Takže, mám 16 rokov a ešte som nemal žiadnu frajerku . Bojím sa toho že ostanem celý život sám ale ešte viac sa bojím toho že by som žil z niekym kto by ma nemiloval. Niesom až tak škaredý a zato ani nieaky model , veľa chalanov ktorých poznám niekoho ma.
@santanegr Takže, o mesiac budem mať 16 rokov a ešte som nemala žiadneho chalana . Bojím sa toho že ostanem celý život sama ale ešte viac sa bojím toho že by som žila s niekym kto by ma nemiloval. Nie som až tak škaredá a zato ani nejaký model , veľa báb ktoré poznám niekoho ma. Nepijem , nefajčím a som ku chlapcom milá a tak neviem či nieje náhodou problém v tom . - sme si tak podobný, nechceš so mnou chodiť ?
Ked som mala ja 16 tiez som nemala frajera a hovorila som si to iste... uzivaj si to ze si sam... pretoze ak budes mat frajerku tak sa budes musiet vo vela veciach prisposobovat ( co si nemyslim ze je zle) dnesna doba je ina, nie ako niekedy ze 18 rocne dievcata mali uz 2 deti... dnes do 30 mas cassss.....
keď mi ťahalo na 17 mala som prvého frajera a aj to len zato, lebo som nabrala odvahu a išla som za chlapcom ktorý bol podľa mňa najkrajší z celej školy a vedela som že mi povie nie, ale si predstav že mi povedal áno a zostali sme spolu zhruba rok neboj, že si sám ešte neznamená že to tak zostane
Prečo si už aj ľudia v 13tich myslia, že keď nemajú vzťah, tak sú nenormálni? Zato že iní majú, musíš mať aj ty? Ok, máš síce 16, ale na tom nič nie je, poznám kopu ľudí, čo začali so vzťahom neskôr a o to dlhšie im to vydržalo...
mat take problemy v tvojom veku ja mam 24 a nemam teraz nikoho a vobec mi to neprekaza.... ten pocit ked ta nikto"(tj pritelka a permanentne " neotravuje kazdych niekolko minut ze ako ti je a podobne blbosti hlavne vo veku ako mas ty
Aha ja tiež mam 16 a mal som len jedno dievča v 12 rokoch myslím. A to si vieš predstaviť že pusu sme si dali raz iba a vzťah trval týždeň bolo to milé ale už si ju skoro nepamätám ani aj keď furt viem jej meno
A od vtedy nič žiadny vzťah. Ono mňa to niekedy aj trápi že som furt sám ale moc ani nie len som nerád ak stretnem nejakeho kamaráta s frajerkou a sa oblizuju kolo mňa (závisť ale inak v pohode no.. (až nato že ja som škaredý a som model D)
Ak sa máš rozmnožiť, tak sa raz rozmnožíš a ak nie tak to je asi lepšie pre tento svet...doterajší zlý výber samičiek nášho druhu má na svedomí, že je dneska takáto zvláštna doba...asi by som sa mal ukľudniť
@mefistofel presne ani ja nemám nikoho momentálne a je mi hej. teraz nepotrebujem fakt nikoho len okolie vzhľadom na moju burlivú minulosť sa vysporiadáva ťažšie, ale nemusí ma to trápiť
@EFYKS to neni o vybere samiciek, to je o tom ze sme ich volakedy pustili od toho na co boli stvorene, od starostlivosti o deti a o hrniec ... mozu si o mne mysliet ze som psychopat, ale zeny dokurvili tento svet do sucasnej podoby
kde sa ponáhľaš? veď život ti neutečie, pochybujem, že ak by si sa zmenil baby by na teba leteli, a určite sa teraz nestaš mať čaju len preto, že chceš niekoho mať a myslím si, že v 16 neni žiadny problém že si forever alone
akoze minule som sa dopocula, ze ked v 13-14tich si este panna/panic, tak si socka ... cize sa necudujem,ze 16rocni sa tu vyplakavaju na birdzi,ze su forever alone
Máš 16 a bojíš sa, že ostaneš celý život sám...
Keby si mal 46 a žiaden vzťah, túto obavu by som brala ako opodstatnenú... Ale v tvojom prípade určite nie...
dpc to tu mam kazdemu pubertakovi vypisovat ze v jeho veku to je este normalne ? ked budes mat 22 a stale nic tak vitaj v klube cudakov ale teraz to je ste nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mama ťa lúbi neboj
Tu je kamen urazu...
este si maly
tomu sa hovorí že : GG, WP.
mat take problemy v tvojom veku ja mam 24 a nemam teraz nikoho a vobec mi to neprekaza.... ten pocit ked ta nikto"(tj pritelka a permanentne " neotravuje kazdych niekolko minut ze ako ti je a podobne blbosti hlavne vo veku ako mas ty
A od vtedy nič žiadny vzťah. Ono mňa to niekedy aj trápi že som furt sám ale moc ani nie len som nerád ak stretnem nejakeho kamaráta s frajerkou a sa oblizuju kolo mňa (závisť ale inak v pohode no.. (až nato že ja som škaredý a som model D)
Tak najskôr sa začni s babami aj priateliť, aby si nejakú vôbec mohol mať. Bože logika..
Keby si mal 46 a žiaden vzťah, túto obavu by som brala ako opodstatnenú... Ale v tvojom prípade určite nie...
váž si že ti nemá kto ubližovať a liezť ti na nervy!