelepit
ale zas ked chce clovek robit svoj sport poriadne, musi trochu investovat, nevhodna vystroj vacsinou narobi viac problemov ako usetri peniazi
ale sak to urcite este len pride, pred par rokmi nebolo kde kupovat florbalky a teraz su aj v tescu, treba len pockat.
a sak to rakusko tiez neni az tak daleko
jj, som dobry , ved som dnes dal dalsi gol, skoda ze sme akurat dvakrat remizovali ,a zajtra ideme hrat do trencina
a pozemny hokej, hra sa aj niekde mimo bratislavu?
cakal som ze sa hra vo vacsich mestach , aj ked vlastne aj nase holky hravaju tusim len v nemsovej, no muzska extraliga sa hra aj v kosicach, seredi, trencine...
v nedelu je finale extraligy, ak si chces pozret nejaky zapas, odporucam prave tent , my tam pojdeme asi tiez, "ucit sa"
a ako ste hrali?
hram za IBK Malacky , uz treti rok, ale v sucasnosti zvazujem moznost hostovat v inom klube ktory postupil do extraligy.
kde hravas ty?
(fat pipe or die )
preco, mas za ulohu naverbovat hracov?
a gratulujem k titulu, som bol pozret na finalovom zapase. musim uznat ze vam to ide
ale nie som ziadny finsky supertalent , musim este vela na sebe pracovat, hlavne potom co som videl nasich na MS.
ste to tam tusim mali na starosti, aj ty si tam bola?
jasne ze poznam , aj ty ju poznas?
Hej poznam ju, hrala som aj proti nej na zapasoch.
aj ja som proti nej hral, ale len na treningoch
ale to si potom hrala proti viacerym nasim hrackam, nemam pravdu?
Hej hrala som aj proti inym hrackam, ale nevedela by som si spomenut na ich mena. Oni hrali extraligu za klub Fireblades.
to my sme vcera skoncili treti na turnaji v cechach
bol turnaj v lanzhote, hrali domaci A aj B, velke bilovice, stars a valtice, mohli sme byt aj druhy, ale sme si to sami pokaslali.
no ja som dal jeden gol, hned vitazny a na jeden som prihral
Oooo takze gol a este k tomu vitazny? Super, to ma tesi.
No ja mam cislo 5, moje oblubene.
Podla tvojho cisla na drese mas meno v inicialkach R.R. vsak? (nebudem tu predsa vypisovat cele meno)
Hras za muzov vsak a si obranca nie?
na tej nasej stranke sa da tusim zistit vsetko , len na tej vasej som moc nenasiel
mimochodom poznas taku osobu menom M.Baca?
ma to len tak napadlo, lebo pozna vacsinu z vasich hracok