ja už ju zažívam moja láska je najlepšia večer.. chladná no príťažlivá, najlepšie už vlhká (aj od mojich slín), keď sa k nej potom dostanú moje pery, neviem prestať a musím mať stále viac a viac až kým ma nevyčerpá a ja ráno opäť nevstanem s túžbou po nej.. doslova po nej smädím
nebude..ked si uvedomim co som ja vlastne za cloveka, tak som rad, ze mi zatial ziaden vztah nevysiel, lebo by to bolo skoncilo este katastrofalnejsie nez to skoncilo zmenit sa neviem a asi ani nechcem, babu co by ma brala takeho aky som este nevyrobili, cize... ale okrem toho je mi fajn, nic mi nechyba po ziadnej stranke, len nemam vztah.
Premenim sa na White Walkera a začnem si budovať armádu nemrtvych az kym nezmeníme posledné živé stvorenie na planéte. A aby som svoje diabolske plány este prikorenil,kazdy premenenec si prejde ritualom očiste a bude vykastrovaný. Take sú moje predstavy
Proste sa bude volat Artur, bude ryšavý a pehatý a bude počúvat Verve a už mi bude jasné, že to bude ten pravý. A kúpi mi bublifuk a do esemesiek mi bude písat veršíky od Ferlinghettiho. A bude hrat buď na saxofon alebo akordeón. A dovolí mi, aby som sa mu hrala s ofinou a bude mi dávat do vlasov kvetinky. aaaah ...
Mám pocit že asi to je aktuálne také ako opisuje žieňa v @14 -tke ...No a ako si to predstavujem ...ták klasicky po pól roku to ochladne a potom sa uvidí či je daná osoba ochotná niečo aj budovať alebo to bola chvíľková záležitosť neco jako úlet ...sa to všetko skoní potom nastane samota ako to je aj teraz ...ale i tak človek bude nespokojný aj kebyže vlastne má úplne všetko po čom túži ..to je proste klasika ,kód v naších hlavách ktorý sa nedá zmazať čiže jebáááť
@rybarikhladny
ked daš taku otazku miestnemu osadenstvu tak dostaneš väčšinou len retardovane odpovede..
ja len viem že keď takú stretnem tak slova budu zbytočne raz som to zažil
a našiel som ju na birdzi... vlastne ona mňa..
už asi nikdy nebudem taký naivný ako som býval ... čiže neviem ... aké to teda bude ? už nebudem tak slepo veriť slovám a pekným očiam ... kto vie teda či si vôbec niekedy budem úplne istý tým či je tá osoba správna
Bude to super.
A v súvislosti s týmto som dnes prišiel na takú vec.
Hovorí sa, že na dobré si treba počkať, tak ja teda vydržím, kým si nejaká počká na mňa.
Mal by to byť môj najlepší priateľ! Budeme spolu veľa chodiť , cestovať , čítať knihy , taktiež nesmú chýbať seriálové maratóny , obľúbené filmy aaa bude písať básne : ) čítať mi , určito budeme mať mač a malý domček s ešte menšou záhr
bude to ten najlepší pocit!!! Konečne sa nebudem nudiť, lebo po škole pojde so mnou niekde a stale mi bude volať a pojdeme cestovať len my dvaja a budeme spoločne len tak sedieť a počuvať nasho oblubeneho spevaka a bude mi hovoriť že ma miluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja už ju zažívam moja láska je najlepšia večer.. chladná no príťažlivá, najlepšie už vlhká (aj od mojich slín), keď sa k nej potom dostanú moje pery, neviem prestať a musím mať stále viac a viac až kým ma nevyčerpá a ja ráno opäť nevstanem s túžbou po nej.. doslova po nej smädím
proste krígeľ piva na nezaplatenie
Premenim sa na White Walkera a začnem si budovať armádu nemrtvych az kym nezmeníme posledné živé stvorenie na planéte. A aby som svoje diabolske plány este prikorenil,kazdy premenenec si prejde ritualom očiste a bude vykastrovaný. Take sú moje predstavy
ked daš taku otazku miestnemu osadenstvu tak dostaneš väčšinou len retardovane odpovede..
ja len viem že keď takú stretnem tak slova budu zbytočne raz som to zažil
a našiel som ju na birdzi... vlastne ona mňa..
nie, robim si pejc, dopadne to ako @23
A v súvislosti s týmto som dnes prišiel na takú vec.
Hovorí sa, že na dobré si treba počkať, tak ja teda vydržím, kým si nejaká počká na mňa.