Áno, som tá z menej úspešných ktorí sa nedostali na vysokú školu. Preto sa chcem spýtať niekoho či vie niečo o tomto študijnom programe pretože na stránke som sa o ňom dosť nedozvedela. Ďakujem
podľa mňa to bude niečo ako klasické masmediálne štúdiá v podstate, oni na tej škole teraz otvorili nejaké nové HD štúdio, tak možno niektoré predmety budú fakt nejako špecializované na prácu s tým, ale inak myslím, že by sa to mohlo podobať na ostatné študijné odbory na FMK...
Ahoj, keď posielaš prihlášku na druhé kolá, ako to riešiš s vysvedčeniami?...To si musíš dať overiť zo všetkých štyroch ročníkov? lebo na strednej to už asi neoveria a teraz cez prázdniny už vôbec nie!
@midori no tak to sa možno uvidíme teda na tej masmediálke ja som pôvodne mala ísť na informatiku len nevidím to ružovo, tak sa asi preorientujem na iný smer
@smiesnecosi hej strašné peniaze chcú, teta na matrike mi popriala veľa šťastia keď už som toľké peniaze vyhodila a ešte isic a pod. hrôza ...hej to s tými obálkami je diskutabilné ešte prednedávnom som si myslela ze to len na trenčianskej
ani mi nehovorte o tom, chce sa mi z takých ľudí grcať... ale ved ked sa chceme na isto dostať, tak čo už, asi sme to fakt mali aj my spraviť
Aj ja by som chcela ísť na tento odbor, kedže nič iné mi nezostáva, neprijali ma nikam, pripadám si ako úplny dement, ale toto by som skúsila, akurát že tiež o tom nič neviem.
A na tej prihláške naozaj nemusí byť žiadna pečiatka ani podpis zo školy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@smiesnecosi pôjdeš s okopírovanými vysvedčeniami na mestský úrad na matriku a tam ti to overia avšak za poplatok okolo 15 eur
@smiesnecosi hej strašné peniaze chcú, teta na matrike mi popriala veľa šťastia keď už som toľké peniaze vyhodila a ešte isic a pod. hrôza ...hej to s tými obálkami je diskutabilné ešte prednedávnom som si myslela ze to len na trenčianskej
Aj ja by som chcela ísť na tento odbor, kedže nič iné mi nezostáva, neprijali ma nikam, pripadám si ako úplny dement, ale toto by som skúsila, akurát že tiež o tom nič neviem.
A na tej prihláške naozaj nemusí byť žiadna pečiatka ani podpis zo školy?