ja sa vždy prezlečiem do pekného niečoho, ale zvyšok rodiny sú teplákovci, čiže to nie je veľmi efektné... ale no už som si zvykla, že "ja musím byť za každú cenu iná"...
myslim ze je vadne ak ludia prestru slavnostne, vytiahnu najlepsie taniere, pribory, sviecky, slavnostna vecera tradicna a sadnu si k tomu v zajebanych teplakoch a tricku uz neurcitej farby
@etelnair sak povodne som chcel ist teplakoch a tricku, ale mama ma prehovorila.. Ale tak je pravda ze pit vinko v teplakoch je neslusne tak som sa premohol...
doteraz vždy formálne oblečená ale dnes sa mi nechcelo ale premohla som sa a nešla tam v gatiach v ktorých som od rána pobehovala po byte ale dala som si aspoň tepláky
my sme vsetci vytajlovani, tatovi a bratovi vyberam oblecenie ja lebo by to dopadlo adidasovo tak sme setci chvilu fesi a potom sa prezereme a musime si dat nieco volne
@tasha5 teplakova kultura a normalne tricko ... som doma a ide o to zeby ti bolo pohodlne, spolu s rodinou poveceriala a podobne .... pokial viem vianoce su o narodení Jezisa, a ten sa narodil nahy asi ako kazdy, lezal na slame a cely zivot prechodil v nejakom tom platenom onom "habite", nikdy na sebe nenosil zlato (podobenstvo na tvoje najlepsie gatusky) ... ale jj som naivný .... ide o to byt najlepsie obleceny, mat najviac jedla, najlepsie darceky atd, najviac svetiel na stromceku a na okne atd .... nezabudnite ist este vsetci spinat rucky na polnocnu a tvarit sa ako pravoverní krestania
by som ti asi toho kapra o hlavu ojebal keby mi hentak prides k stolu. ako tu pisal niekde @e , nema zmysel to potom vsetko pripravovat. ci vy to zeriete zo zeme abo co ? fakt toto nechapem
@tasha5 odkial mas prosimta slovne oznacenie mameluk ? O_o
legíny a taká dlhšia blúzka alebo ako to nazvať tesne pod zadok chcela som si obliecť šaty ale kedže som chorá..príde mi divné ked ludia navaria úžasnú večeru vytiahnu najlepší príbor atd.. aby si sadli k stolu v teplákoch
no keďže v poslednom čase mám na sebe väčšinou tesco tričko alebo nejaké gace a tričko do školy tak kedykolvek sa mi dá tak sa krásne oblečem (prihliadnuc k tomu že som za posledny mesiac o 7kg lahšia tak som bola krasne oblečená....teraz idem vona le somt ak unavena a znicena ze len červené gace, biele tričko, vesta,sačko a idem sa primátožiť do krčmy na pivec
@tasha5 neviem, pride mi to zvlastne. poznam malokoho kto to slovo pouziva a tymto stylom hlavne, a teda musim uznat, ze to maju odomna. je to zvlastne no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
domáci úbor - trochu špinavšie nohavice ako si všímam , obyč tričko a ešte aj župan
jj, presne, ja nie som nejako na to zaťažená síce, veď nech si sedia v teplákoch, keď im je tak lepšie, ale mne je lepšie, keď som za peknú
@tasha5
tak moji sú samí barani tvrdohlaví, jeden rok som sa ich snažila presvedčiť, že nech sa aspoň na tú večeru posratú prezlečú, a... nič z toho
vlastne od piatkového večera
ako ja ťa za nič zlé nemám, len by som si skôr myslela, že ty si práve skôr z tých, ktorým na takýchto banalitách až tak nezáleží
A mám aj celkom fajn tepláky
@7 ty kkt, ze zupan.
by som ti asi toho kapra o hlavu ojebal keby mi hentak prides k stolu. ako tu pisal niekde @e , nema zmysel to potom vsetko pripravovat. ci vy to zeriete zo zeme abo co ? fakt toto nechapem
@tasha5 odkial mas prosimta slovne oznacenie mameluk ? O_o