ked namiesto "SIIIIIIR"povedal moj spoluziak ze Milan(pochpitelne len pre clenov 8.C tak sme vsetci vybuchli do smiechu..fotograf samozrejme stihol pocas toho 4 krat cviknut
..som teda zvedava na tu foto..a to ma byt s touto triedou moja posledna:´ ´(
co mate proti???nevravim ze ma bavi 5 minut zmuurit do objektívu a riskovat ze na fotke budem vizerat zle...a to ze tu nepodarenu fotku bude mat okrem mna este kopec ludi...ale je to jedina pamiatka ktora nam zostane na nase milee triedy na nasu mladost
@krutafunebracka prezijes ja to tak kazdy rok robim a zijem pripadne sa postav uplne dozadu za vsetkych ze ta nebude vidno, ale na foto vpodstate budes aj to sa mi uz osvedcilo alebo jednoducho ostan doma ze je ti blbo a oni to uz dako preziju v skole ze sa nebudu moct s tebou cvaknut
@20 hm... tak,to urob este jeden posledny,krat... tohto,sk.roka,ked mas na to taky dovod,aky vraveis..alebo,potom nvm..budes,to musiet nejak predychyt,len to fotenie co uz narobis..bud,alebo...
@tikalok zee nas s fotil chalan,ktory sa mi luubil inak netrap sa zlatusiik,ze si zabudol precitat co si naposledy napisal...odpustam ti za tvoju nevedomost ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale blbé, že tu nie je nejaká kategória proste že Škola, lebo toto moc nesedí.
..som teda zvedava na tu foto..a to ma byt s touto triedou moja posledna:´ ´(
alebo sa schovaj na ten hajzel
@monika17 No a?
@lafoncepansy a @weeninka To už nemôžem, však sa ulievam stále.
@ninca No však práve! Nechcem mať s tými prefetovanými debilmi nič spoločné a už vôbec nie fotku.
A navyše všetky naše fotky sú nejak choré, lebo všetci na našej škole sú šialenci.
Minulý rok sme tam mali elfku a pikachuja... (blee)
Overené.
Fotenie je pre buzerantov.
A práve som sa z toho úspešne uliala.