nazdarek emuska ... ak chces poradit..staci sa ozvat na 012dominik@azet.sk
je to velmi jednoducha praca... zalozena na predaji parfumovanych vyrobkov,velmi kvalitnych a lacnych...cize lahko predajnych! Alebo tiez na vytvarani si svojej distributorskej siete.A tam sa uz tocia velmi velke peniazky. tak asi tolko na zaciatok
Joooj, jaki ste setci ochotni ponukat peniaze dalsim ludom. Ved uz povedzte, ze zmyslom tejto prace je zhanat dalsich ludi. Iba vtedy sa da akotak zarobit (ja viem, pocul som tie rozpravky o ludoch, co zarabaju 200 tisic mesacne), ale tych este nikto nevidel...
Cawte vsetci.Ja len tolko,ze tiez pracujem s fm group a som rad.Cudujem sa tu na slovensku ludom co neskusia nejaky sietovy marketing ako napriklad fm.poviem preco.mame velku nezamestnanost alebo nizke prijmi.Vsetci len nadavaju a odhovaraju.Ako si chcete budovat lepsie prijmi,lepsi zivot.Vela ludi skusa vela nezmyslov.Preco teda nie aj takuto karieru?Ludia hladaju len podradne prace a vela krat sa nechaju nachytat v nepodstivych agenturach kde ich oberu o peniaze.Preco sme slovaci taky?Skuste sa zamysliet.Ak chcete vediet aky je rozdiel v aktivnom a pasyvnom prijme tak ma kontaktujte,vysvetlim.Aj to preco robim fm.Ponukam aj pracu aj uspech!Staci sa zamysliet co chcete vzivote.Ci je vo vasom zivote nico co chcete zmenit.Kontaktujte ma tu alebo mailom na wapmpi@gmail.com,pripadne na tel.c. 0903 888797
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a co tam cches poradit? 1100 korun stoji ten kufrik zo vzorkami, ze? som sa docital ale ja tam nepracujem
A chcem niekoho zo Žiliny,kto je v tom "namočený" a ja by som mu zháňala dajaké objednávky...Veď idú Vianoce,nie??
je to velmi jednoducha praca... zalozena na predaji parfumovanych vyrobkov,velmi kvalitnych a lacnych...cize lahko predajnych! Alebo tiez na vytvarani si svojej distributorskej siete.A tam sa uz tocia velmi velke peniazky. tak asi tolko na zaciatok
www.vonave.parfemyfmgroup.sk
ak si chcete nieco objednat, alebo sa registrovat, ste vitani
mozte volat na 0904 230 744 alebo pisat na cvirko-petka@azet.sk